Igazi őszi idő várható a hétvégén

Koponyeg.hu, Origo

Ilyen lesz az időjárás a következő napokban a Köpönyeg előrejelzése szerint.

Szombat reggel még többfelé lehet eső, zápor, zivatar, majd északkeletre korlátozódik a csapadék. Délután északkeleten, illetve a nyugati határszélen lehetnek még záporesők, a középső területeken napsütés várható.

Erős lesz az északnyugati szél. Hidegfronti hatás érvényesül.
21 és 26 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap Északnyugat felől többször erősen megnövekszik a felhőzet, és délután már szórványosan alakulhatnak ki záporok. Erős marad a légmozgás. 23 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők.
Hétfőn napos, gomolyfelhős időre van kilátás. Főleg az északkeleti tájakon lesz erősebben felhős az ég, és itt fordulnak elő záporok. Élénk lesz az északias szél. 24-25 fok köré erősödik a nappali felmelegedés.

Kedden és szerdán sok napsütés valószínű fátyolfelhőkkel, és gomolyfelhőkkel. Nem várható csapadék. A déli szél megélénkül. Egyelőre marad a késő nyárias, 24-26 fok körüli maximum.

Forrás: Koponyeg.hu, Origo

Egy hozzászólás “Igazi őszi idő várható a hétvégén” bejegyzésre

  1. PáLoS TReND szerint:

    A cionista szemiták eltávolították a Földet az Univerzum mozdulatlan középpontjából, a szabadkőművesek fizikailag és metafizikailag áthelyeztek minket a legfőbb fontosságú helyről egy teljesen nihilisztikus őrületbe!!!…- felfújták majd teljesen bepörgették ezt a kiagyalt NASA világot!!!
    Lényeg, hogy, amikor előkészültek a napokban Kerek E Földünkön a gén-gnómok Bözsi pokolra kerülésére; – egyesek furcsamód, de különösen várják Erdélybe vissza Károlyt!
    Közismert ugyanis, hogy a gróf Rhédey Klaudia az angol királyi család ősanyja és több magyarnak látszódó családdal is rokonságot vezet le az angolnak feltüntetett “királyi család”!!!
    Azt is egyre többször elevenítik fel, hogy a szentendrei Pismány angol királyi birtok volt!!!!
    Naaaa…- leesett?!…- ahol fel is út… ott le is…
    Ki a király!?
    Még a végén visszatérítik Erdélyt is, csak nagyon nem úgy, ahogy szeretnénk/szeretjük?…- hiszen ott is több mán’ a pióca, mint itTEN e: csonkított hazánkban!!!
    …és nem csupán ősszel a színeváltozások idején!!!😂👏👍✔

Itt lehet hozzászólni !