Polgármester a csillagtelepi postán: van igény a folytatásra

Csepel.info

Előzetes bejelentés nélküli bejárást tartott Borbély Lénárd, Csepel polgármestere Ábel Attila alpolgármesterrel a január 2-án újranyitott csillagtelepi postahivatalban. Szemmel láthatóan volt értelme az önkormányzati segítségnek: a postán kisebb sorban álltak az ügyfelek, és minden kiszolgáló ablakban szorgalmas munka folyt.

A Magyar Posta tavaly döntött úgy, hogy az energiaválság miatt országosan bezárja a kisebb forgalmú hivatalait. Néhány önkormányzat – közöttük Borbély Lénárd csepeli polgármester is – sikerrel lobbizott egyes hivatalok újranyitása érdekében. Csepel a működési költségek felének átvállalásával biztosította a postafiók újranyitását. Így sok idős, nyugdíjas és mozgásában korlátozott csepelinek lett újra lehetősége ahhoz, hogy a közelben tudják intézni a postai ügyeiket. A Magyar Postával kötött megállapodás értelmében a csepeli Királyerdei Művelődési Ház postahivatalát is újra fogják nyitni, ha végeznek az intézmény jelenleg is folyó felújításával. 

https://youtube.com/shorts/-wmuWWoUuag?

A postahivatal vezetője a polgármester kérdésére elmondta, hogy már a nyitás utáni második hétre visszaállt a korábbi forgalom, ami mostanra a megszokottnál is nagyobb lett. Ennek oka az lehet, hogy sokan gondolják úgy, itt komolyabb sorban állás nélkül sorra kerülnek. Máshol előforduló nagy sor valóban nincs, de az előzetes bejelentés nélküli polgármesteri vizit idején olyan sem történt, hogy ne lett volna ügyfél a kiszolgáló ablakoknál.

Csepel.info

12 hozzászólás “Polgármester a csillagtelepi postán: van igény a folytatásra” bejegyzésre

  1. Lutria szerint:

    Összegszerűen mennyibe került az a “működési költségek fele” és mennyi időre?Csak a fűtési szezonra (ahogy először kommunikálták)vagy egész évre?
    Pár napja kiderült hogy a 3.ker Csillaghegyi postát 60.000.000Ft-ért hajlandó újranyitni a Posta.

  2. László szerint:

    Kerül amibe kerül. Elhibázott brüsszeli szankciók, az ellenzék aknamunkájának következtében bezárt postát megmentették.

  3. Gary Ridgway szerint:

    A Nyugati-tér bukta, az EU-s pénzzel együtt, de legalább a Gubacsi-híd tervben van, sajnos a Szabadkikötő is! A csomópont gondolom nem…
    Csak el kell költeni azt a pénzt, mert megmohásodik. 🤣

  4. László szerint:

    Gary, ezek a “soha nem látott szinten az ország pénzügyi tartalékai” – mondta pár napja orbán viktor 🤣🤣🤣

  5. Gary Ridgway szerint:

    Peti Davosban elhablatyolta, amire senki nem volt kíváncsi, mindeközben Putyler szopóit mentegették, Peti ma meg Kubában is haknizik, Pista meg KariGeri monológját csúsztatja. Mindez 24 óra alatt. Fasza ez az ország. ☝🤣

  6. László szerint:

    “Magyarország levetetne kilenc orosz oligarchát az unió szankciós listájáról” – ez is belefért 24órába. 🤣

  7. Armageddon szerint:

    El lehet innen menni, ahogy a nagy peldakepe mondta, vagy vissza oda, ahonnan jött.

  8. Horváth János szerint:

    És kinek mondta ezt Gyurcsány?

  9. Gary Ridgway szerint:

    Ne zavard össze, csak a csúsztatás. Ennyi. ☝

  10. László szerint:

    Emlegetik, de nem tudják mikor-hol-kinek, milyen körülmények között mondta.

  11. Nagyapó szerint:

    Azt, hogy Gyurcsány(i) mit mondott a magyarok 5/6-a nem tudja, mert nem érdekli őket, No de, hogy a dk-sok sem tudják, az jellemző csapatukra.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  12. László szerint:

    Tudják fater. A fideszes az összmagyarokra érti. Egy dékás tudja mire mondta. Van a “hazudtunk éjjel-hazudtunk nappal” meg a “kinek nincs semmije az annyit is ér” 🤣

Itt lehet hozzászólni !