Bölcsődék napja Csepelen

Csepel.hu

A bölcsődék napja alkalmából szabadidős és rekreációs programokat szerveztek a csepeli kisgyermeknevelőknek a Rákóczi téri Mesevilág bölcsődében április 21-én.

A bölcsődei dolgozókhoz április 21-én a városvezetők – Borbély Lénárd polgármester, Ábel Attila, Morovik Attila és Pákozdi József alpolgármesterek – is ellátogattak. A csepeliek nevében a polgármester megköszönte a nevelőnők áldozatos munkáját és ígéretet tett a bölcsődei udvar felújítására. Vidám hangulatban telt a bográcsozással egybekötött nap, amelyen a négy (Aprókert, Cseperedő, Mesevilág, Tipegő) kerületi bölcsőde munkatársai gyűltek össze.

Csak étkezési díjat kérnek

Az önkormányzati fenntartású intézményekben összesen 446 férőhelyet biztosítanak a kisgyerekeknek, egész évben folyamatos a felvétel.

„A jelentkezéseknél előnyben részesítjük a munkába álló szülőket.

Gondozási díjat nem kérünk, egyedül az étkezési díjat számoljuk fel.

Ételeink helyben készülnek, amelyek változatosak, egészségesek, az adott korosztálynak megfelelőek: sok pozitív visszajelzést kapunk a szülőktől. A kicsik mindennap gyümölcsöt kapnak, a születésnaposokat együtt megünnepeljük. Örömmel mondhatom, hogy egyre több a diplomás kisgyermeknevelőnk” – mondta el lapunknak Nagyné Kovács Tímea, a HSZI intézményvezetője.

Bizalom, szeretet

Balázs-Fazekas Judit kisgyermeknevelő a Kecskeméti Tanítóképző Főiskola csecsemő- és kisgyermeknevelő szakán végzett. „Gyermekkoromtól kezdve óvónő vagy tanítónő szerettem volna lenni, de nem tudtam elképzelni magam nagyobb gyerekek között. A szakmámban 2014-ben kezdtem el dolgozni, Csepelen két éve vigyázok a bölcsisekre. Nagy öröm, ha látom a kicsik fejlődést, ügyesedését. Sokszor nehéz az elválás, különösen a beszoktatás időszakában kell sokat segítenünk az anyukáknak és persze a gyerekeknek is. Fontos a bizalom, s az, hogy érezzék, nálunk jó kezekben vannak.”

Forrás: Csepel.hu

3 hozzászólás “Bölcsődék napja Csepelen” bejegyzésre

  1. pl szerint:

    Vigyázzatok gyerekek, a Fidesz feltalálta a „gyermekvédelmi könnygázt”!!!

  2. Nagyapó szerint:

    A moslékkoalíció a gyerekeket tolja előre, őket tartja védőpajzsnak, mint ahogy a 2015-ben a migránsok gyereket dobtak a sínekre, meg a kerítésen át!!!
    Szemetek mind!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. pl szerint:

    demens…

Itt lehet hozzászólni !