Itt lesnek rád a zsaruk Csepelen

Csepel.info

Hétfőn kezdődött az a rendőrségi akció, melynek során a notórius és alkalmi gyorshajtókat tanítják móresre a rend őrei. Csepelen is sokan belefuthattak már az ellenőrzésbe például a Weiss Manfréd úton, de más helyeken is mérnek a rendőrök – ráadásul nem mindig rendőrautóból.

Adataink szerint jelenleg is mérnek – és ez délig így marad  – a csepeli Weiss Manférd úton, a Szabadkikötőnél. A Teller Ede úton (a gerincúton) a Budafoki útnál délután 13:30-tól 16:30-ig terhelhetjük meg a számlánkat egy kiadós büntetéssel gyorshajtás esetén. A rendőrség által közzétett lista szándékosan hiányos, vagyis nem csak az említett helyeken futhatunk bele egy traffipaxba. Ugyanez a helyzet az ország összes más pontján is, mivel a sebességellenőrzési akció országos.

 

3 hozzászólás “Itt lesnek rád a zsaruk Csepelen” bejegyzésre

  1. PáLoS TReND szerint:

    Erre van “eszük”!!!…- meg az asztalkán virágot és zöldségeket áruló kisnyugdíjasokat elkergetni.
    A végrehajtókat biztosító kegyetlen Pintér-nácik agresszorairól “nem is beszélve”!!!
    Sajnos főállásban és büntetlenül lehetnek ezek az aljadékok a diktatúra zsoldosai!!!… miközben nagyban összejátszanak még a drog-kartell halálosztóival és a közjegyző-lakásmaffia bűnözőivel!!!
    Amennyiben tehetitek ti is fotózzátok le őket (jövet-menet!!!), hogy alkalmas időben elszámoltathassuk őket!!!

  2. László szerint:

    Feleljen meg a korszerű követelményeknek az a kisnyugdíjas. Legyen a NAV-hoz bekötött terminálja!

  3. Hozzászóló szerint:

    Ebből folyik be pénz. A bűnüldözésből nem.
    Ha már Szabadkikötő: az ott megforduló drogosok között is szét lehetne csapniuk, persze ehhez ki kell szállni az autóból.

Itt lehet hozzászólni !