A halálos balesetet okozó gyermekmentő sofőrjéből gyanúsított lett – videó

Blikk

Gyanúsított lett annak a gyermekmentőnek a sofőrje, amely egy család kocsijával ütközött májusban Csepelen. Az autót vezető édesapa meghalt, mellette ülő felesége, 8. osztályos fiúk és annak barátja súlyos sérüléseket szenvedett.

A rendőrség most vizsgálja az ügyet, kétséges, hogy a sofőr meggyőződött-e arról, hogy megadják neki az elsőbbséget szirénázva érkező mentőkocsijának a kereszteződésben. Emiatt a rendőrök halálos baleset gondatlan okozásával gyanúsítják a mentő sofőrjét.

Azóta egy egész végzős nyolcadikos osztály mozdult meg meg a tragédiát elszenvedett családért. A ballagásra gyűjtött osztálypénzt felajánlották, és arra várnak, hogy mindkét kamasz felépüljön, és ott lehessen közös osztályfotón – erről a csepeli iskola osztályfőnöke számolt be.

A közlekedési tragédiáról a Blikk is hírt adott. Bár az akkori eset önmagában is lesújtó volt, úgy tudni, hogy a mentőszolgálat emberei épp egy válságos állapotban lévő öt hónapos csecsemőhöz igyekeztek, akinek az életét nem sikerült megmenteni.

Forrás: Blikk

3 hozzászólás “A halálos balesetet okozó gyermekmentő sofőrjéből gyanúsított lett – videó” bejegyzésre

  1. Obaidi szerint:

    Nagyon sajnálom az esetet, de a szirénázó autónak mindenképen és bárkinek kötelessége megadni az elsőbbséget!

  2. Proli szerint:

    Nem voltam ott, de gyakorlat szokott lenni, hogy a vezetők nem zavarják fel a fél várost, csak a neccesebb kereszteződések előtt izzítanak párat. Ráadásul éjjel is volt, plusz egy ok hogy csendben legyenek. Nem biztos hogy a személyautó sofőrjének volt ideje számolni egy stop jelzésen átrongyoló mentőssel.

  3. László szerint:

    A szirénázó autó vezetőjének meg kell győződnie hogy egyáltalán megadják-e neki…

Itt lehet hozzászólni !