Betörőbandát buktattak le a rendőrök

Mon.hu

rendőrség

Egy betörésekre szakosodott bűnbandát lepleztek le a rendőrök Budapesten. A csoport tagjai Zuglóban, Újpesten, Csepelen, Pesterzsébeten és Pestlőrincen tevékenykedtek.

Úgy buktak le, hogy egy betörésük alkalmával észrevette őket a hazatérő szomszéd. Ráadásul utolsó “munkájuk” éppen egy rendőr lakása volt. A felderítésről pénteken számolt be Horváth Antal, az Észak-pesti Bűnügyi Régió bűnügyi vezetője.

Február közepén a Csömöri úton figyeltek fel a körzeti megbízottak egy gyanús csoportra. A két férfi és nő társuk házakat nézegettek, majd egy társasház lépcsőházi bejáratát fel is feszítették és bementek. 10 perc múlva futva távoztak, nyomukban egy idős nővel, aki betörő-betörők kiáltással kergette őket.

A társaságra lecsapott a két körzeti megbízott. Betörőszerszámokat találtak náluk és kiderült az is, hogy két másik társuk hasonló ügyek miatt már előzetesben van. Az egyik ráadásul az elfogott nő barátja, a nőt pedig már régóta keresték. A nő lakásán valóságos betörő-műhelyt találtak a későbbi házkutatáskor, mindenféle zártörésre, betörésre alkalmas szerszámokkal.

A betörő banda Zuglóban, Újpesten, Csepelen, Pesterzsébeten és Pestlőrincen tevékenykedett. A csoportnak a már korábban elfogott két emberrel együtt öt tagja volt, ügyeiket most egyesítik.

Forrás: Mon.hu

6 hozzászólás “Betörőbandát buktattak le a rendőrök” bejegyzésre

  1. miska72 szerint:

    Na ez szép volt. De nem a rendőrök derítették fel az esetet. Nem a térfigyelő kamera buktatt le őket, hanem a hazatérő szomszéd.
    Ha a szomszéd nem tér haza, a mai napig tevékenyednek.

  2. Gold szerint:

    Nem csak a jó kapusnak, de a jó rendőrnek is lehet szerencséje – szerencsénkre!

  3. nagyapó szerint:

    Melyik MSZP alapszervhez tartoznak?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  4. ződ szerint:

    Nagyapó ne citeráljon már! A rendőrök semmilyen pártnak nem lehetnek tagjai!

  5. nagyapó szerint:

    Kizárásos alapon rájöttem. Az MSZP csepeli szervezetében vannak, mert ott vannak hasonló figurák (mindenki ismeri őket).

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  6. ződ szerint:

    Nagyapó! Elzárásos alapon is sok mindenre rá fog majd jönni! Majd ott figurázzon!

Itt lehet hozzászólni !