Durva, amit ez a csepeli gazdi megengedett magának – és a kutyájának

Csepel.info

Hiába biztosít ingyen 500 zacskót az önkormányzat minden kutyatartónak, hogy összeszedje kedvence ürülékét, sokan erre sem képesek. De amit most az egyik csepeli gazdi tett, arra szavak se nagyon vannak.

Borbély Lénárd, Csepel polgármestere olyan fotót posztolt a Facebookon, amelyen az látszik, hogy valaki bement a kutyájával a kis-duna-parti nyilvános illemhelyre, majd ott hagyta kutyája ürülékét a toalett padlóján.

Igaz rémmesét lehetne írni abból, amikor a póráz és szájkosár nélkül sétáltatott, megvadult kutya támadt más kutyákra és gazdájára a Kis-Duna-parton. De arról is, miket művelnek azok, akik arra sem képesek, hogy a kedvencük ürülékét felszedjék. A kutyagumi ráadásul nem csak undorító a közterületeken, de veszélyes is, a kisgyermekeknél ugyanis akár vakságot okozó fertőzést terjeszthet.

Borbély Lénárd, Csepel polgármestere kedden a következőt posztolta a Facebook-oldalán a fent látható fotóval kapcsolatban:

Miközben a Városgazda évente összesen 500 darab ingyen kutyapiszokzsákot biztosít a csepeli kutyatulajdonosoknak, vannak, akik egészen máshogy gondolkodnak az állattartásról való felelősségről.

A kép jól mutatja, hogy a Révnél lévő és a csepeli adófizetők pénzéből megépített nyilvános illemhelyet valaki nem éppen a rendeltetésének megfelelően használta. Az illető ugyanis a bevitte a kutyáját, aki ott végezte el a dolgát, gazdája pedig otthagyta a produktumot.

Ez megengedhetetlen! Kérem figyeljünk oda közös tulajdonukra, a felelős állattartás alapjait pedig meg kell tanulni minden állattartónak, és ekkor talán elindulhatunk a helyes állattartási kultúra irányába.

Csepel.info

3 hozzászólás “Durva, amit ez a csepeli gazdi megengedett magának – és a kutyájának” bejegyzésre

  1. Gyula szerint:

    Természetesen fejbe kellene rúgni, aki ekkora proli, de nem gondolom, hogy egy polgármesternek meg a kutyaszart kellene fényképezni. 😁

  2. Tóth Ervin szerint:

    Ezeken a területeken kellene egy két közterület felügyelő, aki figyelmeztetneé a gazdikat a helyes kutyatartásra.

  3. Lennox szerint:

    Lehet, nem is a kutyáé volt 😐🥴😃

Itt lehet hozzászólni !