Karácsony Gergelyék Csepelen is bevezetnék a fizetős parkolást

Csepel.info

A Fővárosi Közgyűlés előterjesztése alapján nem csak jelentősen drágul a parkolási díj, de bővül a díjköteles zónák száma és nagysága is. Így Csepel központjában is bevezetnék a fizetős parkolást. A fővárosi elképzelés alapjaiban különbözik a csepeli önkormányzat korábbi javaslataival. Míg Csepel az itt élőknek ingyenesen szeretné biztosítani a parkolást – sokan P+R parkolóként használják Csepel központját, Karácsony Gergelyék mindenkivel megfizettetnék az árát – értesült a Csepel.info.

A Fővárosi Közgyűlés előterjesztése szerint a csepeli fizetős övezet határait az Ady Endre út-Táncsics Mihály utca-Karácsony Sándor utca-II. Rákóczi Ferenc utak jelentenék. Azok a csepeliek, akik itt rakják le autóikat, úgy  szorulnának ki a HÉV végállomása és a sétáló utcai megálló köré, hogy sem ott, sem máshol nem hajlandó bővíteni a főváros a parkolók számát. A csepeli P+R parkolók bővítését a HÉV-korszerűsítésért cserében ígérte meg korábban a főváros, ám Karácsonyék ettől is visszaléptek.

A Csepel.info úgy tudja, hogy Borbély Lénárd polgármester ellenzi a csepeli parkolási rendszer ilyen formájú megváltoztatását. Bár Csepel központjában is nehéz már hétköznap leparkolni, a kerület vezetése csak olyan rendszert hajlandó elfogadni vagy bevezetni, amiben a csepelieknek továbbra is ingyenes marad a parkolás.

Csepel.info

7 hozzászólás “Karácsony Gergelyék Csepelen is bevezetnék a fizetős parkolást” bejegyzésre

  1. PáLoS TReND szerint:

    MIKÖZBEN ORBÁN és SLOMÓ ÚJ ISRAHELLT KREÁLT MÁRIA ORSZÁGÁBÓL!!!
    Gyurcsány igazságbeszédétől Orbán kóser falujáig: ÖZÖNLENEK az ukrajnai ZSIDÓK!!!…- a balatonőszödi kormányüdülőbe is!!!
    Ukrajnai vallásos zsidóknak nyitott menekülttábort Balatonőszödön az EMIH – Magyar Zsidó Szövetség és az Ukrán Zsidó Hitközségek Szövetsége.

  2. Nagyapó szerint:

    Erre szavaztak a budapestiek! Fizessenek!🐷 Csepelt viszont hagyják ki!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. kormánypárti szerint:

    Több P+R parkolót kellene létesíteni és olyan parkolójegyet/parkolóbérletet bevezetni, amit a forgalmi engedélyhez rendelnek hozzá és díjmentes utazásra jogosít a BKV járatain. Pl. bruttó 12.000 pénz lenne a havi parkolási díj, ami azonban csak 2.500 pénznek felel meg az utazási bérlet árát levonva belőle.

  4. László szerint:

    Pálos, özönlenek a magyarul sem beszélő életerős ukrán háborús “menekültek” a magyar munkahelyekre. Hajrá Magyarország…

  5. Nagyapó szerint:

    Vigyoriék nem tudták eladni a Városházát, hát más bevétel után kellett nézni. A világban nagy az infláció, nőnek az ingatlanárak Floridában, drágább a tengeri lovaglás, a télikert is sokba kerül, így jött a nagy ötlet – a PARKOLÁSI DÍJ. Ez egy fix bevétel, ellentétele nincs, így könnyen lopható pénz!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  6. László szerint:

    A közgyűlésen elhangzott, hogy Csepel és Soroksár is bevezetné a fizetős parkolást, mert „belefulladnak az agglomerációból érkező autók tömegébe”.

  7. Nondroid szerint:

    “A csepeli P+R parkolók bővítését a HÉV-korszerűsítésért cserében ígérte meg korábban a főváros, ám Karácsonyék ettől is visszaléptek.”
    Ez egyszerűen nem igaz, mert a HÉV meghosszabbítása pont azon a területen keresztül vezetne, ahova korábban felmerült P+R parkoló építése.

Itt lehet hozzászólni !