Péntek reggeltől új korlátozást vezetnek be a Mol-kutakon

Borsonline.hu

Napi 50 literben korlátozzák a tankolható üzemanyag mennyiségét – hivatkozik az Úgytudjuk.hu értesülésére a Magyar Nemzet.

A töltőállomásokon magyar rendszámmal már csak 50 liter üzemanyagot tankolhatunk hatósági áron. Nagynyomású kútoszlopoknál a magyar rendszámú, 3,5–7,5 tonna össztömegű, valamint a mezőgazdasági erőgépek továbbra is mennyiségű limit nélkül hatósági áron vásárolhatnak majd. Ezen kívül azt is előírták, hogy péntektől kezdve üzemanyagkannába vagy edénybe csak piaci áron lehet majd tölteni benzint vagy gázolajat.

Érdekesség, hogy ha valaki üzemanyagkannába és autóba egyaránt tankolna, akkor mindkét esetben a piaci árat fogják felszámolni.

A tankolási szabályok betartását biztonsági kameráikon keresztül folyamatosan ellenőrzik. A Mol lépését az indokolhatja, hogy nemrég kiderült: júliusban és augusztusban üzemanyaghiány várható Magyarországon.

Borsonline.hu

 

2 hozzászólás “Péntek reggeltől új korlátozást vezetnek be a Mol-kutakon” bejegyzésre

  1. PáLoS TReND szerint:

    Hogy merészeli megengedni magának a PedoFidesz🐷, hogy a nép által beszavazott szolgáink nem vesznek részt és/vagy be sem járnak dolgozni a világ legcsodásabb parlamentjébe!?
    Amúgy tényleg létezik még olyan oktondi vak-Fideszes, aki elhiszi, hogy a világ legsilányabb valutájává gyengített forinttal és az EU leggyatrább fizetésével (tényleges munkaidő/fizetés!!!) Orbán és enyveskezű kompániája nem a globál-cionista Rothschildok ócska csicskásai, nemzetünk aláaknázói és Új ISRAHELL megteremtői!?

  2. László szerint:

    Jegyrendszer mikor lesz bevezetve?

Itt lehet hozzászólni !