Ahogy kitakarítottak, már oda is tojtak

Csepel.info

Minden nap többször takarítanak a csepeli sétáló utcában és annak környékén, ahol a legdurvább a folyamatos szemetelés a kerületben. A hétvégén nagytakarítás is volt. De utána valaki máris “nagydologgal” üzente, mennyire irritálja a tisztaság.

A Városgazda Zrt. munkatársai hétvégén végeztek fertőtlenítő nagytakarítást a Kossuth Lajos, a Karácsony Sándor, a Petz Ferenc és a Kiss János altábornagy utcákban, valamint a Deák téren – számolt be a történtekről a csepeli önkormányzat Facebook oldala.

Sajnos a környék lakói nem mind örültek a nagytakarításnak. A munka végrehajtását ugyanis néhány lakó inkább akadályozta, miután autójával nem volt hajlandó elállni a területről. A Petz Ferenc utcában történt takarítás után, hétfő reggelre ráadásul már emberi ürülék is volt a megtisztított területen. Voltak, akik a kutyájuk piszkát nem takarították el: szerintünk joggal merül fel bennünk a kérdés, hogy az ilyenek minek vállalnak kutyát?

Jövő héten a Szent László lakótelepen lévő „kis Tesco” környékén fog fertőtlenítő nagytakarítást végezni a Városgazda Zrt.

Csepel.info

Itt lehet hozzászólni !