Rosszul lett sofőrön segítettek a csepeli közteresek

Csepel.info

A Közterület-Felügyelet négyfős járőre 2023.09.09-én Háros városrészben teljesített szolgálatot. 13.45 órakor a Csepeli útról a Körtefa utca kanyarodtak le, ahol észlelték, hogy egy középkorú férfi a személygépjárműve mellett fekszik az úton ájultan.

A férfi mellett két kiskorú gyereke és a felesége tartózkodtak. A járőr azonnal megállt segíteni a bajba jutott személynek.

A férfi felesége elmondta a közterület-felügyelőknek, hogy a férje vezetés közben rosszul lett, ezért fordult be a Körtefa utcába, majd az utca elején félrehúzódva megállt és kinyitotta az ajtót, de ekkor már olyan rosszul lett, hogy a gépjárműből kiesett az úttestre. A Közterület-Felügyelet szolgálati gépjárművében lévő defibrillátort nem kellett használni, mivel a bajbajutott személynek volt légzése és tudott válaszolni a járőr kérdéseire. A járőr haladéktalanul segítséget kért a 112-es segélyhívón és a mentők kiékezéséig folyamatosan tájékoztatta a 112-es segélyhívó központot a bajba jutott ember állapotával kapcsolatosan. A mentők 14.08 órakor érkeztek a helyszínre. A mentők már helyszínen megkezdték a beteg ellátását, majd miután stabilizálták az állapotát a Dél-Pesti Korház Sürgősségi Osztályára szállították.

Csepel.info

Itt lehet hozzászólni !