Autós üldözés Csepelen: nem filmforgatás volt, de videó azért készült

Police.hu

Jogosítvány nélkül száguldozó autós veszélyeztette a budapesti közlekedőket. A csepeli rendőrök azelőtt megállították, hogy balesetet okozott volna. A kocsiban kábítószergyanús anyagokat is találtak.

Szirénázástól voltak hangosak az amúgy csendes csepeli utcák 2022. február 8-án reggel 7 óra 30 perc körül, miután a XXI. kerületi járőrök kocsiját meglátva gyorsított egy autós.

A rendőrök megkülönböztető jelzést kapcsoltak, majd hangosbeszélőn is többször megállásra szólították fel az audist, de az megpróbálta őket lerázni. Perceken át követték szirénázva, míg végül az Ölyv utcában megállásra kényszerítették. (Több környékbeli azt hitte, hogy filmforgatás zajlik.)

Kiderült, hogy a kocsit egy 25 éves férfi vezette, akinek korábban többször bevonták vezetői engedélyét ­– most sem rendelkezett érvényes jogosítvánnyal. Az autóban a rendőrök kábítószergyanús agyagokat találtak, amiket szakértői vizsgálat alá vetnek. A járművezetőt és a mellette ülő férfit előállították a XXI. Kerületi Rendőrkapitányságra, előbbit engedély nélküli vezetés miatt őrizetbe is vették. A kábítószergyanús anyagok és a menekülés közben elkövetett jogsértések miatt külön eljárás indul.

Forrás: Police.hu

4 hozzászólás “Autós üldözés Csepelen: nem filmforgatás volt, de videó azért készült” bejegyzésre

  1. Gyula szerint:

    Reggel 7:30-kor úton lennének a csepeliek, (Bp. XXI. kerülete) (milyen csendes utca, te idióta???) ha a szétduzzasztott agglomeráció forgalmától lehetne közlekedni, de ennek javítására még a legkisebb törekvést sem láthatjuk és ez így is fog sajnos maradni.

  2. csepeli kerdezo szerint:

    Akkor röhögtem fel, amikor közölte a rend éber őre, hogy a törvény nevében felszólítom, hogy álljon meg.
    Nah… ennyi respectje van a törvényeinknek és a rendőröknek is. A hanyatló nyugaton a keményfiúk nem állnak meg ilyenkor, kockáztatva, hogy agyonlövik őket.
    Gondolom, fánkot is kapott a mi kis “sumaherünk” :mrgreen:

  3. PáLoS TReND szerint:

    Azért havi 4 autósüldözésnél több kell, hogy elhitessék az adófizetőkkel Pintér sakáljai, hogy a kilakoltatásokon történő kegyetlenkedéseiken túl még szolgálni és védeni is képesek a békés lakosságot!!!
    Haljon éhen az összes rendőr-bűnöző!!!

  4. Gyula szerint:

    “2 hét alatt rendet teszünk” Eltelt 624! ))) 😁🤣😛 (((

Itt lehet hozzászólni !