Ellenzéki médiát fogyaszt, mégis jobbra szavaz a magyar

NMHH, Mandiner, Csepel.info

Az internetes statisztikák alapján az elmúlt három évben is az ellenzéki médiafogyasztás volt túlsúlyban Magyarországon, ám a tavaszi választáson a többség jobbra szavazott, sőt, az időközi választásokon is többnyire a Fidesz nyert.

A látogatások száma alapján az elmúlt három évben az Index volt a leglátogatottabb weboldal, ezután a 24.hu, az Origo és a Blikk következett. Az egy felhasználó által az adott oldalon tett látogatások száma alapján a leglátogatottabb oldalak közül az Indexre tértek vissza a legtöbbször.

A legtöbb látogatást vonzó hazai tartalomszolgáltatások élmezőnye meglehetősen stabil. 2019 és 2021 között évente mindössze egy-egy oldal tudott bejutni ebbe a körbe: 2019-ben a Nemzeti Sport, 2020-ban a Portfólió, 2021-ben pedig a Telex” – jegyzi meg az NMHH.

További érdekességek és statisztikák itt: Mandiner

 

37 hozzászólás “Ellenzéki médiát fogyaszt, mégis jobbra szavaz a magyar” bejegyzésre

 1. László szerint:

  Köztévé és a hazai rádiócsatornák merre vannak? Ja ez a Mandiner reprezentív statisztikája.

 2. Gary Ridgway szerint:

  Ez persze nem igaz, de megszoktuk.

 3. László szerint:

  Amikor megy az ember pl. Esztergom felé. A választható rádiócsatornák száma hirtelen drasztikusan lecsökken. Hová teker az ember? Naívan oda ahol még nem sistereg a zene. Aztán szembejön a valóság. “Mindennagyonszépmindennagyonjó” Aztán reklám: mészároskájefté a lakosság szolgálatában… Bizonygatni kell hogy nincs elnyomás. Brüsszel meszelni készül emiatt is.

 4. PáLoS TReND szerint:

  Akkor itt az ideje, hogy mindenki, aki sűrűn fényképezkedett az elmúlt években a főnivel…- elégeti a halálos ítéletre okot adó bizonyítékait!!!
  A teljesség kedvéért kóser Medvegyev mondott jókat a napokban.
  Medvegyev szerint 2023-ban:
  …az olaj hordónkénti ára 150 dollárra, a gáz ára pedig ötezer dollárra nő ezer köbméterenként,
  az Egyesült Királyság visszalép az Európai Unióba,
  ezzel együtt az Európai Unió összeomlik, az eurót dobják a zónatagok,
  Lengyelország és Magyarország megtámadja Ukrajnát, és megszállja annak nyugati országrészeit,
  megalakul a Negyedik Birodalom, Németország, Lengyelország, a Baltikum, Csehország, Szlovákia és a Kijevi köztársaság, valamint még néhány másik ország területén,
  a Negyedik Birodalom megtámadja Franciaországot, Európa kettészakad, Lengyelországot felosztják a nagyhatalmak,
  Észak-Írország kilép az Egyesült Királyságból, és csatlakozik Írországhoz, polgárháború robban ki az Egyesült Államokban, Kalifornia és Texas független országokká válnak, az utóbbi államszövetségre lép Mexikóval.
  Elon Musk győzedelmeskedik a megmaradt államokban az elnökválasztáson (erre egyébként már Musk is reagált a Twitteren, epikusnak titulálva Medvegyev szavait), és
  a legnagyobb tőzsdék elhagyják az Egyesült Államokat és Európát, hogy Ázsiába költözzenek.
  Összeomlik a Nemzetközi Valutaalap és a Világbank, az euró és a dollár többé nem lesz vezető valuta, helyette digitális pénzeszközök kerülnek előtérbe.
  Tömören ennyi…- de kimaradt az orbániai nacitlanítás, amit szerencsére a kedvező csillag állásoknak köszönhetően már a Karmelitából nézhetünk végig!!!

 5. robi szerint:

  Mi lesz a sorsa 2023-ban a csepel.info-nak a helyi változásokat követően?
  Az oldalt szerkesztő “kis baráti társaság” melyik oldalon áll?

 6. László szerint:

  Akinek a neve alatt fut a csepelinfo…

 7. László szerint:

  Ghána-Chile-Burundi – köztük jó helyen vagyunk.

 8. Gary Ridgway szerint:

  A “last”-tal sorba rakja, 11. hely!

 9. Gary Ridgway szerint:

  Akik meg mindenbe IS beleszarnak:
  https://airportal.hu/negy-airbus-a340-300-as-tunt-el-iran-felett/
  Irán, Oroszország és Szerbia felett érdemes nézelődni.

 10. László szerint:

  Már megijedtem hogy Lőrinc barát repült arrafelé. Odalenne a hazai tőkésosztály 98%-a

 11. PáLoS TReND szerint:

  AMIT MEGENGED MAGÁNAK új ISRAHELLBEN (ORBÁN-PINTÉR-HERNÁDI-ROGÁN!!!) ez a GYILKOS NÉGYESFOGAT; – az MÁR TÖBB a SOKK-nál!!!
  FŐKÉNT ÚGY, HOGY GYŐRI GÁBOR = ORBÁN VIKTOR MAGYARORSZÁGI MINISZTERELNÖKNEK LÁTSZÓDÓ SZARZSÁK LEHETETT HAZÁNK KIVÉGEZTETŐJE (2022-ben!!!) a HALÁL-CIKI SEKÉLY- KÉPESSÉGŰEKKEL!!!
  JÓ HÍR VISZONT a MAGYAROKNAK 2023-ra, HOGY PUTYIN NACITLANÍTÓI EZEKET a NEMZETKÖZILEG is VÁLLALHATATLAN új ISRAHELL-t ÉPÍTŐ KÉTKULACSOS SENKIHÁZIAIT is KIHAJIGÁLJÁK az ABLAKON…- ÉLŐSKÖDJENEK AZOK a VILÁG BÁRMELYIK SZEMITA TELEPÉN is!!!

 12. Gary Ridgway szerint:

  Szerintem gépet cserélt, 26-án a bankvezérék gépe sunnyogott el a Maldív-szigetekre.
  (adsbexchange.com) Ebbe nehéz belenyúlni. 🤣😁👍

 13. Gary Ridgway szerint:

  “Ellenzéki médiát fogyaszt, mégis jobbra szavaz a magyar”

  A helyi propagandablog is az Indexen találta meg Pelé halálhírét…

 14. László szerint:

  Ha már statisztika. 400 ezer hazai koponya hiány a népszámláláskor, tíz év alatt 225 ezerrel csökkent a magyarság létszáma Romániában. Alakul ez. 👍

 15. Gary Ridgway szerint:

  Ellenzéki média, görbetükre:

 16. PáLoS TREND szerint:

  ORBÁN VIKTOR, HA VALÓBAN 1 IGAZ MAGYAR MINISZTERELNÖK LENNE és NEM 1 CION-BOLSEVIK ÜGYNÖK, AKI új ISRAHELLT CSINÁLT MÁRIA ORSZÁGÁBÓL!!!…- AKKOR EKÉPPEN HANGOZNÉK ÚJÉVI LELKESÍTŐ BESZÉDE:

  „…a hazánkba fékevesztett tempóban özönlő cionista zsidók immár nemzetünk elsőszámú élősködőivé és a legaljasabb belső ellenségekké léptek elő úgy, hogy Magyarországon a hivatalosan nyilvántartott 13 nemzeti kisebbség (cigányok – németek – szlovákok – horvátok – románok – ukránok – ruszinok – szerbek – szlovének – lengyelek – görögök – bolgárok – örmények) között nem is szerepelnek!!!
  Innentől fogva a mindenkori magyarországi kormányoknak elsődleges célja az kell, hogy legyen, hogy a magyar érzelmű és öntudatú emberek védelmét maximálisan garantálja; – a nemzettudatot aláaknázó a magyar szentségeket folyton becsmérlő és köpködő a közös örömre, tehervállalásra, együttélésre és rendre képtelen gyermekgyilkos Júdás fajjal szemben!!!
  Magyarország nemzetvédelmi stratégiájának célja, hogy az egyre manipuláltabb, apartheid izraelita, gyarmatosító világban a jövőben is a biztonság és a nyugalom országa maradjon minden magyar polgára számára!!!”

  https://izraelinfo.com/2021/04/04/izrael-uj-kemrepulogepe-tobb-ezer-celpontot-hiyel-egyszerre/

 17. Gary Ridgway szerint:

  Itt a mesteretek balfasza:
  https://youtu.be/hlIahHSymOM
  😁👍
  McGregorral mikor áll ki? 😜

 18. Gary Ridgway szerint:

  A kerület vezetése ismét leszarja a választóit, hatalmi mámorában.
  .
  Boldog új évet kívánok mindenkinek! 🥂🍀

 19. László szerint:

  A Köztársaság elnökének újévi köszöntője nem marad el! Én már várom!

  Boldog új évet kívánok mindenkinek! 🥂🍀

 20. pl szerint:

  Akkor nesze, a sz@r habosítása, a nagy semmi:
  –Erős, küzdő, válságálló nemzet vagyunk
  –Isten csodája, hogy még áll a hazánk
  –a történelem megtanította, hogy legnagyobb gyengeségünk a széthúzás, a legnagyobb erősségünk pedig az összefogás
  –Azt szeretné, ha 2023-at ugyanígy kézbe venné mindenki, és a mosolyából adna a mellette állónak is LOL (miközben ti köröhögtök bennünket)
  „Erős, küzdő, válságálló nemzet vagyunk. Kemény fából faragtak minket. Huzatos vidéken, népek útkereszteződésében élünk. Ahol nem elég a tehetség, a fifikás magyar észjárás, a népmesékből ismert leleményesség. Szorgalommal, kemény munkával kell megdolgoznunk az eredményekért.”
  Van-é, amit a gcitől már nem hallottál? Vajon ezek kihez szólnak?
  Frázisok, tartalmatlan hülyeségek halmaza hülyéknek… Találsz-e benne megoldásokat?!

 21. László szerint:

  Akkor ezért aludhattam be jóval korábban! Persze előtte még elküldtem a nagyvezírnek szalonképtelen jókivánságaimat.

 22. robi szerint:

  Eljött az összekapaszkodás ideje.
  Megható.
  BUÉK!

 23. László szerint:

  Majd lesz kapaszkodás a bevásárlókocsiba mikor tapasztaljuk az árakat.
  “20 százalékot is megközelítheti jövőre az infláció – nem egy-egy szerencsétlenebb hónapban, hanem éves átlagban. A legjobb esetben az év végére annyira lecsökken majd az áremelkedés üteme, hogy a teljes 2023-as átlagot lehúzza 15 százalékra- a Magyar Nemzeti Bank a most kiadott Inflációs jelentés alapján.

  Az előrejelzés szerint jövőre átlagosan akár 42 százalékkal lesznek drágábbak az élelmiszerek*, mint idén, míg az energia 39, az üzemanyagok pedig 21 százalékkal lehetnek drágábbak jövőre. Egyedül az ipar és a szolgáltató szektor drágulásában várható lassulás. – írja a Pénzcentrum. – a kiegyenesített kaszába fogok kapaszkodni vagy egy mácsétébe meghatódva… BUÉK.

 24. kormánypárti szerint:

  Isten csodája, hogy még áll Hazánk! – írta a ma kétszáz éves Petőfi. Hát igen, mennyire igaz ez a kijelentés most is. Lászlónak és mindenkinek másnak azt tanácsolom, hogy jövőre kétszer annyit imádkozzanak, hogy könnyebben le tudják gyűrni a várható nehézségeket. Ennyire egyszerű a megoldás, ugyanis a Hit ereje hegyeket képes megmozgatni. Sokat kell imádkozni és sűrűn templomba járni, ez jelenti a kiutat a kilátástalanságból. BÚÉK

 25. robi szerint:

  A 16:19 hsz. magasztos gondolatait hogyan kell értelmezni?
  Imádkozzunk és bízzunk a csodában?
  Másban már úgysem bízhatunk?

 26. László szerint:

  Isten csodája? Szóval ezt is Orbánnak köszönhetjük. Nekik annyi közük van a valláshoz mint a mexikói drgogbáróknak. Azok is vallásosnak mondják magukat. Arra hivatkozik gazdája hogy ‘MI’ kimaradtunk a háborúból. Persze körülöttünk mindenki más nyakig benne van már. Baj lesz ebbűl ilyen jövedelmek mellett, és ezek tudják…

 27. Gary Ridgway szerint:

  Te kormányos!
  És mit segít egy ima?
  Melyik egyház szájíze szerint “kell” imádkozni, mesélj.
  Petőfi óta meg kicsit szűkebb lett a telek, ha jók a térképek még. Persze minden a véletlen műve és mindig a “cidázott bré” rossz oldalára kerültünk? Ne nevettess már.

 28. Nagyapó szerint:

  Nem meglepő ez a statisztika, mert a magyarok megtanultak sorok között olvasni. A guruló dollárokkal kitömött média nagyon sok érdekességet közöl. Pl. közli, hogy szeptemberben jön az óriási rezsiszámla, azután októberben, novemberben…..stb.
  Az ellenzéki média tele van a szörnyű inflációval, ami igaz, de az emberek észreveszik a jövedelmek növekedését is (igaz, közben minden magyar sír..) Elolvassák, meghallgatják, hogy pl. miért tojnak drágábban a “tanyasi” tyúkok? Elolvassák, majd elmennek, és telerakják a bevásárló kocsikat.😁
  Szavazáskor viszont a bevásárlókocsi jut eszükbe, nem a szörnyű nyomor!

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 29. László szerint:

  Tanyasi tyúkok azért tojnak drágábban, mert a papír ára is emelkedett (nem én találtam ki) Szavazáskor az jut eszükbe, kitől kaptakk csomagot, kinél dolgoznak napszámba. Idén ugyanennyi lesz az élelmiszer drágulás úgy készüljön. És ezek az árak már maradnak, lejjebb nem mennek. Tudja egy maffia van rátelepedve erre az országra és utána jön az Orbán család. 😁

 30. Gary Ridgway szerint:

  Hejj Fater, azt hittem már …
  Érezzük bizony az adónemcsökkentést, a fizetésképtelenséget, de tudom, csak zi vagytok a nyuggerek és a közpénz ingyen élői.

 31. László szerint:

  Szaporodtok fater? Kell is a szellemi erősítés. “Gáspár Győző hivatalosan is a Fidesz tagja lett…” Nayyon remélem Farkas Flórián 2.0 lesz belőle, valamilyen hídamunkavilágába feneketlen kút romaügyi biztos. 😁

 32. robi szerint:

  https://cdn.kormany.hu/uploads/document/9/9f/9f5/9f55b91daff705fb767d9bf7e3a5ed25b93e1cda.PDF

  Egy jó hír: fővárosban Csepel kapta a legtöbb kormányzati rezsitámogatást.
  Más kérdés, hogy a pénz mikor érkezik?

 33. PáLoS TReND szerint:

  A magyarországi 2 milliós cigányság díszpéldánya a gyilkos tesójával együtt!!!
  Azt a néhány magyar fideszest azért sajnálom, akik most ébredtek rá, hogy Orbán pártja valójában a pedofil és fartúró zsidóké meg a “zebrán gázoló” narkós cigányoké!!!

 34. László szerint:

  Azért kapta Csepel a legtöbb támogatást mert itt herdálják el a legtöbb pénzeket. A DK-s kerület azért nem kapott, mert beosztotta azt a keveset is. Kihozta nullszaldósra. 😁

 35. Gary Ridgway szerint:

  Majd ez is úgy lesz átadva, mint a lélegeztetőgép ügy doksijai. 🤣
  …és hisztiznek, hogy Brüsszel meg visszatartja a pénzt…
  Majd jön az öreg koszfészek és megmagyarázza. 😜

Itt lehet hozzászólni !