Tévedett, ha azt hitte, hogy vége van a nyárnak

Köpönyeg.hu, Origo

Szombaton többórás napsütés mellett gyakran növekszik meg erősen a gomolyfelhőzet, illetve délután fátyolfelhők is érkeznek. Csapadék estig sehol sem lesz. A délkeleti szél megélénkül. 21 és 26 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és szórványosan számíthatunk esőre, záporra. Reggel párás lesz a levegő. 24-25 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők.

Hétfőn
A napsütést gomolyfelhők zavarják, de esetleg az északkeleti területeken fordul elő zápor. 27 fok köré erősödik a nappali felmelegedés. A déli, délkeleti szél mérsékelt lesz.

Kedden és szerdán
Gyakrabban lesz felhős az ég, és mindkét nap már szórványosan alakulhat ki eső, zápor, néhol zivatar. A délkeleti, keleti szél egyre inkább megélénkül. Egyelőre marad a 25-27 fokos késő nyárias maximum.

Forrás: Köpönyeg.hu, Origo

Egy hozzászólás “Tévedett, ha azt hitte, hogy vége van a nyárnak” bejegyzésre

  1. PáLoS TReND szerint:

    KORÁNTSEM!!!
    Az ÁTKOZOTT CIGÁNY-HITLER ARRÓL is GONDOSKODOTT ENERGIAVÁMPÍRKÉNT, HOGY a MAGYAR ADÓZÓK VÁLLALKOZÁSAI is CSŐDBE MENJENEK; – MÍG a CSALÁDOT ALAPÍTÓ HITELFELVEVŐK VÉGLEG az UZSORÁS BANKOK és a VÉGREHAJTÓK KILAKOLTATOTT ÁLDOZATAIVÁ VÁLJANAK!!!…- NANÁ, HOGY “új+ ISRAHELL MEGTEREMTÉSÉNEK ÉRDEKÉBEN, AMIT a RÓZSADOMBI DIKTÁTUM SZERINT HAJT VÉGRE ORBÁN VIKTOR = GYŐRI GÁBOR és CION-BOLSEVIK BANDÁJA!!!
    NEM ELFELEJTENI, HOGY ORBÁN az ÁTOK!!!
    Orbán Viktor – Szabadka, Szerbia 2018. március 26. – Zsinagóga avatásán:
    ” Azt üzenjük, hogy ez az a világ, ilyen az az Európa, amelyben mi élni akarunk, amelyet képviselünk(!!!) , amelyért dolgozunk, és amit meg is fogunk védeni ”
    1:20 – nál hangzik el az idézet.
    Amely nem egy Magyarországi keresztény templom avatásán hangzik el, hanem egy zsinagóga avatásán, egy másik országban.

Itt lehet hozzászólni !