Határvadász toborzás Budapesten

csepel.hu

A következő hetekben a fővárosban több helyszínen, több rendezvényen toboroznak a budapesti rendőrök. Sokan érdeklődtek a szerződéses határvadász képzésről.

Júliusban és augusztusban összesen tíz helyen várták, várják az érdeklődőket. Jártak a rendőrök 2022. július 18-án a csepeliek városnapi rendezvényén, július 19-én a BOK csarnokban egy sportrendezvényen, július 21-én a XIII. kerületben, Soroksáron és az Örs vezér téren, de július 20-án, és július 26-án ellátogattak a X. kerületi Cédrus piacra is.

Ezeken a programokon a BRFK munkatársai tájékoztatták a szerződéses határvadász képzés iránt érdeklődőket a jelentkezés feltételeiről, a felvételi eljárásról, valamint a várható szolgálati feladatellátásról. Az érdeklődők a tájékoztatás mellett szórólapokat is kaptak, amelyek további információkat nyújtanak a szerződéses határvadász jogviszonyról.

További budapesti helyszínek és időpontok:

2022. augusztus 11. 10 óra és 14 óra között, valamint augusztus 12. 10 óra és 14 óra között

Szigetfesztivál – Bűnmegelőzési és Kommunikációs Központ

A jelentkezési egységcsomag és bővebb tájékoztatás az új jogviszony tartalmáról és a jelentkezés feltételeiről az alábbi linken érhető el:

https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes

11 hozzászólás “Határvadász toborzás Budapesten” bejegyzésre

  1. László szerint:

    Fényes perspektíva budapesti lakosként pl. Kelebiát választani. Mikor fog onnan hazajönni, mint a radiátor leszereléskor?

  2. PáLoS TReND szerint:

    TÉNYLEG VAGY AKKORA ÖNSORSRONTÓ BALFÉK, HOGY a MILLIÁRDOSSÁ TETT KASZINÓZÓS ADÓCSALÓ ORBÁN KEGYENC FEGYVERTÖLTELÉKEKÉNT a FELCSÚTI BÉLPOKLOS ENERGIAVÁMPÍRT és KIS(Z)CSALÁDJÁT AKARD MEGVÉDENI ÉHBÉRÉRT és 30 SÉKELÉRT, HOGY ÚJ ISRAHELL SLOMÓI MÉG TOVÁBB ONTHASSÁK és/vagy SZÍVHASSÁK a VÉREDET!?
    http://web.t-online.hu/apuska/media/8

  3. PáLoS TReND szerint:

    És még valami, ami a véleményemet hűen tükrözi: 🙂

  4. PáLoS TReND szerint:

    ÁL PáLoS TReND, aki ADMIN ENGEDÉLYÉVEL és TÁMOGATÁSÁVAL FERTŐZHET MEGINT CSUPÁN az ALTÁJI ORBÁNOK SZINTJÉN BÍRT MEGNYILVÁNULNI…
    Sebaj!
    NEM ELFELEJTENI, HOGY ORBÁN az ÁTOK!!!
    Orbán Viktor – Szabadka, Szerbia 2018. március 26. – Zsinagóga avatásán:
    ” Azt üzenjük, hogy ez az a világ, ilyen az az Európa amelyben mi élni akarunk, amelyet képviselünk(!!!) , amelyért dolgozunk, és amit meg is fogunk védeni ”
    1:20 – nál hangzik el az idézet. Amely nem egy Magyarországi keresztény templom avatásán hangzik el, hanem egy zsinagóga avatásán, egy másik országban.

  5. Hozzászóló szerint:

    Piti pénz, szar meló. Ellenben a kerületi cigányság számára látok benne perspektívát. A mostani nagy melegekben a polgármesteri hivatallal szembeni szökőkútban, vagy annak közvetlen közelében a toborzók megtalálják őket. A cigány nyelv után még pótlék is jár, így közel hatszáz év után ez végre tényleg egy jó és a beilleszkedést segítő programnak tűnik.

  6. Gyula🔥 szerint:

    Jó munka azoknak, akik képtelenek mást, valami értékteremtőt végezni. 🤣👍

  7. kismiska szerint:

    “Tízezer érdeklődőből alig több mint 700-an jelentkeztek határvadásznak: ennyien felvételizhetnek is.Eddig a kormány által elvárt létszám egynegyede, 644 személy jutott el addig, hogy a határvadászképzést megelőző felvételit letegye, de a jelentkezők száma sem volt sokkal több: mindössze 724-en adták be a jelentkezési lapjukat.”

  8. László szerint:

    Gyula! Mi az “értékteremtő” munka?

  9. Gyula🔥 szerint:

    László!
    Minden, ami a szabad piacgazdaágba belefér, nem állami finanszírozású és még adót is termel.
    Ez a határvadászat nem az.

  10. Gyula🔥 szerint:

    11.712 érdeklódő, ebből 854-en jelentkeztek, majd ebből 134-en mentek az alkalmassági teszteken!
    KOMOLY! 🤣😁👏👍

  11. pl szerint:

    “Határvadász toborzás Budapesten”
    …és kazánfűtőtanár toborzás az egész csodországban…
    …a NER újabb favágókat keres az államigazgatásban…

Itt lehet hozzászólni !