Késsel rabolt dohányboltot, Csepelre hozta a zsákmányt

Kellett neki a pénz, de jobban tette volna, ha inkább dolgozni megy érte

Origo

Egy szigetszentmiklósi trafikot rabolt ki az a nő, aki az üzletbe egy baseball sapkában lépett be, aztán többször az alkalmazott felé szúrva követelte a kassza tartalmát.

Az eladó ettől megijedt, és a pénztár kulcsa kiesett a kezéből. A támadó felkapta a kulcsot, kinyitotta a kasszát, kimarkolt belőle 450 ezer forintot, zsebre vágott 4 doboz cigit, eldobta a kést, és egy néhány órával korábban ellopott, defektes bringával elmenekült. Menekülés közben a nő a zsákmány egy részét elhullajtotta.

Mindössze három és fél óra alatt azonosították, és elfogták a rendőrök egy szigethalmi gyorsétteremnél.

A 20 éves lánynál mindössze 10 ezer forint maradt, volt nála azonban többek között egy aranyóra, és egy telefon is. Ezeket mind lefoglalták. A kihallgatáson mindent beismerte. Elmondta, hogy már korábban több hasonló támadást is kitervelt, de akkor letett róla, mert a helyszín túl közel lett volna egy rendőrségi épülethez, ezért másik helyet választott és indulás előtt gyógyszereket vett be.

Azt mondta, a késsel csak fenyegetőzött, sérülést nem akart okozni. Menekülése közben egy bokorba rejtette baseball sapkáját, pulóverét és cipőjét, és Csepelre utazott. A rabolt pénzből kifizette korábbi tartozását, illetve kölcsönnel segítette ki egyik ismerősét. Azt mondta, mindent nagyon megbánt, és ha tehetné, visszafizetné a rabolt pénzt, csak nagyon megvan szorulva.

2 hozzászólás “Késsel rabolt dohányboltot, Csepelre hozta a zsákmányt” bejegyzésre

  1. Gyula szerint:

    …és ez hol függ össze a rablással, cunci?

Itt lehet hozzászólni !