Politikai okokból utasíthatták vissza két csepeli iskolaigazgató pályázatát

Csepel.info

“Vargáné Andrási Editet, a Katona József Általános Iskola igazgatóját és Málek Istvánt, a Kölcsey Ferenc Általános Iskola igazgatóját eltávolították az iskoláik éléről. A kinevezésük lejárt, az új pályázatukat elutasították. Tudjuk, hogy a politikai ítéletet Németh Szilárd hozta meg.” – írta közösségi oldalán Borbély Lénárd, Csepel polgármestere.

A Csepel.info úgy tudja, a döntés hátterében az húzódhat meg, hogy a két érintett iskolában az igazgatók is nyíltan támogatták a béremelésért indított pedagógus sztrájkot.

“Számomra a két igazgató szakmaisága és elhivatottsága megkérdőjelezhetetlen. Elmozdításuk súlyos kárt okoz és nagyon rossz folyamatot indít el. Ezért arra kérem a szülőket és a diákokat, hogy közösen álljunk ki értük!” – fogalmazott Csepel polgármestere.

Csepel.info

 

11 hozzászólás “Politikai okokból utasíthatták vissza két csepeli iskolaigazgató pályázatát” bejegyzésre

  1. Betke szerint:

    Nem ártana, ha a tanárok is felemelnék a hangjukat és kiállnának az igazgatójuk mellett! Nincs mitől félni!!!!!

  2. Krapulax szerint:

    Biztos Gáspár “Győzike” Győző az új jelölt, mostanában jóban van a zsírdisznóval.

  3. Licskó Lászlóné szerint:

    Ebben az ügyben nemcsak a tanároknak és diákoknak van dolga, hanem a szülőknek is. Az unokáim is a Katonába járnak és a fiamat is az igazgatónő tanította. Nemcsak a tisztesség és megbízhatóság, hanem a rátermettség okán is kiállunk mellette.!
    KÖVETELJÜK az igazgatónő visszahelyezését az állásába.!
    Még nem felejtettük el a /néhány évvel ezelőtti / Széchenyi Ált. Iskolában történt hasonló “kis attrakciót”, amit átéltünk.
    Ugye szülők ezt nem hagyjuk?!
    Egy aggódó nagymama.

  4. Gary Ridgway szerint:

    Ezen politikai okok?

  5. László szerint:

    Ha azt válaszolta volna hogy volt egy kis dolgom arrafelé, azért szálltam le, amúgy meg semmi köze hozzá Hadházy úr! Mi lett volna? Semmi. Már nem veri ki a biztositékot, pláne a híveknél. Ehelyett önmagát adta. Ez nem a Kossuth Rádió stúdiója volt…

  6. IcaIca szerint:

    Egyet értek László bejegyzésével. Csakhogy az a sunyi, aki elsunnyogja a valódi kérdésekre való, valódi igaz válaszadást és kordonok mögé bújik. Kérdezni pedig sehol sem lehet, legfeljebb írásban, előre benyújtva, hogy elég idő legyen megtalálni a cinikus kitérő okoskodást.

  7. Moderátor szerint:

    Lászlót végérvényesen kitiltottam!!

  8. László szerint:

    Írtam valami rosszat a vezérről? Még védeni is próbáltam…

  9. kormánypárti szerint:

    Ez egy tök jelentéktelen ügy. Mások is szoktak magánügyeket intézni céges járművel. Az a pár liter üzemanyag a kutyát sem érdekli, ha a munka rendben el van végezve. Ennyi jár nekünk, dolgozónak. Nem értem, mi ezzel a baj.

  10. László szerint:

    Kormányos! Melyik ország vezetőjének van ilyen “céges” járműve, hogy 2db. Airbus A319 és két Dassault Falcon 7X típusú, idézek:”szupergazdagok által magángépnek használt, business jet kategóriájú repülőgép” Hát nem sok ország van ilyen. Pár liter üzemanyag? 1000km-es kitérő volt vagy netán tud valamit végig siklóernyőerszkedésben volt az a gép?
    “a honvédségi repülőgépek útjainak részleteit 30 évre titkosította a kormány, csak 2050 környékén derülhet ki, hogy melyik repülő mikor, hova, kiket vitt és miért…” – nem baj, ott vannak jogutódok, a lányait majd “megkérdezzük” osztjónapot.
    Fent van a jutubon angol feliratozással ez a video, Hadházy gondoskodott róla. A MODERÁTORNAK üzenném, nem erről a külvárosi agyonlátogatott oldalról lesz lejáratva a vezére.

  11. Nagyapó szerint:

    Ugyan a moslékkoalíciónak nincs véleménye az igazgatók kirúgásáról, helyett a szarházi jelenetét dicsőítik. Nagy türelemről tett tanúbizonyságot a miniszterelnök és a külügyminiszter Úr, hogy ezt a gerinctelen férget nem taposták el. Ez egy tökéletes zaklatás vol!!! Emlékszem amikor ez a patkány székestül vágta magát hulla pózba, mert vitapartnere felé indult.
    Igazi moslékkoalíciós hős!😀

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !