Október elsején kezdődik a népszámlálás

Hír TV

Október elsején kezdődik a népszámlálás, amely pillanatképet ad az országról – hívta fel a figyelmet a KSH elnöke.

Vukovich Gabriella kiemelte: a válaszadás kötelező, hiszen a kapott adatok megalapozzák a jövőbeni intézkedéseket, most először pedig energiahatékonysági döntések előkészítését is szolgálják.

A kérdőíveket október 16-áig lehet kitölteni az interneten, ezt követően számlálóbiztosok keresik fel azokat a háztartásokat, ahonnan nem érkezett be online adatszolgáltatás.

Forrás: Hír TV

14 hozzászólás “Október elsején kezdődik a népszámlálás” bejegyzésre

 1. PáLoS TReND szerint:

  Lefőtt a kávéd Orbán!!!
  Mondjuk Putyin már jóval előbb is leránt6ta volna rólad a vaddisznóbőrt, de te sajnos nem tanultál az ominózus oroszűző felolvasásod után sem!…- mert narcisztikus pszichopata személyiséged ezt nem engedte/engedi.
  Inkább kínzol bennünket és tovább nyomod a cion-bolsevik „szociális” megmentő maszlagot!!!
  Vedd már tudomásul, hogy Magyarországon minden épeszű tisztában van vele, hogy az ún. Ukrajnában=Határvidéken zajló vérengzés valójában a mély állam harca és kínlódása USRAHELL színeiben “világuralmának” megőrzése érdekében.
  NANÁ, HOGY MAGYRORSZÁG SZÁNDÉKOS, DE TERVSZERŰ TÖNKRETÉTELÉVEL…- HOGY új ISRAHELL-t KREÁLJANAK HAZÁNKBÓL: ITT, EME VILÁGUNK KÖZEPÉN!!!

 2. László szerint:

  Pálos szemmel láthatóan nincs oda a népszámlálásért. Én meg kirekesztve érzem magam mert a “neme” kérdésnél csak férfi és nő között lehet választani…

 3. Gyula ↸⨌ szerint:

  Mindig cigánynak és buddhistának vallottam magam, ez most sem lesz másképp és be lehet kapni.

 4. csakúgy szerint:

  Ez közelebb áll a vagyonnyilatkozathoz …

 5. Gyula ↸⨌ szerint:

  Igen, enyhén köze nincs a népszámláláshoz, 3-4 éve hasonlóval baszogatott már a KSH!

 6. László szerint:

  Online összeomlik, lefagy. Csak a szokásos. Mire megjavul kiderül már 12 millióan vagyunk.

 7. Gyula ↸⨌ szerint:

  10 perc alatt lepörgettem, laptoppal, – meg is lepett (a hülye kérdések is) – Androidon állítólag egy fos. Hátha nyerek. 🤣🤣👍

 8. László szerint:

  15.Mi a a törvényes családi állapota?

  Ha a bejegyzett élettársat jelölnéd be, csak azonos nemű lehet (Labrisz egyesület ajánlásával) 🤣🤣🤣

 9. PáLoS TReND szerint:

  Mi történik akkor, ha valaki nem tölti ki az internetes kérdőívet, és nem engedi be a lakásába a kérdezőbiztost? Ráküldik a kommandót? Vagy olyan pénzbüntetést sóznak rá, hogy arról koldul?
  Nekem az egész annyira sunyinak és baljósnak tűnik, mint amikor a fogoly-rabszolgákkal építtették meg a saját kényszermunka-táborukat.
  Ingyen felméretik velünk a teljes vagyonunkat meg az ország “emberi erőforrását” – már az elnevezés is borzalmas! -, hogy tudják, hol vannak még tartalékaink, mit lehet még belőlünk kipréselni, mennyit érnek a javaink, amelyektől aztán válogatott módszerekkel igyekeznek megszabadítani bennünket: brutális infláció, égbe szökő energiaárak, vállalkozások tönkretétele, munkahelyek tömeges megszűnése, stb.

  Annyira nincs új a nap alatt, hogy 1086-ban Hódító Vilmos normann herceg – aki I. Vilmos néven angol királlyá koronáztatta magát – elrendelte a meghódított Anglia teljes vagyonának felmérését.
  Ez volt a baljós nevű “Doomsday (= ítéletnap) Book”, amelynek alapján a leigázott angolszászok vagyonát osztogatta szét a saját normann csókosai között.
  Mi most a “normann” hódítás előtt vagy után vagyunk!?
  https://www.toroczkai.info/

 10. László szerint:

  Biztos megtalálnak előbb-utóbb. Azt a rengeteg össze-vissza vándorló, tántorgó embert hogyan akarja már megszámolni? Nem úgy van az már mint a 70es években, ahol megszülettél ott is éled le az életed.

 11. kormánypárti szerint:

  Miért, szerinted a számlálóbiztos bemegy a cigánytelepre, a hajléktalanszállóra, a börtönbe, a kórházba, szociális otthonba meg egyéb problémás helyekre? Aztán ott vannak azok a külföldiek, akik nem beszélnek magyarul vagy törik a nyelvet -nem hiszem, hogy a számlálóbiztosok közül sokan beszélnek bármilyen idegen nyelvet. Szóval szerintem legalább 5%-kal alulmérik a népességet és egy csomó kérdőívet töltenek ki hasraütésszerűen maguk a számlálók.

Itt lehet hozzászólni !