Véradás Csepelen

Csepel.info

November 22-én, kedden 12:00 és 18:00 között véradást tartanak a Csepel Plazában, a Vöröskereszt szervezésében.

A szervezők kérik, hogy a véradók hozzák magukkal személyi igazolványukat, lakcímkártyájukat, és TAJ kártyájukat.

Véradó lehet mindenki, aki egészséges betöltötte a 18. életévét, de még nincs 65 éves, és testsúlya meghaladja az 50 kilogrammot.
Nők évente négyszer, férfiak évente ötször adhatnak vért. Két véradás között minimum 56 napnak kell eltelnie
A véradás alkalmával steril vérvételi zsákba, egyszer használatos tű segítségével 4,5 deciliter teljes vért vesznek le, és egy keveset a vizsgálathoz mintacsövekbe.
A véradás 30-45 percet vesz igénybe, adatfelvétellel és kivizsgálással együtt.
Fontos a véradás előtti folyadékfogyasztás mely segít a véradás alkalmával levett plazma pótlásában és, ha megfelelő mennyiségű folyadék van a szervezetben az erek teltebbek, a véna jobban látható, gyorsabb a vérvétel.

Egy hozzászólás “Véradás Csepelen” bejegyzésre

  1. PáLoS TReND szerint:

    …ELŐTTE AZONBAN KÖSZÖNJÜK MEG “SZÉPEN” a MÉREGINJEKCIÓK KORONÁZOTT KIRÁLYNŐJÉNEK a Dr. CELEBBÉ TETT CIONISTA ÜGYNÖK KIRAKÓ=KARIKÓ KATALINNAK és a SZINTÉN CION-GLOBALISTA ORBÁN-REZSIM MÜLLER CECÍLIÁINAK, HOGY ROTHSCHILD UKÁZRA HALÁLRA MÉRGEZTÉK a MAGYAR LAKOSSÁG 2/3-át!!!
    VÉRFAGYASZTÓ, DE az RNS GEN VAKCINÁLT “EGYEDEK” VALÓJÁBAN ÍGY a SZABADALMAT az USA-ba BEJEGYZETT CÉG TULAJDONÁVÁ VÁLTAK; – HISZEN OLTAKOZÁS ELŐTT ÉPPEN EZT a “BELEEGYEZŐ” NYILATKOZATOT ÍRATTÁK VELÜK ALÁ a KOLLABORÁNS “ORVOSOK” = KORTÁRS MENGELÉK!!!

    ENSZ határozat: A Földön található összes genetikai anyag birtokba vétele (a BigTech/Pharma tulajdonába) és tetszés szerinti hasznosítása. Ezt az Agenda 21-ben is kimondták, és kiterjesztették az AGENDA 30-ra. “Az emberi genom feltérképezése az 1990-es évek nagy részét igénybe vette. Az emberi agy feltérképezése, amely 2010-ben kezdődött, gyakorlatilag befejeződött. Most a Föld összes DNS-ének feltérképezése, beleértve az emberi DNS-t is, a technokraták / transzhumánok következő nagy álma. Az eredmény az élőlények egy részének vagy egészének genetikai manipulációja és olyan szintetikus DNS létrehozása lesz, amely jelenleg nem létezik a természetben.”

    ◽️ A legtöbb embernek és különösen az oltott embereknek fogalmuk sem lehet a következő felfoghatatlan hírről:

    Az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága úgy döntött, hogy az oltott emberek világszerte szabadalmaztatottnak minősülnek, és gyakorlatilag annak a gyártónak a tulajdonává válnak, amelynek géntechnológiával módosított anyagát az oltás révén megkapták. Mivel a beoltott személy sejtjei a szervezetben egy életen át termelik és terjesztik ezt az anyagot, a beoltott személy egész teste a Big Pharma tulajdonának tekinthető.

    A következő cikkben olvashatod

    Az eredeti ENSZ Biológiai Sokféleség Egyezményt 1992-ben tartották az Agenda 21 konferenciával párhuzamosan az “ENSZ Gazdasági Fejlesztési Konferencia” (UNCED) néven. Mindkettőre a brazíliai Rio de Janieróban került sor, és az ENSZ Környezetvédelmi Programja (UNEP), az ENSZ Nevelésügyi Tudományos és Kulturális Szervezete (UNESCO) és a Nemzetközi Természetvédelmi Unió (IUCN) támogatásával.

    Az Agenda 21-et “a 21. század napirendjének” nevezték el, és a fenntartható fejlődésre, a történelmi technokráciához nagyon hasonló, erőforrás-alapú gazdasági rendszerre összpontosított.

    “A fenntartható fejlődés olyan fejlődés, amely kielégíti a jelen szükségleteit anélkül, hogy veszélyeztetné a jövő nemzedékek képességét saját szükségleteik kielégítésére.”

    “A biológiai sokféleségről szóló egyezmény által felvetett fő aggodalom a biológiai sokféleség feletti tulajdonjog és ellenőrzés kérdése … a fő aggodalom a gyógyszeripar és a feltörekvő biotechnológiai iparágak védelme volt.”

    Ezt az elképzelést alátámasztandó a szerzők nyersen kijelentették: “Egyezményt írtak arról, hogyan lehet a biológiai sokféleség felhasználását szabadalmak és biotechnológia révén “fejleszteni”.

    Jegyezzük meg figyelmesen, hogy a gének tulajdonjoga és ellenőrzése nem volt mellékes kérdés: ez volt a FŐ TÉMA!

    2. következtetés: A genetikai erőforrások azt jelentik, hogy a genetikai anyagot a biotechnológiai ipar által végzett géntechnológia révén birtokolni, hasznosítani és ellenőrizni kell.😳

    Az őrült globális törekvés, hogy szintetikus mRNS-t és szintetikus DNS-t fecskendezzenek a Föld minden emberének karjába, egy kicsit értelmesebbé kell váljon az olvasó számára. Ez a közös víziójuk, hogy áthidalják az ember és a természet közötti szakadékot, hogy “harmóniában éljenek” a természettel, hogy egyensúlyba hozzák az erőforrások és a fogyasztás mérlegét, hogy új piacokat teremtsenek új termékek számára, hogy életre keltsék a transzhumán álmot, a DNS megváltoztatását az élet meghosszabbítása és végül a halhatatlanság elérése érdekében.

    Mindez az orrunk előtt történt, Amit mi az Agenda 21, az Agenda 2030, a Biodiverzitás Egyezmény stb. kulcskérdéseinek gondoltak, azok valódi kérdések voltak, de nem ezek voltak a fő kérdések.

    Valójában a fő kérdés a Földön található összes genetikai anyag birtokba vétele volt…

    @technocracy.news
    (https://www.technocracy.news/un-blueprint-exposed-the-takeover-of-all-genetic-material-on-earth/)
    A közös jövőnk!
    PDF-be itt (https://axelkra.us/wp-content/uploads/2021/10/our-common-future.pdf) letölthető!

Itt lehet hozzászólni !