Csepeli késelés: egyáltalán nem világos, hogy miért és mi történt

Csepel.info

Több történet terjed arról a késelésről, ami Csepel legrosszabb hírű utcájában történt vasárnap hajnali egy óra után. Ezen a környéken sokan drogoznak illetve drogot is terjesztenek, ezért se szeri se száma a rendőrségi ügyeknek. Többen állítják, hogy a drog és a bódult állapot most is a késelés egyik kiváltó tényezője volt, de az biztosnak tűnik, hogy a tettesek és az áldozat ismerték egymást, lehetséges, hogy már konfliktusban álltak. 

Családi összejövetel miatt sétált olyan későn a kutyájával, és egy bokor mögött vártak rá, hátulról támadták meg – ez az egyik verziója annak, hogyan tört ki a késelés. A másik, hogy a hajnali egy óra után kutyát sétáltatók kutyái vesztek össze – holott a hajnali egy óra köztudottan nem a kutyasétáltatás jellemző időszaka. A harmadik verzió szerint pedig – ami lehet az első verzió folytatása – az áldozat kutyája csak az áldozatot próbálta védeni, és ezért szúrták le.

Az is nyilvánvaló, hogy az áldozatot a megszúrása után nem hagyták ott azonnal – mint ahogy az a beszámolókban elhangzik -, hanem előbb megalázták és levideózták, mintha az eset valóban szándékos megleckéztetés vagy bosszú lenne.

A videót ráadásul – ennek a gyanúnak megfelelően – elterjesztették az interneten, így még az áldozat szülei is megkapták, és a TV2 adásában le is adták.

Az áldozat egyébként csepeli volt, az elkövetők viszont albérletben laktak az egyik utcabeli házban, és a hírek szerint folyamatosan baj volt a viselkedésükkel. Az áldozat testvére szerint a felek közötti konfliktus már korábban akkora volt, hogy “üzentek” a testvérének a későbbi tettesek. Elmondása szerint az sem kizárt, hogy egy tartozás állt a konfliktus indokai között.

Információink szerint az eset óta több csepeli roma vezető is azért dolgozik, hogy lenyugtassa az áldozat bosszúra szomjazó barátait, ismerőseit. 

A TV2 beszámolóját itt láthatják:

Csepel.info

 

6 hozzászólás “Csepeli késelés: egyáltalán nem világos, hogy miért és mi történt” bejegyzésre

  1. Hozzászóló szerint:

    Minek lenyugtatni a rokonokat, barátokat? Hadd álljanak bosszút, végül is nem ártatlanokat akarnak megbüntetni. A csepeli közbiztonságnak is jót tenne az akciójuk, le merem fogadni. Engedni kell őket igazságot szolgáltatni, a rendőrséget meg visszaterelni a traffipax mögé.

  2. Mónika L. szerint:

    Melyik a legrosszabb hírű utca Csepelen? Vasas utca vagy Magyar utca?

  3. Mónika L. szerint:

    Bocsánat most már tudom…

  4. Zsivány szerint:

    Ferencvárosból betelepített CIGÁNYOK VOLTAK!!!
    Elég volt, az önkormányzat fejezze be a dologtalan bűnözők segélyezését!!

  5. apostolos szerint:

    Visszavonom majdnem a másik e témájú posztban írt reflexiómat. De csak részben. 🙂

  6. Gyula ↸⨌ szerint:

    Kényszermunka? Mindegy, hogy mi, úgy rehab szinten!

Itt lehet hozzászólni !