A csepeli víztorony felrobbantásával fenyegetőzött, 3 évet is kaphat

nlc.hu

Felrobbantja a víztornyot – ezzel fenyegetőzött egy 41 éves férfi Csepelen – számolt be a Tények. Felhívta a 112-őt és azt mondta, hogy bombát helyezett el a toronynál, de később kiderült, hogy hazudott.

Aztán két órával később – péntek éjszaka – újra felhívta a segélyhívót. Akkor viszont azt mondta, hogy valaki egy bombát rejtett el a csepeli plázában, de ez sem volt igaz.

A fenyegetőzőt végül az otthonában fogták el, és kihallgatták. Azt mondta, nem gondolta komolyan amit mondott, ennek ellenére akár 3 év börtönt is kaphat.

A robbantással fenyegetőzés a helyieket is megrémisztette. “Hallottam, de nem akartam elhinni, hogy ez megtörténhet Csepelen” – nyilatkozta egy ott lakó. Az egyik környékbeli boltos látta is a férfit, mint mondja: “sok bolond járkál a környéken”, és szerinte a bombával fenyegetőző is az volt. Sokak szerint viszont csak szórakozott a férfi.

Forrás: nlc.hu

Egy hozzászólás “A csepeli víztorony felrobbantásával fenyegetőzött, 3 évet is kaphat” bejegyzésre

  1. Zsivány szerint:

    Csórikám csak spórolni szeretne a rezsi és a kaja költségeivel. Úgy gondolta, amíg a tömlöcben van, addig nincs veszélyben a megélhetése.

Itt lehet hozzászólni !