Ingyenes fenyőfaosztás a rászorulóknak

Csepel.hu

Csepel önkormányzata ebben az évben is fenyőfaosztással igyekszik megszépíteni a kerületben élő nehézsorsú családok és egyedülállók karácsonyát.

A háromszáz darab fenyőfa mellett az előző évekhez hasonlóan fejenként fél kilogramm szaloncukrot is ajándékoztak a rászoruló csepelieknek a Karácsony Sándor utcában december 12-én.

Az adományokat Borbély Lénárd polgármester, Morovik Attila alpolgármester, Nagyné Kovács Tímea intézményvezető, valamint az önkormányzat munkatársai adták át a hosszú sorban várakozóknak.

Nikoletta és párja a Humán Szolgáltatások Igazgatóságától levélben kaptak értesítést a jótékony akcióról. „Két gyermeket nevelünk, ők most otthon maradtak a nagymamával, mert elég hideg az idő és csípős szél fúj. A szaloncukrot ma este biztos megkóstolják, de azért annyi marad, hogy a fenyőfát is feldíszítsük vele. Jól esik a segítség, hogy minden évben gondolnak ránk, ezúton köszönjük meg az önkormányzat segítségét” – mondta lapunknak Niki.

Egy neve elhallgatását kérő hölgy kisfiával várakozott a sorban. „Nem engedhetjük meg magunknak, hogy karácsonyfát vásároljunk ebben a drágaságban. A szaloncukorból pár darabot vettem volna a boltban a gyereknek, de most hála égnek bőségesen kapott. Köszönjük szépen az ingyenes adományokat, szebbé teszik a karácsonyunkat. Az önkormányzat mindig odafigyel ránk, sajnos sokunknak elkél a segítségnyújtás” – tette hozzá az anyuka.

Forrás: Csepel.hu

54 hozzászólás “Ingyenes fenyőfaosztás a rászorulóknak” bejegyzésre

  1. László szerint:

    A szegények fenyőfát nélkülöznek? Azt hittem okostelefont.

  2. IRÉN SZABÓ szerint:

    sajnálom , hogy utólag érkezett az infó

    így ebben a formátumba ismét lemaradtam mint kis nyugdíjas
    mint minden alkalommal bármi osztogatás egyáltalán létezik
    NEM IS ÉRTEM
    MIÉRT NEM LEHET A KIFEJEZETTEN RÁSZORULÓKNAK IDŐS NYUGDÍJASOKNAK UTALBÁNYT NÉVRE SZÓLÓAN OSZTANI AZ önkormányzatnál

    kb 15 max 20 ezer ft ez TISSZTESSÉGES LENNE !

  3. László szerint:

    Más kerületben kaptak 7ezer forintosat, amit a baráti CBA-ban lehet elkölteni. Olyan volt érte a tülekedés hogy még a járdáról is letoltak autóval.

  4. Festék szerint:

    Rászorulók???!!! Ebben az országban, ahol az egész világon a legjobb az élet a nyugat még csak bottal ütik a nyomunkat? Ez biztos valami félreértés, hiszen immár 12 éve nem libsi meg komcsi kormányunk van hatalmon, szóval…

  5. László szerint:

    Navracsics Tibor szerint 2030-ra érjük el a legfejlettebb európai országok szintjét. Az első 5-ben benne leszünk. Persze azok addig nem fognak fejlődni semmit.

  6. Gary Ridgway szerint:

    Megint nyugdíjemelés. 5 ezer az Obiban a legkisebb fenyő és nem a gagyi. Ez a nyugger siránkozás kiborító. Reggeltől – estig minden tele van velük és nem az akciós cuccokra megy a vadászat.

  7. kormánypárti szerint:

    Sokan dolgoznak a nyugdíj mellett, mert pénzéhesek. Egyre több luxusnyugdíjas van, akik siránkozással próbálják leplezni a jólétüket.

  8. Horváth János szerint:

    Na pénzéhes az anyád picsája! El mész te a qrva anyádba!

  9. Moderátor szerint:

    Horváth János kitiltva a fórumszabályzat ismétlődő megsértése miatt.

  10. László szerint:

    Kormányosnak is járna… de szerintem kormányos=moderátor.

  11. Horváth János szerint:

    Csókold meg a seggem!

  12. Nagyapó szerint:

    A rászorultak örültek az ajándéknak, amit az önkormányzat adott.
    A lumpen proliknak az ingyen sör hiányzik, ezért pofáznak!!!🤣

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  13. László szerint:

    Maga is luxusnyugdíjas? A haverja ezt állítja….

  14. Gary Ridgway szerint:

    Annyit igyál ganéj, mint én!

  15. Gary Ridgway szerint:

    “Megkapják a veszélyhelyzeti ellátást azok a kis cégek, amelyeknek eddig nem volt 2023-tól élő áramszerződése. Az erről szóló határozat kedd este jelent meg. … … EZT A LEHETŐSÉGET A VALÓBAN KIS CÉGEK KAPJÁK MEG, HISZEN FELTÉTELE, HOGY 2022-ES TÉNYLEGES FOGYASZTÁSA NEM HALADJA MEG A 2 GIGAWATTÓRÁT.”

    Mi van? Kis cég? 2.000.000,- KETTŐMILLIÓ kWh. Ebbe ki a tököm nem fér bele?

  16. Armageddon szerint:

    @kormányos: nem azért dolgozik a nyugdíjas, mert pénzéhes, hanem azért, mert 1. nem akarja otthon nézni, ahogy nő a fű, 2. kevés a nyugdíja
    Vannak luxusnyuggerek is ettől függetlenül-ez tény.
    @Gary: abszolút igaza van, amikor azt látom, hogy hemzsegnek mindenhol és mindenhova autóval mennek, akkor nekem ne sírjanak (persze van kivétel). Ez igaz egyébként az aktív dolgozókra is.

    off: hallom a rádióban a héten, hogy a magyarok erejükön felül (mondják a bankok) költenek Karácsonyra és a 4/5-e hitelből. Gratulálok!
    Most akkor tényleg van itt lóvé (és akkor pofa be!) vagy ennyire hülyék? (a kérdésem költői)

  17. Gary Ridgway szerint:

    @armageddon: persze, hogy vannak kivételek, csak minden hozzászóláshoz nem írom oda a nem saját ing felvételének szituációját.
    Mondjuk van egy kormányunk, aki mindet is áttol, namármost én vérlázítónak tartom, hogy van, igen, aki éppen még elvan és van, akinek meg zsíros a nyugdíja, de mindkettő %-os arányban ugyanannyi emelést kap?

    A kereskedők mást mondanak, de a hiteles sztori divat lett, mint a jenkiknél, mintha nem lenne holnap és valljuk be, hogy ez az ünnep sem arról szól már, mint amiről szólnia kellene.

  18. Obaidi szerint:

    Ez nagyon szép és figyelemre méltó gesztus a Csepeli Önkormányzattől.
    Köszönjük

  19. Gary Ridgway szerint:

    Főleg az lett volna, ha meghirdetik és rászorultsági alapon ment volna. Így más a szaga.

  20. László szerint:

    Rászorultsági alapon díszitsen műfenyőt. Én azt teszem.

  21. kormánypárti szerint:

    A multik parkolói tele vannak, bármekkora is az infláció, a drágaság. Rekord mennyiségű üzemanyag fogyott ebben az évben, a napelemek gomba módjára szaporodnak, csak a kivitelezők kapacitása szab határt a fogyasztói igényeknek, a hőszivattyúkra fél-egy év a várakozási idő, mert akkora a kereslet, a 100-200 milliós házak sorra cserélnek gazdát, még itt Csepelen is. Horvátország tele volt magyarokkal de sokan már a síszezonra készülnek, és lehetne még sorolni… Majd figyeljétek meg, hogy január 2-án azt is bejelentik, hogy minden eddigi rekordot megdöntött a kereskedelem az ünnepek alatt. Számomra egyáltalán nem kérdés, hogy agyarország jobban teljesít e!

  22. László szerint:

    Nocsak! Már bármekkora inflációról meg drágaságról beszéhettek? Akkor el van már engedve mi? Nem is csodálom. Egy bizonyos szint felett már nem érdemes számolni.

    Mai hír: “Váratlan helyről kaptak újabb csapást a napelemesek, mindenkinek borul a megtérülése…”
    Mai hír:”Novemberben már Magyarországon volt a legmagasabb az infláció az Európai Unióban…”

    Éldegéljen csak valamiféle párhuzamos dimenzióban. Olyan rózsaszínű szemüveget küldhetne nekem is…

  23. kormánypárti szerint:

    Az EKB többször emelte az irányadó kamatlábat. Mi azt csináljuk amit kell, bejelentettük, hogy nem lesz további kamatemelés és megmondtuk az EU bürokratáinak is, hogy szünetet kellene tartani az emelésekben, hogy a reálgazdaság reagálhasson a magasabb kamatlábakra. Sajnos a brüsszeli bürokraták nem hallgatnak az okos magyarokra. Meg lesz ennek a böjtje, a szankciók mindenre rányomják a bélyegüket. Szerencsére Magyarország lokális kivétel tudott maradni. Ennek ára a magas infláció, ami azonban az általános jólétet nem veszélyezteti, nem jár életszínvonal csökkenéssel.

  24. László szerint:

    Igaza van! A multik parkoló tele vannak! Ételért sorba álló emberekkel.

  25. pl szerint:

    Már igazán kíváncsi vagyok, ki ez a “kormánypárti”.(?) Azért ekkora ökör nem terem még minden (NER)bokorban sem…
    “okos magyarok” (mienk a legmagasabb kamatláb)
    “Magyarország kivétel tudott maradni” az ingyenpénzekből…
    “általános jólétet nem veszélyezteti, nem jár életszínvonal csökkenéssel” erre már nem is tudom mit írjak, akkora vicc… kifogyott a tintám… 🤣

  26. László szerint:

    Mást nem csinál, kicsiben tolja a propagandát. Nézd meg Szijártó, Rétvári vagy a nagyvezír fészbok oldalát. “Világraszóló-egyedülálló-élenjáró-elsők vagyunk” csak ilyen téma van. Ez meg beveszi.

  27. Zsivány szerint:

    A hazai pénzromlás fő összetevői a nemzetközi környezetből erednek:
    – a háborús infláció (visszaszoruló kereskedelem és külföldi befektetések, termelékenység csökkenése, a globalizáció térvesztése),
    – a szankciós infláció (az EU szinten meghozott szankciók, a hatástalan, hibás szankciós politika, a gazdasági háború következménye),
    – a migrációs infláció (egyszerre hat ránk a délről északra és a keletről nyugatra irányuló népvándorlás, 0-24 órában gazdasági bevándorlók ostromolják a déli határt és sokan átjutnak közülük, megugrott az embercsempészet és más migrációs hátterű bűnözés mértéke, ehhez jönnek hozzá az ukrán menekültek).

  28. Horváth János szerint:

    Zsivány!
    Ezt komolyan is gondolod?

  29. Zsivány szerint:

    Ezek tények. A nemzetközi helyzet fokozódik!

  30. László szerint:

    “Migrációs infláció” – ezt a 2 szót egymás mellet melyik bolygón emlegetik? A hazai pénzromlás a háború előtt már fél évvel megkezdődött. A szankciókból mást nem kaptunk csak mentességet. Az osztrákok nem értik ha megvan az a csodakerítésünk, miért özönlenek hozzájuk tőlünk Burgenlandon keresztül a migrik? Nem érdekes….

  31. Horváth János szerint:

    Ezek nem tények, ez a Fidesz szövege, a tényekhez semmi köze.

  32. kormánypárti szerint:

    Attól, hogy Tordai nem látja a budai luxusvillájából, még igaz!

  33. László szerint:

    Tordai Bence még mindig nincs döntéshozó helyzetben. Kezdik a horvát határnál a kerítésbontást, a magyar kormány miért nem tiltakozik? Origo sem írja te kormányos…

  34. Gary Ridgway szerint:

    Senkit, főleg Zsiványt ne zavarja semmilyen statisztika, hogy a folyamat akkor elkezdődött, amikor Putyin barátja még át sem cuccolt Belaruszba.

  35. Gary Ridgway szerint:

    Te Kormánygéza!
    Eddig is mentek a picsába tovább, ezután is fognak tovább menni a picsába, csak most mindenki tele van az Ukránokkal, gyanítom, hogy basszák vissza a Szerb haverjaitoknak.

  36. kormánypárti szerint:

    Te nem nézted a VB döntőt, hogy helyette ide kommentelsz hülyeségeket?!

  37. László szerint:

    Mindenesetre Orbán-Csányi páros ott volt…

  38. kormánypárti szerint:

    Fehér, keresztény, európai értékeket képviselő ország lett a világbajnok. Hajrá, Argentína!

  39. László szerint:

    Így van. Félmeztelen nagycsöcsös lány is csak úgy ugrált a lelátón az európai keresztény értékeket képviselve. Ha francia nyert volna, hogyan jellemezné?

  40. Hozzászóló szerint:

    László, egyrészt nem tudhatod, hogy egy stadionnyi néző közül ki a keresztény, másrészt pedig, ha te inkább a kockás konyharuhával letakart arab fejeket kultiválod, akkor tűzd ki a tyúkmelledre a köcsög feliratot.

  41. László szerint:

    Arab fejeket a keresztény Magyarországon kultiválják. Nem olvastad az Állampolgársági eskütétel cimű cikkeket. Már kettő is van belőle. Jó reggelt…

  42. László szerint:

    “Fehér, keresztény, európai értékeket képviselő ország lett a világbajnok. Hajrá, Argentína!” – tette közzé Németh Szilárd a saját fészbok oldalán. Rá öt percre már kormánypárti is közreadta ugyanezt, itt. 2 lehetőség van: Kormányos vagy ennyire bújja Németh Szilárdot vagy fel kell tennem a kérdést: Jó estét Németh Szilárd! Jól telt a hétvégéje? kormánypárti=Németh Szilárd

  43. kormánypárti szerint:

    Sem megerősíteni, sem cáfolni nem szeretném az állítást.

  44. László szerint:

    Gary! Új barátunk van! 🤣

  45. Gary Ridgway szerint:

    Fehér és európai az Argentínok zöme? Kormányos sem járt még Dél-Amerikában.
    De csak egy beteg állat jön elő a VB témájában etnikai és vallási témával.
    Katarral hogy állsz, Kormányos?

    László!
    Igen, ez is egy Fidióta.

  46. pl szerint:

    zsivány:
    “A hazai pénzromlás fő összetevői a nemzetközi környezetből erednek:”
    Milyen igaz… “nemzetközileg” szart sem ér!

  47. László szerint:

    “Nagy szüksége volt az argentin népléleknek a győzelemre. Az ország komoly gazdasági válságból van kilábalóban, az infláció az egekben, a Buenos Aires-i Covid-lezárások pedig a világ leghosszabb lockdownjai közé tartoznak.” – problémák megolva… 🤣

  48. László szerint:

    “Németh Szilárd arról írt a Facebookon, hogy „Fehér, keresztény, európai értékeket képviselő ország lett a világbajnok”. Szabó Timea válasza: “Istenem, te ostoba, rasszista bugris, te! Legalább tisztában lennél azzal, amit írsz, de még ahhoz sincs elég agyad! De legalább újra megmutattátok, hogy pontosan azért kell rendesen megfizetni a tanárokat, hogy nehogy olyan agyatlanok kerüljenek ki az iskolákból, mint te!” – Van itt mocsár, Orbán miért Brüsszelben keresi? 🤣🤣🤣

  49. PáLoS TReND szerint:

    Németh Szilárdnak akkor se nézhetnénk már el ezt a holdról is visszhangzó kapitális blődségét, ha büntiből nevet változtatna valódi származásának megfelelően!!!🤣

  50. Nagyapó szerint:

    Nem világraszóló győzelem, de Pesterzsébeten is a kormánypártok nyertek! Hervad a szegfű!🤣

    Ceterum censeo…A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  51. László szerint:

    A narancs meg torkunkon akadt…

  52. László szerint:

    “A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) hozzájárul a Liu testvérek országváltásához, és eltekint a korábbi követeléseik érvényesítésétől – áll a szövetség keddi közleményében. Ez azt jelenti, hogy nem követelik vissza azt a több száz millió forintot a két sportolótól, amelyet az elmúlt három évben a felkészülésükre fordítottak.” – Kósa elvtárs nem ezt ígérte pár hete. Gondolom szóltak a kinaiak hogy túl nagy az arc. 🤣

  53. kismiska szerint:

    Az argentin nagykövet elhatárolódott Németh Szilárd fehér keresztényezésétől.

    „Az argentin válogatott, ahogyan az argentin emberek, a mesztic Amerika értékeit képviselik, és elutasítanak mindenféle faji, vallási, nemi és társadalmi diszkriminációt”

  54. László szerint:

    Azért mi már bebizonyítottuk pár éve hogy a balatoni kormányüdülőben megjelenő apró sötét bőrű venezuelai magyarul sem beszélő emberkék ősmagyarok..

Itt lehet hozzászólni !