Csepeli raktárban rohadt a választási csoda-vécépapír

Csepel.info

Egy csepeli raktárban, felhasználatlanul (kitörletlenül) álldogált 347 760 tekercs kormányellenes wc-papír, amit a koalíciós ellenzéki pártok csodafegyverként vetettek volna be saját és szimpatizánsaik ülepén keresztül a mit sem sejtő fideszesek ellen.

Az az Oraculum 2020 Kft. online igényléssel próbálta szétosztani a Kitörölheted.hu honlapon, ami az EzALényeg nevű ellenzéki revolverportált is működteti. A többek közt Orbán-idézetekkel feliratozott toaletpapír kiosztására vélhetően nem maradt az ellenzéki koalíciónak ideje és energiája – derítette ki a szintén ellenzéki Magyar Kétfarkú Kutya Párt.

Április 3. után az “ELFOGYOTT” felirat jelent meg a Kitörölheted.hu oldalon, és már nem lehetett ellenzéki budipapírt rendelni. A kutyapárti aktivisták azonban megszerezték a rosszabb sorsra érdemes gurigákat, és gondoskodtak arról, hogy azok eredeti céljuknak megfelelő véget érhessenek. Kormánybuktatás nélkül ugyan, bár az is lehet, hogy csak tavasszal aktivizálódik a csodabudipapír.

Csepel.info

14 hozzászólás “Csepeli raktárban rohadt a választási csoda-vécépapír” bejegyzésre

  1. László szerint:

    Azok az Orbáni idézetek annyit is érnek. Én hálás vagyok neki hogy a Himnusz éneklése közben nem kell térdepelnem!

  2. PáLoS TReND szerint:

    Orbán Viktor fajtajelleg pofázmánya is feltűnt a tel-avivi tüntetéséken!!!
    A rendőrség becslése szerint Tel-Avivban több mint százezren tüntettek az új Netanjahu-kormány ellen!!!
    Tel-Aviv mellett Jeruzsálemben, Haifán, Beér-Seván, Herzliján, Nesz Ciónában, Modiinben is ezrek tüntettek a jogrendszer átalakításának terve ellen, miszerint egyebek között a politikusok felülbírálhatnák a legfelsőbb bíróság végzéseit.
    Ez a hatalmi ágak eddigi egyensúlyának megbontását, ezzel a demokrácia súlyos sérülését jelentené Izraelben a tiltakozók szerint.
    Tel-Avivban beszédet mondott Móse (Bogi) Jaalon volt vezérkari főnök és védelmi miniszter, és arra figyelmeztetett, hogy demokratikus jogrend nélkül Izrael sebezhetővé és kiszolgáltatottá válik, hadserege elveszti erejét.
    Dávid Groszman, Izrael legismertebb írója arról beszélt, hogy egyre többen „belső emigrációba” vonulnak, mert egyre kevésbé érzik hazájuknak az országot. Izrael Állam 75. évére szerinte oda jutott, hogy küzdelem folyik az ország demokratikus jellegéért, a szabadságjogokért. Most ezekben a „fekete” időkben eldől, hogy Izrael nagyon más lesz-e, mint amilyennek az alapítói megálmodták, s ezzel bizonyos értelemben meg is szűnik- vélekedett az író.
    https://neokohn.hu/2023/01/22/orban-viktor-kepe-is-feltunt-a-tel-avivi-tunteteseken/

  3. Gary Ridgway szerint:

    “szarok rá”! ☝🤣😎👏👍🧻

  4. pl szerint:

    Kissé molett és pocakos (hugó a viziló)
    https://youtu.be/mCRiss0vwkQ

  5. Horváth János szerint:

    Nem rohad, felhasználásra készen áll. Aktualitását nem veszítette el!

  6. László szerint:

    “Tudtuk, hogy az iskolákban és a kórházakban évek óta hiánycikk a vécépapír, ezért megpróbáltuk szétosztani” – írták a Kétfarkúak.
    Miért nincs wc papír ezekben az intézményekben?

  7. Betke szerint:

    Viszont van egy jó hír! Megjelentek a plakátok, teleszórták a kerületet, gondolom polgármesterünk engedélyével, miszerint ” a magyarok 97%-a nem ért egyet a szankciókkal”! Az év orbitális hazugsága és még csak január van!

  8. László szerint:

    “1,4 millióan konzultáltak, de a kormány szerint „a magyarok” 97 százaléka utasítja el a szankciókat…” Lőrinc barát plakáthelyei azok. Polgármester mit csináljon? Csendben szemléli az eseményeket. Hol van már itt önkormányzat… 🤣

  9. Gary Ridgway szerint:

    László!
    Ez nem konzultáció! Ez nem más, mint a kormány gondolatainak közlése, ránk való erőltetése, így azonnal dobom ezeket ki a picsába. Azt meg nem fogom elhinni, hogy mennyien az annyian és mindegy, hogy jobb, vagy esetleg bal lenne.

  10. Gary Ridgway szerint:

    Betke! Engedély? Külön kérte! 🤣👍

  11. Betke szerint:

    Gary, de mit gondol(polg.mest.) mikor közlekedik és minden utcasarkon ezt kapja az arcába? El is hiszi? Jó lenne a fejébe látni! Nagyapó szerint?

  12. Nagyapó szerint:

    A moslékkoalíció keményen küzd a 2/3 helyett a 3/4-ért!😀
    Hajrá!!😀😀

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  13. László szerint:

    Jó drága a budipapír fater. Kellene mi? Habár ha kevesebbet eszik, kevesebbet xarik.🤣

Itt lehet hozzászólni !