„Véget kell vetni a gyenge kormányok korszakának!”

Mno.hu

A Facebook-videóhoz kattintson a képre!

Orbán Viktor szerint Magyarországon is véget kell vetni a gyenge kormányok korszakának; a Fidesz elnöke így összegezte a Duna-csúcson folytatott megbeszéléseit az egyik internetes közösségi oldalra feltöltött videójában csütörtökön.

Orbán Viktor a Facebook-oldalára feltöltött videón kijelentette: Magyarországnak is véget kell vetnie a gyenge kormányok korszakának, csak egy erős magyar kormány lesz képes Közép-Európában is helyreállítani az ország tekintélyét. Az ország majd így kellő súllyal vehet részt egy olyan új gazdasági térség felépítésében, amely tartogat gazdasági lehetőségeket, ahol „az erős magyar gazdaság sokat tehet azért, hogy egész Közép-Európa Nyugat-Európa méltó gazdasági és kereskedelmi partnerévé váljon” – fogalmazott.

A Fidesz elnöke a videóban összegezte, hogy 48 óra alatt 5 közép-európai miniszterelnökkel találkozott és minden megbeszélésnek az állt a középpontjában, hogy miképpen lehetne sikeressé tenni a közép-európai országokat. „A siker titka az, hogy képesek leszünk-e közösen felépíteni egy közép-európai gazdasági térséget” – szögezi le. Szerinte az érintett országok számára bővülő piacokat, új kereskedelmi lehetőséget, új munkahelyeket csak egy erős közép-európai gazdasági térségtől lehet remélni. Orbán Viktor úgy vélekedik, hogy az uniós tagság nem helyettesíti, nem váltja ki a kelet-közép-európai országok gazdasági együttműködését, és ahhoz, hogy Magyarország megtalálja a számítását egy ilyen térségen belül is, erőssé kell válnia, mert „csak az erősek bíznak egymásban”.

A Fidesz elnöke a videón egy parlamenti irodában áll, mögötte a háttérben a magyar és az uniós zászló látható.

Forrás: Mno.hu

28 hozzászólás “„Véget kell vetni a gyenge kormányok korszakának!”” bejegyzésre

  1. ződ szerint:

    Vázesz! Kezdek hinni a mágiában! Hetek óta gyűrögetek egy Viktor képet, már látszik rajta!

  2. Földhözragadva szerint:

    No, alakul a királycsinálás…:)

  3. TI szerint:

    Egyetértek, erős, magyar kormánynak kell jönni és erős kézzel rendbe tenni amit ezek el k….tak, és erős kézzel kiszorítani belőlük a lopott holmit. Hajrá Magyarország, hajrá Magyarok.

  4. Papi szerint:

    Ződ!
    Gyűrjed csak úgyis el kell számolni mindennel, és el is fogtok számolni mindennel!! 🙂 Már csak 44 nap 🙂 🙂

  5. ződ szerint:

    Papi! Idézet valahonnan: “-az már vicces hogy majd a Pintér fogja a Gergényit elszámoltatni, amikor közös éttermük van -“! Ugyanez vonatkozik a többire is! Ismered a kulcslyukon szüleit megleső gyerek esetét, amikor felsóhajt: Még ezek mondják, hogy ne piszkáljam az orromat?

  6. Papi szerint:

    Ződ!
    Vagyis szerinted nem lesz felelősségre vonás?

  7. donquijote szerint:

    ezt is megértem Ződ idéz tőlem most már nem mosom le magamról hogy én vagyok álnéven a podolák a francba lebuktam 🙂

  8. ződ szerint:

    donquijote! Valóban idéztem, adatvédelmi és személyiségi jogokra való tekintettel nem mertem hivatkozni az idézet forrására! Akkor mi most két podolák vagyunk? Mint Karinthy aki álmában két macska volt és kergetőzött egy mással?

  9. donquijote szerint:

    hivatkozzál nyugodtan, de azt hittem te az avarkeszi vagy 🙂

  10. ződ szerint:

    Papi! Az atv. ma esti 18h25p-es Fórum műsorában arról szólt a vita, hogy az MSZP visszaléptetné kéviselő jelöltjeit a fidesz javára! Alakul a nagy koalíció? Istenem, de szép lesz amikor Gyurcsány és Orbán összekapaszkodva teletorokból harsogja: “föl, föl te éhes proletár….! Ősi dakota mondás: “Ha úgy érzed üldöznek, állj be az üldözők táborába!” Dereng?

  11. ződ szerint:

    donquijote! Legyek én az avarkeszi? Mint mikor az elmeorvos figyelmezteti az ápoltakat, hogy nem lehet két napóleon egy osztályon. Megegyeznek egyik nap egyikük lesz a napcsi, másikuk a josephine, majd időnként cserélnek. Ma már technikailag megoldható (sőt törvényileg is) a probléma!

  12. Huba szerint:

    Megoldás: egyik kutya, másik eb.

  13. Huba szerint:

    u.i.
    Bocs Bogi kutyám!

  14. Papi szerint:

    Ződ!
    Ismered az a közmondást?: Éhes disznó makkal álmodik!
    Elhiszem, hogy az MSzP nagyon szeretne nagy koalíciót de csak azért, hogy megússza a felelősségre vonást. Tudod a fenti közmondás 🙂

  15. fülöpke szerint:

    A nagykoalícióhoz szavazatok is kellenek.
    Ilyen irányú törekvésre eddig csak a baloldalon tettek csak utalást, az ellenzék részéről nem hallottam. A magam részéről hatalmas öngólnak tartom, még a gondolatát is.
    A 85 éves apám bigott balos, mindenért Orbánt szidja.
    Elképzelem a kisöreget, amikor azt mondom neki, hogy a szocialista jelölt visszalépett a fideszes javára. És most tessék eljönni az Orbánra szavazni!
    Tuti tippem van, hogy ezer nyugdíjas fele otthon marad, a másik fele meg bosszúból a Jobbikra szavaz.

  16. Vátesz szerint:

    – Mi a különbség az izraeli és a magyar rendőr között?
    – Az izraeli a rend héber őre, a magyar meg a héber rend őre!

  17. ződ szerint:

    Papi! Az éhes makk pedig disznót álmodik! Az elszámoltatás alóli kibújást a titoktörvény majdnem egyhangú megszavazásával a parlamenti pártok már megoldották! Újabb közmondás: Egyik holló nem vájja ki a másik szemét! Legfeljebb ha az egyik szemét!

  18. Vátesz szerint:

    Kajmánpóznán kajmánkirály
    kajmánnyelven szónokol,
    egyiké kajmánmennyország,
    másiké kajmánpokol.

  19. Papi szerint:

    Ződ!
    Házi feladat: Határozd meg mi a különbség a titoktörvény és a mentelmi jog között. A válaszra max. 3-4 sor bőven elég.

  20. ződ szerint:

    Papi! “Mely ápol, s eltakar!” Semmi!!!

  21. Papi szerint:

    Ződ!
    Ez bizony egyes “felelet”. Ennél többet kell teljesíteni!
    Már csak 43 nap a maival együtt 🙂 aztán lehet a “kasszához” fáradni a számláért!

  22. Vátesz szerint:

    Vona Gábor és Pörzse Sándor Mátészalkán – A csilláron is lógnak az emberek
    Vona Gábor, a Jobbik elnöke és kormányfő-jelöltje Pörzse Sándorral, a bar!kád hetilap főszerkesztőjével, a nemzeti párt országgyűlési képviselő-jelöltjével tart lakossági fórumot Mátészalkán. Már megszokhattuk a hírt, hogy a hihetetlen mértékű érdeklődés hatására az emberek egy része általában kinn reked a fórum helyszínéről. Most sincs ez másként, a helyi Művelődési Központ zsúfolásig megtelt, a több mint 700-an vannak, a megjelentek egy része már nem fér be a terembe. Február 25-én járt itt Kövér László, rá fele ennyien voltak akkor kíváncsiak.

  23. nagyapó szerint:

    Vátesz!
    Hány helyen van meg a a 750 cetli? Hány helyen fognak legalább 750-en szavazni a Jobbikra? Igaz a lumpenek, volt komcsik esetleg szavaznak a Jobbikra, mert szegények nem tudják mit cselekszenek!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  24. csepeli szerint:

    nagyapó: eddig 164 helyen.

  25. Gordon szerint:

    Nagyrészt a komcsik fognak a Jobbikra szavazni.

  26. csepeli szerint:

    A Nagy Imre Általános Művelődési Központ átadási ünnepségét – amiről a csepel.info baszik hírt adni – Jobbikos demonstrálók próbálták megzavarni. Transzparenst feszítettek ki “Itt mindent ellopnak” felirattal. Az ünnepségen Hiller István és Podolák György mondott beszédet.

  27. Vátesz szerint:

    Nagyapó! “A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.”
    Te is közéjük tartoztál, hogy ennyire ismered őket! 😉

  28. Vátesz szerint:

    Nagyapó! Már nem csak 164 helyen adták le:

    “Örömmel értesítünk, hogy már 174 választókörzetben sikerült összeszednünk a szükséges ajánlószelvény mennyiséget, és a maradék két választókerületben 1-2 napon belül megleszünk a szükséges mennyiséggel.

    Ez a hatalmas siker még a jelenlegi politikai elitet is meglepte, úgy látszik már a nagykoalíciótól sem zárkózna el a Fidesz és az MSZP, csak azért, hogy megakadályozzák jelöltjeink egyéni győzelmeit, közvetve pedig a Jobbik megerősödését és az általunk követelt elszámoltatást, melytől mindegyik parlamenti pártnak van félnivalója….”

Itt lehet hozzászólni !