Újabb Horváth Csabához köthető luxusvillára bukkantak – ez lett a zuglói parkolási pénzből?

Magyar Nemzet

Újabb fordulatot vett a zuglói MSZP-s korrupciós botrány. A Metropol információi szerint Zugló vesztegetési pénzek elfogadásával gyanúsított baloldali polgármestere valóságos ingatlanbirodalmat hozott létre az elmúlt években. A napilapnak nyilatkozó informátorok szerint Horváth Csaba a közelmúltban személyesen irányította egy újabb több száz milliót érő luxusvilla építését. A tulajdoni lap tanúsága szerint aztán az ingatlan a szülei nevére került. Legalábbis ami a papírformát illeti.

A villa építésében olyan ukrán vendégmunkások is dolgoztak, akiket fővárosi pénzen végzett beruházásokban is alkalmaztak – olvasható a Metropol cikkében.

Egyre több minden derül ki Horváth Csaba luxuséletvitelével kapcsolatban, miután egy folyamatban lévő büntetőeljárás során azzal gyanúsították meg az MSZP-s politikust, hogy havi 10-15 milliót, összesen több mint 250 millió forintot kapott 2017 és 2019 között a zuglói parkolást üzemeltető cég vezetőjétől.

A pálmafás budai villa csak a kezdet…

Nemrég olyan felvételek láttak napvilágot, melyek szerint Horváth egzotikus pálmafákkal ültette tele medencés luxusvillája kertjét, amelyekhez gázzal(!) fűthető üvegházakat is építtetett. Aztán kiderült, hogy mindez csak a jéghegy csúcsa. A korrupcióval meggyanúsított MSZP-s politikus, Karácsony Gergely „harcostársa” a háttérben ingatlanbirodalom építésébe kezdett. Részletek itt.

14 hozzászólás “Újabb Horváth Csabához köthető luxusvillára bukkantak – ez lett a zuglói parkolási pénzből?” bejegyzésre

  1. László szerint:

    Szülei nevén van, lehet ők megdolgoztak érte. Nem tudhatjuk.
    Hogy is mondta Orbán Viktor mikor az apja által épített, nyílván már nem magának szánt egyes becslések szerint már a 10 milliárdos összeget is bőven meghaladó hatvanpusztai birtokról kérdezték? „Nálunk az a szokás, hogy a gyerekek nem beszélnek bele a szülők dolgaiba.” Horváth Csaba is ezt fogja mondani. osztjónapot

  2. Gyula szerint:

    “gyanúsított” PONT
    Antenna Hungária? 4iG? Hungaro Digitel? Számlagyár?
    NEM HALLOM!!! 😁😎👏👍

  3. Nagyapó szerint:

    Tévednek az MSZP-sek, Horváth Csacsinak ehhez azért van esze!😀😀

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  4. László szerint:

    2009-es Infostart cikke…
    “Az Index a fővárosi képviselők tegnap nyilvánosságra hozott vagyonnyilatkozataiból szemezgetett. A legnagyobb lakáscélú ingatlannal Horváth Csaba szocialista főpolgármester-helyettes rendelkezik, akinek egy 400 négyzetméteres háza áll egy 1278 négyzetméteres II. kerületi telken. Ezen kívül mintegy százmillió forintos megtakarítása is van.”
    13év fater…

  5. PáLoS TReND szerint:

    RENDSZERVÁLTÁS?! RAJTUNK MÚLIK!!!
    A MAGYAR ÉRZELMŰ EMBEREK a MI HAZÁNKRA SZAVAZNAK!!! ISMÉTLEM: a MAGYAR ÉRZELMŰEK!!!
    A Rothschild-lakáj magyarországi kormánya és a korcs-koalíció globalista korrupt hazaárulói megfélemlítik és ellehetetlenítik a magyar szívű embereket!!! Dúró Dóra, a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese és Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában mutatja be MAGYARORSZÁG FELEMELKEDÉSÉT EREDMÉNYEZŐ “VIRRADAT” PROGRAMJÁT!!!

  6. László szerint:

    Nagyon kevés emberhez jutnak el.
    “Megtagadta a Mi Hazánk fizetett politikai hirdetéseinek megjelentetését a Magyar Nemzet, a Metropol, a Bors és 19 megyei lap nevében eljáró Mediaworks a Csak a Fidesz! jelszavuk mentén. A fideszes Publimont óriásplakátcég a választási eljárásról szóló törvény esélyegyenlőségi alapelvét megsértve a több mint tízezer felületéből mindössze 26 óriásplakát és 74 citylight felületet volt hajlandó biztosítani a Mi Hazánknak, hirdetőoszlopból pedig egyet sem.”

  7. Gyula szerint:

    Érzelmileg én is magyar vagyok ember, még, ha a Fidernyákok kirekesztenek, akkor is, de szélsőjobbos pártra biztos nem szavazok! 😁👏👍

  8. László szerint:

    Talán bejut, talán nem de még tőlük is tartanak ha nem is hírdethetnek. Amúgy sokat “néppártosodtak” ezek is már az elmúlt időben. 😁

  9. László szerint:

    Ki kell lakoltatni. Ezért félnek ezek a kormányváltástól. De az is lehet hogy az országért aggódnak nullahuszonnégyben, ez utóbbiban kevésbé hiszek.

  10. Gyula szerint:

    robi!
    Én bojkottálom az összeset, ha más is ezt teszi, akkor rájuk rohad. 😁

  11. Nagyapó szerint:

    robi! Az EU lopott pénzt adott a beruházáshoz? Tessék feljelentést tenni, álljon oda Cseh Katalin mellé!!! Nem úgy építkezett, mint Horváth Csacsi, mert neki nincsenek olyan ügyes, nyugger szülei. De maga is mehet szobát bérelni. Ja irigykedni könnyebb, de azért kísérje figyelemmel Anonymust!!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  12. László szerint:

    Nagyapó, hátha megérti…Anonimusz meg már kit érdekel…
    “Az EU-s pénzből való házépítés, illetve felújítás nagyon jó üzlet, ugyanis a támogatásért cserébe csak öt évig kell szálláshelyként üzemeltetni az ingatlant. Utána azt csinálnak vele a tulajdonosok, amit akarnak: beköltözhetnek vagy el is adhatják. A visszaélések melegágya, hogy semmilyen megtérülési elvárás nem volt a pályázati feltételek között. A szállásadók az ismeretlen vendégek távoltartására pedig több módszert is kifejlesztettek, amikkel akár az ellenőrzéseket is kijátszhatták. Az egyik megoldás az volt, hogy csak ismerős vadászokat, barátokat hívtak meg a szállásra. Kellően távol tartja a nem kívánatos vendégeket az is, ha irreálisan magas áron hirdetik meg az ingatlant. Továbbá azzal is lehet időt húzni, ha semmilyen elérhetőséget nem tesznek közzé. A kontaktadatok közzétételét sok esetben a sajtó munkatársai csikarták ki a nem túl vendégszerető tulajdonosokból.”

  13. Gyula szerint:

    Olvasnék erről a számlagyárról is egy kicsit.

Itt lehet hozzászólni !