Orbán Viktor: Hatalmas győzelmet arattunk! (videóval)

Magyar Nemzet

Hatalmas győzelmet arattunk – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Bálna rendezvényközpontban tartott eredményváró eseményen vasárnap. A miniszterelnök úgy fogalmazott, még a Holdról is látszik a győzelem mértéke, de Brüsszelből egészen biztosan.

A kormányfő mindenkinek megköszönte a győzelemhez vezető áldozatos munkát, beszédében külön köszöntötte a határon túli magyarokat. Mint mondta, így adtak egy esélyt, hogy továbbra is segíthessünk nekik. A kárpátaljai magyaroknak azt üzente, ne féljenek, tartsanak ki, az anyaország velük van.

– Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy megszolgáljuk a bizalmat – fogalmazott. A kormányfő köszönetet mondott a több mint százezer önkéntesnek is. – Nem robotok, nem zsoldosok, hanem önkéntesek, akik szeretik a hazájukat – húzta alá a kormányfő.

Ma este van is mire szerénynek lenni

– fogalmazott Orbán Viktor.

Kiemelte, hogy ez most nem az okoskodás ideje, hanem a boldogság estéje.

Annyit talán adhatunk az eszünknek is, hogy elmondjuk, hogy a ma estével a győzelem összes lehetőségét kimerítettük

– húzta alá a miniszterelnök. Orbán Viktor emlékeztetett, hogy nyertek 2010-ben, a régi választási rendszerben, 2014-ben, amikor külön indult a baloldal, 2018-ban, amikor részlegesen fogtak össze a kormánypártokat ellen és most is, amikor az ellenzék teljesen összefogott.

Hiába a taktika, a cselszövés, a végén mindig a szív győz

– vonta le a következtetéseket Orbán, kiemelve: azért nyertünk, mert van egy közös szenvedélyünk, amit úgy hívnak, hogy Magyarország.

A kormányfő elmondta, óriási nemzetközi erőközpontok és szervezetek mozdultak meg velünk szemben, ők most elmondhatják, kidobott pénz volt minden fillér, amit a magyarországi baloldalnak adtak.

Úgy tűnik, hogy a magyar baloldal volt Gyuri bácsi életének legrosszabb befektetése. 12 éve csak viszi a pénzt!

– mutatott rá a miniszterelnök.

Orbán Viktor szerint ez a győzelem azért is marad majd emlékezetes talán életünk végéig, mert most kellett a legnagyobb túlerővel megküzdeni. A baloldal itthon, a nemzetközi baloldal körös körül, a brüsszeli bürokraták, a Soros-birodalom minden pénze és szervezete, a nemzetközi fősodratú média és a végén még az ukrán elnök is – sorolta, hozzátéve: ennyi ellenfelünk egyszerre még sosem volt.

De hiába a rengeteg pénz és hiába a túlerő – folytatta –, ha összefogunk, nem lehet bennünket megállítani. Emlékeztetett: a békemenet járvány utáni első nagy találkozóján, október 23-án mondtuk el együtt, hogy nincs annyi pénz, amely megállíthatna bennünket, és ha mi összefogunk, akkor a legvastagabb falon is át fogunk menni.

Nem engedtük, hogy a kudarcos múlt visszatérjen, megvédtük Magyarország függetlenségét és szabadságát, megvédtük Magyarország békéjét és biztonságát, és bár még nem ismerjük az eredményeket, de remélem, hogy megvédtük a gyerekeinket és a családjainkat is – folytatta a kormányfő.

Mint mondta, nem szabad elfelejteni, hogy a világban nem csak ellenfeleink, hanem barátaink is vannak.

Jó szívvel gondolunk az amerikai barátainkra, a lengyelekre, az olaszokra, a spanyolokra, a szerbekre, a szlovákokra és az osztrákokra is, akik velünk voltak és segítettek bennünket az elmúlt hónapokban

– fogalmazott.

A kormányfő elmondta, ezt a győzelmet nekik is ajánljuk, ez nem csak a mi győzelmünk, ez az ő győzelmük is, mert az egész világ láthatta ma este itt Budapesten, hogy a kereszténydemokrata politika, a konzervatív polgári politika és a hazafias politika győzött és azt üzenjük Európának, hogy ez nem a múlt, ez a jövő, ez lesz a mi közös európai jövő.

Orbán Viktor végezetül elmondta, az egész világ láthatta, hogy a magyarok szeretik a hazájukat, és mi, akik ma győztünk, azt vállaljuk, hogy számunkra mindig Magyarország lesz az első.

A Jóisten mindannyiunk fölött, Magyarország mindenekelőtt. Hajrá, Magyarország! Hajrá, magyarok!

– zárta miniszterelnök.

Forrás: Magyar Nemzet

93 hozzászólás “Orbán Viktor: Hatalmas győzelmet arattunk! (videóval)” bejegyzésre

  1. Hozzászóló szerint:

    Szép győzelem volt, mégpedig erős, idegenből fújó ellenszélben.
    Hogy baloldali klasszikusnál maradjak a baloldali produktumot értékelve: elkúrták, nem kicsit, nagyon. Újabb négy évet lehet megkezdeni az ellenfeleknek a Facebookon politizálva, ha már az országgyűlésben nem sikerült, újfent.

  2. Gyula szerint:

    Szép, igen, korlátlan hazai médiaháttérrel és korlátlan anyagi forrásokkal.
    Az várható volt, hogy Fletóval a klubban nem lesz győzelem. Azt viszont szerintem senki nem várta, hogy tejhatalom lesz. A jövendőbeli gazdasági reccset legalább lesz nektek is alkalmatok megkóstolni és már nem lesz kire mutogatni, na, én ezt vártam. 😎

  3. Werthan szerint:

    Savanyú a szőlő, Gyula!!! 🙂

  4. robi szerint:

    Hogy is mondta Mészöly ’69-ben, Marseille után?
    A mi időnk lejárt.

  5. Hozzászóló szerint:

    Az anyagi forrásokat és Fletót illetően úgy hiszem, igazad van. A hazai médiahátteret illetően -véleményem szerint- már nem. A közösségi média sokkal több emberhez eljut már évek óta, mint a közmédia, amit a benne dolgozókon és azok hozzátartozóin kívül néznek vagy még öten.
    A balodalnak ott a 168óra, a 444, a telex, hvg, nyugati fény stb., még fel lehetne sorolni vagy fél tucat médiumot (még ennek az oldalnak is van hasonló nevű alternatívája a Facebookon, ahol már régóta baloldali a túlsúly) televíziós csatornaként pedig az Rtl csoportot, meg még valószínűleg jónéhányat.
    A bukás oka a fő kampányfigura, MZP volt. Ő Karácsonyt határozottan félreállítva, Spockot pedig legyőzve került az élre, de a tegnapi vereség után nem vigasztalta már senki a családján kívül. Társai melegiben megforgatták benne a kést. Korábban nem volt előjele, hogy MZP ennyire hülye lehet. A fiaskó után is a választókat hibáztatta, mondván nem tudják, hogy mit cselekszenek. Ha valakit magam mellé akarok állítani, nem fogom sértegetni. Ez örök szabály, amit ez a szerencsétlen folyamatosan figyelmen kívül hagyott.
    Biztosan lesznek nehézségek az elkövetkező években, de Orbán mind a pandémiás időszakot, mind az azt követő válságot, de a 2015-ben induló migrációs hullámokat, most pedig a szomszédos háborús helyzetet is a megfelelő módon kezelte. Szerintem a jövő kihívásaival is meg fog birkózni, négy év múlva erről újra ítéletet lehet alkotni.

  6. László szerint:

    Aztán most már nagyon remélem az olcsó benzin meg a mindenféle árstop kitart míg világ a világ. De az is lehet hogy tévedek.

  7. kormánypárti szerint:

    Gyurka bá őrjöng…én már csak egy kávét kérnék! 😀

  8. László szerint:

    Kormányos szerinted Gyurkabát érdekli? Engem a már a 1év alatt majdnem duplájára emelt kávé ára érdekel. Mértékkel igyon…

  9. kerdes szerint:

    Hozzászóló:
    – igen abban igazad van, hogy mzp és fletó kulcsfigura volt a bukásban
    – a média értékelésben nincs, a közösségi média csak Budapesten egyenlíti ki az esélyeket, vidéken az emberek a magyar1-nek hisznek.

    Egyébként az előzetes várakozásom bejött. Csak azt nem értem, hogy miért nem Borbélyt indítják Csepelen? Lehetne +1 mandátum.

  10. Dórika szerint:

    Na Gyula, most pofázzál, most gennyeskedíjél ha tudsz! Szerintem húzd le magad a wc ezzel a majd ki szar Péterrel együtt, vagy bújj oda a szabó szabolcshoz buzulni, az most úgyis örül magának!

  11. Dórika szerint:

    A csepeli választási eredménnyel meg amúgy a budapestivel nagyon nem vagyok elégedett. Budapesten csak két kerületben győzött a fidesz. Miért van ez? 🙁

  12. László szerint:

    M1 Híradó, rádióadók. Vidéken nem nagy választék van, és ami van kormánypropaganda. Innen tájékozódnak. Persze lehet mondani de hát van internet is. Kapnak egy bicikliutat, orvosi rendelőt (uniós pénzből) aztán el vannak ájulva.

  13. Dórika szerint:

    Vidéken is lehet fogni az ATV-t meg lehet olvasni telexet vagy 444 et

  14. Dórika szerint:

    Meg a klub rádiót is lehet fogni

  15. László szerint:

    Jártam vidéken sokat. Helyi adókat lehet a legjobban fogni, azon meg aztán ömlik. Mészáros és Mészáros Kft a lakosság szolgálatában. Aztán Felcsút himnusza lejátszva, ne tudd meg a szövegét. Ott van pl. A Mi Hazánk. Ha nem nézel konkrétan rájuk vagy nem látogatod a kurucinfót, semmit nem hallasz róluk. Persze mindennek utána lehet nézni. Személyi kultusz van. Addig örüljetek míg Orbán él. Semjén, Kósa, Kövér, Rogán, hugyosMáté, ezek nullák. Lázárban látom az értelmet meg jó a beszélőkéje, de a többinek…🙂

  16. Horváth János szerint:

    Ismét elsöprő többséggel a Fidesz győzött, vége az életemnek! ;-(

  17. Dórika szerint:

    László, hiszek neked

  18. pl szerint:

    Dórika te nagyon hülye! Hol van már a Klubrádió!

  19. László szerint:

    Nemhogy országos, az egész világon elérhető! Már csak a neten vannak. 🙂

  20. Dórika szerint:

    Ebből is látszik hogy milyen sűrűn hallgattam a klub rádiót, kb SOHA úgyhogy nem tudom kettőnk közül ki a nagyon hülye….

  21. László szerint:

    GYőzike sót csak néztél…

  22. Horváth János szerint:

    Látom valaki már hiányolt. De sebaj, így utólag mondom, hogy szemetebb kormánya még nem volt az országnak, mint Orbáné!

  23. László szerint:

    Récsöl és élete párja, pár hónapja a választás kimenetelétől tette függővé hazatérésüket a hanyatló nyugatról. A “Gyere-haza-fiatal” program igenis működik! Anonimuszra egy jó darabig nem lesz szükség. Betárazva: SOROS-BRÜSSZEL-SOROS-BRÜSSZEL. Mert “felkészül”: Brüsszel…🙂

  24. Gyula szerint:

    @Hozzászóló szerint:
    2022. április 04., hétfő – 08:55
    Én nem látom ennyire fehérnek ezt a média kiegyensúlyozottságot. Mivel nem vagyok közösségi oldalakon, csak olvasni szoktam, így nem tartom többre, mint pl. az Index blogjait,
    fórumait, ahol ki lehet engedni a gőzt. (mondjuk nincs is több) 😎
    Mindkét platform kommentjeit érdemes olvasni és akkor kirajzolódik, hogy a jobboldal (széle-közepe) jobban bedobta a népellenségi gyűlöletet. (ezt valaki méri, de nem emlékszem ki)
    Szerintem abban sincs köztünk vita, hogy szinte az összes rádió kormányközeli? Namármost azokat sokan hallgatják án, kocsiban, munkahelyen, akárhol. Körvonalakban ismerem a TV-s felhozatalt, ott a legalja csak az ingyeneshez jut hozzá, ahol egyedüli az RTL Klub, a többi Közszolgálatinak hazudott, illetve kormány által szponzorált ál-kereskedelmi. A TV2 csoport csatornáinak nagyobb részén van agitprop (még a Spíleren is meccsek szünetében, mint az RTL csoportnál. Itt az RTL-II ismétel talán híradót, a többi nem foglalkozik hírekkel.
    Azonban, mint írtam, nem lepett meg, erre fogadtam is, bejött! 🤣✌
    A jövő mit hoz? Nem tudom. (papírformát-megszorítást, erre is fogadtam) A Covid sztorit azért enyhe túlzás sikertörténetnek lekönyvelni, mert minden mindig késett és az oltóanyaggal való nyerészkedés, ha valakinek nem fordítja fel a gyomrát, lelke rajta. A többlethalálozás pedig tükrözi a valóságot, csak az “aranyhalak” már elfelejtették. A háború mellébeszélése és Putyinnak a mai napig való el nem ítélése is beszédes, de biztos nem mi hajtottunk fel a rossz oldalon a pályára? 🤣
    Nekem a kilenc is páros alapon élem tovább a megszokott életem és valójában pedig nem érdekel ki van az ország élén, mert teszek rá.
    Igen, amit a “baloldal” tegnap lezavart, az is undorító volt, ebben egyetértek.

  25. Gyula szerint:

    Dórika szerint:
    2022. április 04., hétfő – 10:16
    Itt felfogták, (még Budán is) hogy nem kéne tejhatalom. És tudták, hogy senki nem megy Ukrajnába harcolni.

  26. pl szerint:

    Te vagy!… nem ahhoz hallgatni, h tudd, a Fidesz elvette a frekvenciáját.

  27. László szerint:

    “Vlagyimir Putyin állításával szemben Magyarország januárban nem a piaci ár ötödét, hanem pontosan a piaci árat fizette az orosz gázért – írja a Népszava a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) által most frissített, januári adatok alapján. Vlagyimir Putyin Orbán Viktor február 1-ei moszkvai látogatásának nyitányaként bejelentette: Magyarország a piaci árnál ötször olcsóbban kapja tőlük a gázt.” – nagyon remélem a lakosság tovább élvezheti az jóárasított gáz előnyeit 😎

  28. Nagyapó szerint:

    Dórika! Bp.-en meg kell nézni a 2018-as választás számait. Az akkori ellenzék számait összeadva és megnézve a jelenlegi számokat, kiderül, hogy a jelenlegi ellenzéket jóval kevesebben támogatták, a Fidesz-KDNP számai szinten maradtak sőt nőttek. A következő önkori választásra ez beérik (főleg, ha Vigyori továbbra is “dolgozik”)!

    Az előválasztási bábszínházból egy dolog volt levonható. Az emberek azt mondták az ellenzéki vezetőknek, amit Horn Gábor mondott Gyurcsánynak, “Feri értsd meg az emberek azt mondták húzz el a p…ba!”. Az emberek ezt mondták az egész ellenzékre, így egy bohócot választottak.
    Itt az eredmény.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  29. László szerint:

    Nagyapó, nézzen Budapesti “választási” térképre. 2db kerület narancslik.

  30. Nagyapó szerint:

    László! Próbáljon meg néha el is olvasni egy leírt szöveget és igyekezzen azt megérteni!!!😀😀

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  31. László szerint:

    Nagyapó! Még valami. Vigyori nyújtja a kezét, nem baráti ölelésre vágyik, Budapest pénzt kér…

  32. Gyula szerint:

    Az öreg egypártrendszert szeretne és vélhetőn támogatja Oroszország ukrajnai invázióját, csak egyet nem értek? Mit Csterum censeo-zik? 😁🤣😂👏👍

  33. László szerint:

    Népi, jaj elnézést polgári citera együttes, csak ő tudhatja 👏

  34. Gyula szerint:

    Mi is b@szunk ki oroszokat? Ja, ez nem Európa… Éppen most veszik el a lét. 👍

  35. László szerint:

    Volt kitiltás. Egy olyan oroszt utasítottak ki, aki amúgy is befejezte diplomáciai kiküldetését és készülődött hazautazni. Úgy intézték hogy azzal a ne okozzanak kárt a baráti kapcsolatokban.😁

  36. PáLoS TReND szerint:

    ENNEK ÖRÖMÉRE…
    HÍVJÁTOK FEL 2006-os SZABADSÁGHARCUNK LEVERŐJÉT a VÉRSZOMJAS GERGÉNYI PÉTERT (+36 20 579 8119) és TUDASSÁTOK VELE, HOGY NEM FELEJTÜNK!!!
    EZT KÖVETŐEN PEDIG ÍRJATOK TI is LEVELET és KÉRJÉTEK ELNÖKI KEGYELMET NOVÁK KATALINTÓL.
    AMENNYIBEN KEGYELMET GYAKOROL ELNÖKASSZONY és SZABADSÁGOT KAP BUDAHÁZY GYÖRGY és a POLITIKAI FOGLYOK, AKKOR BIZTOSRA VEHETJÜK, HOGY HELYESEN DÖNTÖTTÜNK és VÉGLEG LETÖRTÜK a CION-LIBSIK HATALMÁT!!!😁👍

  37. Nagyapó szerint:

    PáLoS TReND! Örülök, hogy egyszerűen fogalmazott. Érthető, csak máj. 10. után esedékes.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  38. Nagyapó szerint:

    László (kedd – 18:40) Igaza van Vigyori pénzt kér, mert a Városházát nem sikerült eladni – nincs 10% – így máshonnan kell pént szrezni, hogy ellophassák!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  39. László szerint:

    Anonimusz nem tényfeltár már? Ügyészségen van már a Városháza ügy? Lesz pénz, majd kapunk hitelt az uniótól. Orbán már kilincsel…

  40. Gyula szerint:

    László! Lehet G leszek, de remélem nem! 😛

  41. Gyula szerint:

    A “rendes” Anonymous majd “tényfeltár”, írta a Twitterén. 🤣

  42. László szerint:

    Az valami külföldi hekker lesz. Leleplezhetné már az orosz barátság valódi okát. Ezeket tuti zsarolja valamivel Vlagyimirovics.

  43. Gyula szerint:

    SZVSZ a hatalom megtartásának a záloga a gázár, ha az borul, bukfenc!
    Nem tudom meddig lehet alulárazni a lakossági tarifákat? Amúgy igen, ezek az eredeti Anonymus-ék, aki itthon parádézott, az valami kitalált valaki volt, minden hazugság volt.

  44. László szerint:

    Elvileg már borult.
    “Erősen valószínűsíthető, hogy az orosz fél nem kedvezménnyel, csupán két hónap haladékkal vasalja be tőlünk a tőzsdei árat. Ugyanakkor itt is megjegyzendő, hogy decemberben a két hónapos elcsúsztatást figyelembe véve is jelentős, 40 százalékos kedvezményt kaptunk a tőzsdei árhoz képest. Igaz, ilyen „bőkezűségben” se előtte, se azóta nem részesültünk. Ezek alapján erősen megkérdőjelezhető, hogy az októbertől életbe lépett új szerződés kedvezőbb lenne az előzőnél.”

  45. Gyula szerint:

    Azért nemzetközi adatigényléssel egy OECD tagállam pénzügyi tranzakciói biztosan lekérhetők, persze nem nekem, de valakinek eszébe juthatna! 🤣😂👍 Főleg mostanság…

  46. Csepeli szerint:

    Választás elött nem ezt mondta:
    “Orbán Viktor elmondta, hogy mitől függ a rezsicsökkentés megtartása
    A miniszterelnök szerint a gazdasági növekedés mértékétől függ, hogy marad-e a rezsicsökkentés, illetve többek között attól, hogy sikerül-e az EU-ban elfogadtatni, hogy az áram árának kiszámolását szakítsák el a gáz áráétól.”

    De azt igen, hogy a ha az ellenzék nyer elveszi a rezsicsökkentést is…
    Nyertek így akkor most 4 évig marad, nem kell feltétekekhez kötni!

  47. László szerint:

    Háború, brüsszeli szankciók – sajnos a rezsicsökkentést nem tudjuk abban a formában folytatni. Van mire fogni.

  48. Gyula szerint:

    Én nem tudom, hogy feltételekhez kötés-e az a tény, hogy majd nem lehet kigazdálkodni.

  49. Nagyapó szerint:

    Fidesz -KDNP 136 mandátum (összefogás 55)! Hogy is van ez, az emberek jobban szeretik a narancsot, mint a moslékot?😛😛

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  50. Gratulálok szerint:

    Tisztelt Hozzászólók! Tippeljenek, a “hatalmas győzelemmel” Csepelen ki nyert, Németh vagy Borbély? Azaz a jövőben kinek az akarata érvényesül Csepelen! A választásnak vége, előre nézzünk, nem hátra!

  51. Gyula szerint:

    Mondom, az öreg kóros az egypártrendszert szeretné, konkrétan megkapta. De akkor miért kommunistázik, az, aki egy Kádári rendszert szeretne újra látni? Miért kommunistázik, ha éppen Putyint és Oroszországot pártolja?

  52. Gyula szerint:

    Gratulálok! Eddig kinek az akarata érvényesült? Némethé, és ez most sem változik.

  53. Gyula szerint:

    Kimaradt! Az öreg Schiffert plagizál? 😁👏👍🌈

  54. PáLoS TReND szerint:

    TOROCZKAI LÁSZLÓ vs. DEVIÁNS LIBERNYÁK!!!😁👏👍

  55. László szerint:

    Örüljenek még az ilyen médiaszereplésnek is. Sok alkalom nem lesz rá. 👍

  56. Gyula szerint:

    Sajnos ők sem a társadalmi “béke” szószólói és nem tudom, hogy mennyire fognak összeborulni a Fidesszel? De gyanítom, hogy eléggé!

  57. robi szerint:

    Gratulálok valamennyi választókerületi győztesnek, köztük Csepel-Soroksár megválasztott országgyűlési képviselőjének.

    A csepelinfo szerkesztői “elfelejtették” tájékoztatni az olvasóit a helyi választási eredményekről.
    Nem okoztak csalódást, erre számítottam.

  58. László szerint:

    Beszédes a Budapest térkép is. 2 kerület narancslik…

  59. Gyula szerint:

    Csepeli hírek:
    -Elütött egy férfit a HÉV, még nem tudták azonosítani az áldozatot
    Szerda éjjel történt a baleset a Weiss Manfréd úton.
    – 83 éves korában meghalt Demjén István, aki a hatvanas években több zenekarban is játszott együtt öccsével, Demjén Ferenccel

  60. Gyula szerint:

    a 13. sz VK-ben az a 38+ szavazat azért annyire nem meleg pite! 😁
    A XVII. kerületben nem tarolt a Mi Hazánk, pedig anno masszív Jobbikos bázis volt.

  61. László szerint:

    153 NEM, 7 IGEN – A Mi Hazánk törvénymódosító javaslata 4 éven keresztül elutasítva. És akkor a baloldalt nem adtam hozzá 55 szavazat. De fel sem fogják, majd ők megmutatják…

  62. Gyula szerint:

    Ez itt már egypártrendszer, ezt akarták. Tulajdonképpen visszamentünk ’89-be.

  63. László szerint:

    A MI Hazánk….
    Feldolgozottsági arány: 99,16%
    vasárnap: 6,31%
    hétfőn: 6,15%
    kedd reggel: 6.11%, délre: 6:09%,
    szerdán: 6:06%,
    csütörtök reggel: 6:03%
    csütörtök estére: 6:00 %
    ma estére: 5:95% . 2-3 nap múlva ezek már nem jutnának be….

  64. kormánypárti szerint:

    Nem értem, hogy aki szerint a csepel.info egy kormánypárti hírportál, az tulajdonképpen mi a fenét keres itt?! Miért az itteni propagandát fogyassza, ami javarészt egy az egyben átvett cikkeket, anyagokat jelent? És miért érzi szükségét hozzászólni?

  65. Gyula szerint:

    Kormányos! Azért, mert egyoldalúan toljátok a propagandát!
    Írtam két Csepelt érintő hírrészletet, amit magasról leszartok, mert ahogy írtad, egy kormányzati propaganda oldal vagytok. Tehát a Csepel.info, egy hülye lózung, ennek már régóta nincs köze Csepelhez. Fogd fel egy tükörnek, öcsém. 😁👏👍🏳‍🌈

    Közben megkérdezem, hogy mit keresnek Szerb barátaitoknál a “Népi Felszabadító Hadsereg” teherszállító repülőgépei? (publikus ADS-B adatok, mielőtt kitalálnál valamit)

  66. László szerint:

    Jómagam meg voltam róla győződve hozzászólásaim építő jellegűek, közösségformáló erővel bírnak.

  67. kormánypárti szerint:

    Vannak, akik semmiből nem tanulnak… 😁

  68. Gyula szerint:

    Azta kormányos, mit te szartál ide. 😁 449 lájkja van a videónak, ebből nem lehet megélni. 😛

  69. Csepeli szerint:

    Fidesz nyert vasárnap, pénteken 5 napra rá a sima fehér kenyér
    100 ft al többe kerül. Mert ugye minden jol ment és jol megy…
    Tudom ezt is a háborúra meg mindenre mindenkire lehet fogni.
    Mint soha semmi, ez sem a kormány hibája. Jól mondom “nem” elfogult fidesz szimpatizások?:)

  70. László szerint:

    A körülmények összejátszanak ellenünk. Folyamatos támadás alatt van az ország, a nemzeti fizetőeszközünk. Brüsszel sem ért meg minket.

  71. kormánypárti szerint:

    Ukrajna és Oroszország a legnagyobb gabonaexportőrök a világon, aki nem hiszi, nézzen utána! Nálunk csak drágaság jön, Afrikában viszont éhséglázadások lesznek. Ez azt is jelenti, hogy tízmilliók fognak útra kelni Európába. Megvédjük az országot a sáskahadtól!

  72. László szerint:

    Márki Zay mondta vala együnk szöcskét! Még igaza lesz neki!

  73. Gyula szerint:

    kormányos! Nemrég még önellátók voltunk, vagy valami nem volt mégsem igaz? A sáskajárást pedig köszönjétek barátotoknak, Putyinnak. Tudtommal ő idézte elő a jelenlegi helyzetet és senki más. Egyéb?

  74. László szerint:

    Pár éve még “Megvagyunk mi az unió pénze nélkül is” duma ment. Ukrán menekült sem áll meg nálunk, futva menekülnek a hanyatló nyugatra, nem hülyék, a sáska sem az. Ők sem akarnak részesülni a tündérmeséből.

  75. kormánypárti szerint:

    Igen, önellátók vagyunk, de a gabona szabadáras a világpiacon és a termelők egyrészt nem ellenségük önmaguknak, másrészt nekik is megnőtt az önköltségük. Tehát hiány nem várható belföldön, áremelkedés viszont igen.
    Meglepődnék, ha évtizedekkel később az orosz-ukrán háború előzményeként, kiváltó okaként az szerepelne a törikönyvekben, hogy Putyin megőrült. Valójában az történt, hogy az afganisztáni kivonulással az USA-nak erőforrásai szabadultak fel és jobban rá tudott fordulni a Dél-kínai-tengerre és a posztszovjet érdekszférára.

  76. Gyula szerint:

    Te Fidióta! Értettem én akkor az oroszokat is, de más az ütközőzóna és rohadt más egy területfoglalási szándék, tömegmészárlással. Abban azért bízom, hogy a világ boldogabb fele addig támogatja Ukrajnát, amig az oroszok haza nem takarodnak. Ha éhen döglenek, már azzal sem tudok azonosulni. Senki nem kényszerítette bele őket a saját maguk által indított területszerző, poszt-szovjet módú agresszióba. Tették ezt egy szuverén állam ellen, amit a Szovjetunió széthullásakor ők is elismertek. Akkor?
    Még javaslom Kormányos, hogy pattanj le a határra, beszélgess itt magyarokkal, nem az etnikummal és akkor megvilágosodsz. Nekem az egyszerű ember szava felülírja a politikát.

  77. robi szerint:

    Vegyünk hazai terméket, mert ezzel is támogatjuk a szegény hazai termelőket.
    Azonban ha megéri nekik, kiviszik külföldre minden korlátozás nélkül.
    Köszönjük.

  78. kormánypárti szerint:

    Tévedés, azért vásároljunk hazai előállítású termékeket lehetőleg külföldön is, mert azzal a magyar gazdaságot és áttételesen a magyar költségvetést is támogatjuk. Másrészt a hazai termelők nem zsebre teszik a keletkező haszon nagy részét, hanem visszaforgatják a termelésbe, növekednek, fejlesztenek, nem engedhetnek meg mást maguknak, mert a külföldi versenytársaik is ugyanígy tesznek és nem szeretnének velük szemben versenyhátrányba kerülni.

    A tömegmészárlás egyrészt azért történt, mert az ukrán vezetés ellenállásra szólította fel a civileket: fegyvereket osztogattak és molotov koktélos támadások végrehajtására hívtak fel. A harcoló alakulatok a támadólag fellépő civilekre ugyanúgy tekintenek, mint az ellenséges katonákra, azaz megsemmisítendő célpontokra. A másik dolog, hogy a sajtóban publikált fényképeken a fehér kendővel hátrakötözött kezű agyonlőtt civilek mellett olyan papírzacskókat lehet látni, amelyekben az orosz hadsereg élelmet osztogatott a lakosságnak. Tehát kaját adtak nekik, aztán lelőtték őket? Mellesleg fehér textilből készült karszalaggal az oroszokkal együttműködő civileket jelölték meg. Logikus lenne, ha őket az ukránok kollaboránsnak tekintenék, különösen a katonakorú férfiakat. Az amcsik az állítják műholdképek alapján, már március közepén összevissza hevertek a holttestek Buchában. Tehát az oroszok legyilkoltak egy csomó helyi lakost, majd napokon, sőt heteken keresztül otthagyták az utcákon a tetemeiket bomlani és bűzleni, ahogy a kutya a sz@rát? Kerülgették a rothadó holttesteket? Ilyet ki csinál már?! Aztán úgy döntenek, hogy kivonulnak (az ukrán erők nem harccal foglalták vissza a Kijev környéki területeket), és az ellenük szóló, népírtást igazoló bizonyítékokat érintetlenül hátrahagyják, hogy aztán még Ursula asszony is pózolhasson a hullákkal.

  79. László szerint:

    Kormányos, ha tehetik tényleg eladják külföldön pláne ha többet fizetnek érte. Volt erről riport persze nem az M1 csatornán és nem is mostanában. Már rég kellett volna magyar hipermarket láncot vagy állami kenyérgyárat csinálni, ellenőrzött alapanyagokkal, hatósági árral. Döngethetné a mellét hogy mennyire nemzeti, így csak a dohánybolt az. Jó nekünk az albán pékség is. Ellenállnak az ukránok? Még ilyet?! Megtámadták őket. Hangoztatják hogy szinészek fetrengenek a kamera kedvéért az út szélén? Műholdfelvétel aztán fotós fényképezte ugyanazokat a hullákat több nap eltéréssel, ugyanott feküdtek. Jól bírják a színészek több napon keresztül lapjával fekve. Telexen megtalálja a cikket, tudom hogy nem origo. Még mindig az van hogy az ukrán lő szét mindent az orosz csak nézelődik. Úgy is kiderül egyszer miért védi Putyint a vezérünk és az is biztos nem az olcsónak mondott gáz meg az olaj miatt. 2/3 van azt csinál amit akar.

  80. pl szerint:

    Te már a fideszes fajtádnak is gyalázata vagy! Anya szült téged egyáltalán?!
    Kormányozzál vissza a krva anyádba!

  81. Gyula szerint:

    Kormányos, te tényleg egy igazi idióta vagy!
    Én megmondom neked a frankót, hogy megveszem a nem túlárazott, túlértékel lengyel, szlovák és cseh termékeket, mert érdekes, hogy máshol még mindig elő tudják állítani olcsóbban? Ez a büdös fürdőskurva sírás-rívás, amit levertek, már dráma.
    Biztosan megeszik sokan, de ne feledd van élet máshol is, hírekkel együtt. Tudom, a háborútól rettegő buta cigány a legjobb szavazó. 😁 Az ukrán eszmefuttatásodra? Sajnos élve születtél, gondolom, egy gyereket akartak anyád és apád, erre jöttél te. 😛

  82. Nagyapó szerint:

    Működik a hollywoodi műsor (lehet, Korózs is besegít)! Az első képeken még halottak feküdtek az út két oldalán, később hullazsákba költöztek!
    Von der Leyen maminak olyan jó orra van, mint egy boncmesternek, mert a hetes holttestek szagára sem reagált!😛
    Érdekes módon a zsák nélküliek mind férfiak voltak (az oroszok tisztelik a nőket – isztambuli egyezmény?😛).
    Esetleg az lehetett, hogy Jeszenszki😀 elnök fegyvert osztogatott civileknek és a katonák partizánt nem ejtenek foglyul (a genfi egyezmény rájuk nem vonatkozik). Ők voltak az élő pajzs.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  83. Gyula szerint:

    Öreg, te is élve születtél. Mac gépen öt perc alatt szerkesztek neked olyan videót, amit akarsz.
    Azért mert te egy hülye vagy, más még nem az. Biztos meg sem halt senki és az oroszok osszák a segélyt.
    Itt a lista az ott harcoló köcsögökröl:
    https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?fbclid=IwAR3mBMz269nMluEHDsm36zBrNO3LsIay8AOcQZoH_9vWmjfeTPAG6-GPehE&mid=1QVvmDMJz3QA5NieKQ7aF_eJAJMISZ20M&ll=59.070746231298095%2C93.65657167951697&z=3

  84. László szerint:

    Nagyapó! Magának milyen tévéje van? Közvetíti a szagot? Szerintem amit érez az a farhát amivel megint átverték. Annyit evett már hogy az agyára ment. Próbálja elraktározni mint a teve? Nem fog menni.😀
    Van elég szemtanú, helyi lakos aki elmondja mi történt.
    Mi történt Bucsában?
    https://youtu.be/374NeKprgPE

  85. kormánypárti szerint:

    2:47-nél lehet látni a kiégett ‘V’ betűjelzésű harcjárműveket. Ezeket kik és mivel lőtték ki? Egyrészt egy felrobbanó jármű repeszei akár több száz méter sugarú körben képesek úgy szétszóródni, hogy akit eltalálnak, az végzetes sérülést szenved el. Egy üzemanyagot szállító tartályautó vagy egy robbanásveszélyes hadianyaggal megrakott teherautó hatalmasat képesek robbanni, a szállított tüzérségi lövegek pedig akár kilométerekre szanaszéjjel szállnak. Másrészt a holttestek helyzetéből (pl. biciklizés közben találatot kapott emberek) én azt látom, hogy egy váratlan, hirtelen esemény történt, amit legfeljebb észlelni tudtak ezek a járókelők, de reagálni nem volt idejük (pl. hasra vetődni, fedezéket keresni). Olyan, mintha egy gyorsan mozgó légi jármű fentről végiggéppuskázta volna az utcát.

  86. László szerint:

    Lehet tejszállító autó volt. Majd kiderítik a szakértők, akinek az orosz meg a magyar úgy sem fog hinni.

  87. Gyula szerint:

    kormánypárti, hogy Te sem voltál katona, az is biztos! 😁🤣 Mármint olyan, aki normális kiképzést is kapott.
    Valami fiatal kis agitátor vagy és hülye, mint a segg. Egy kis fotelhuszár fasz.

  88. Tóth kati szerint:

    Most akkor minden ellenzéki kicsi gyurcsány lesz?
    Csepel egyébként ismét szégyellheti magát,megszavazta ezt a kis b…t megint képviselőnek.Nem kell a vidékieket szidnotok kedves ellenzéki szavazók,mert Szabó elvtárs vidéki,gyulai lakos.2014-ben az Együtt tagja volt,2018-ban a Párbeszédé,most a Momentumé.Nem lehetne,hogy legközelebb Dk-s legyen?

  89. Tóth kati szerint:

    Tett valamit Csepelért,bármelyik magyar emberért az elmúlt 8 évben ez a kis b..zi valamit?Felszólalt egyszer is a Parlamentben?Talán egyszer az LMBTQ+ érdekében.Gratulálok!
    Egyébként azoknak a szavazóknak,akik f…szokat rajzoltak a gyerekvédelmi szavazólapokra,remélem soha nem lesz gyerekük.Bunkó,legalja dolog volt.Ehhez is gratulálok,a pesti “éttermiség”.

  90. Nagyapó szerint:

    Gyurcsány sok Gyurcsányt szeretne. Rendben, két whisky között elképzelhető, csak az öregecskedő feleséget kell ismét lecserélni.😛😛

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  91. László szerint:

    “Vaskos dossziéja van Magyarországról az Európai Bizottságnak” – jelentette ki Az EU igazságügyi biztosa. Ebben tevékenyen kivette a részét az öregecskedő feleség is. És a jövőben is kiveszi a részét. Csepel épült-szépült a zelmúlt 8 évben, valószinűleg ezt hálálták meg újra a szavazók a kis b.zinak -jelentem Tóth katinak. Ha van gyereke azt nagyon sajnálom, mármint a gyerekét 🌈🌈🌈🌈

Itt lehet hozzászólni !