Márki-Zay újévi “köszöntése” is bunkóra és agresszívra sikerült

Mandiner

A baloldal miniszterelnök-jelöltje ott folytatja, ahol 2021-ben abbahagyta: árulózik, ostobázik, magát pedig a bukott Bajnaihoz és Botkához hasonlítja.

A magas labdát az ellenzék részéről a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke csapta le igen gyorsan és frappánsan a közösségi médiában. “Már fél napja 2022 van, kellett is gyorsan egy parasztság” – jegyezte meg Kovács Gergely. 

Márki-Zay Péter újévi köszöntőjét is a megszokott módon, Facebook-oldalán tette közzé. Amint arról még karácsony előtt beszámoltunk, árulók és miniszterelnökjelölt-csere után, Márki-Zay újabban szivárogtatóról beszélt.

Márki-Zay Péter szerint nem nőtt a Fidesz-tábor, hiszen a koronavírus megtizedelte az időskorú lakosságot

Köszöntőjében az ellenzék miniszterelnök-jelöltje kiemelte, hogy nem érti „mitől lett volna több szavazója a Fidesznek most, mint volt 2018-ban”. Mint fogalmazott, szerinte

a covid miatt is megtizedelt, időskorú magyar lakosság nagyobb része szavazott a Fideszre”,

de az előválasztáshoz csatlakozott fiatalok „nagy többségben kormánykritikusak”.

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje az elbukott Bajnaihoz és Botkához hasonlítja magát

A baloldali miniszterelnök-jelölt az előválasztás kapcsán elmondta azt is, hogy szerinte bárki, aki megkérdőjelezi az előválasztásnak az eredményét, az olyan folyamatot nyit ki, amely eddig már kétszer vezetett az ellenzék bukásához.

„Ahogy annak idején Bajnai Gordon, később Botka László is éppen a sajátjai tűzében vérzett el.

Ők is megtapasztalták azt, hogy ebben a küzdelemben nem csak a Fidesz felől záporoznak a golyók, hanem hátulról is kapjuk azokat.

– fogalmazott Márki-Zay Péter. Szerinte ellenzékiek is csatlakoznak a Fidesz-kampányához, „vagy árulásból vagy ostobaságból”. Tehát az ellenzék miniszterelnök-jelöltje ott folytatja az évet, ahol abbahagyta.

Márki-Zay szerint pénzosztások a kormányzati intézkedések

„A példátlan méretű pénzosztogatás azt mutatja, hogy a Fidesz fél” – hangoztatta Hódmezővásárhely polgármestere. Márki-Zay Péter pénzosztásnak minősítette az olyan kormányzati intézkedéseket, mint a családi szja-visszatérítés, a minimálbéremelés, a 13. havi nyugdíj, a fegyverpénz, a fiatalok szja-mentessége, vagy a katonák és rendőrök béremelése.

A politikus továbbra sem tudja, miről szól a népszavazási kezdeményezésük?

Az újévi köszöntőjében a baloldali politikus álláskeresési járulékról beszélt. Ebből arra lehet következtetni, hogy Márki-Zay nem tudja, hogy miről szól a népszavazási kezdeményezésük. Az ugyanis a járadékról szól. A két fogalom között annyi a különbség, hogy a járulékot az állampolgárok fizetni, és nem kapni szokták – ilyen például a társadalombiztosítási járulék, amit a munkavállalók fizetéséből vonnak le.

Ehhez képest az álláskeresési járadékot az éppen munkanélküli, álláskereső polgárok kapják az államtól törvényben meghatározott 90 napig.

Elsőként a kutyapárt elnöke tette helyre Márki-Zay Pétert

Gyorsan beigazolódott a pesszimisták várakozása, miszerint 2022 sem a színvonalas közéleti-politikai kommunikációról szól majd. A Márki-Zay Péter újévi beszédében feldobott magas labdát a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke csapta le igen gyorsan és frappánsan a közösségi médiában.

Már fél napja 2022 van, kellett is gyorsan egy parasztság

– jegyezte meg Kovács Gergely.

Forrás: Mandiner, Index

14 hozzászólás “Márki-Zay újévi “köszöntése” is bunkóra és agresszívra sikerült” bejegyzésre

  1. Nagyapó szerint:

    A Kapitány csak locsog, csak locsog. Már a többi párt is kezdi unni hülyeségeit. Az, hogy fogalmakkal nincs tisztába – tudott dolog. Azt is tudnia kellene, hogy a legidősebb tagságú párt a DK, őt követi az MSZP. (A Fidesz-be sokáig csak 35 év alattiak léphettek be!) Az idős kormánypártiak beoltatták magukat, de az ellenzékiek hittek dk-s propagandának, ők kerülnek most lélegeztetőgépre!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  2. László szerint:

    “”18 percenként belehalt valaki a koronavírus szövődményeibe Magyarországon 2021-ben – számolta ki az RTL Híradó. Összesen csaknem 30 ezer áldozata volt a járványnak tavaly itthon – ez háromszorosa a 2020-as adatoknak. A kormány által sokáig mintának tartott Ausztriában eközben negyedennyien haltak bele a vírus szövődményeibe. Ott egy embert átlagosan 13-szor teszteltek tavaly, nálunk viszont 3 emberből mindössze kettőt, és őket is csak egyszer.””

    Az RTL Híradó összesítése szerint míg 2020-ban másfélszer, tavaly már négyszer annyian haltak meg a vírus szövődményei miatt Magyarországon, mint Ausztriában.

    Nyomd a mantrát fater….

  3. Hozzászóló szerint:

    Márki-Zay még lök néhány ilyen szöveget tavaszig, a kormánypártnak nem is kell nagyon költenie a választási kampányra…
    Ha feltételezem azt a fentebb leírt (Márki-Zay gondolataihoz hasonló) orbitális baromságot, hogy a DK-nak köszönhetően kerülnek lélegeztetőgépre az ellenzéki szavazók, akkor igazoltnak látom azt is, hogy ezt a mantrát legjobban az országgyűlés tagjai hitték el, ugyanis magukra nézve nem érezték kötelezőnek a beadandó védőoltást. Vagy maguk is belátják, hogy a képviselői munkájuk messze nem olyan fontos, mint az egészségügyi-, rendvédelmi-, pedagógusi pályán tevékenykedőké.

  4. PáLoS TReND szerint:

    Jelen állás és méréseink szerint a következő 48 havi 7-est a Mi Hazánk, MKKP, KDNP, Fidesz, DK, MSZP és a Jobbik fogja alkotni.
    Míg az olimpiai-álomgyilkosok (Momentum!) a bot-mixeres abortusz-pártoló szörnyetegüknek (Cseh Katalin!) köszönhetően az országos választásokon történő indulásuk helyett már nagy eséllyel a saját temetésükkel lesznek elfoglalva.
    Úgyhogy minden esély megvan egy új vérszerződésre is a szeretet jegyében1 valóban élhetőbb és boldogabb Magyarország megteremtéséért.

  5. Nagyapó szerint:

    László! Az ATV nagy-fogú szőkesége rendkívül boldogan közöl minden kamu rossz hírt országunkról! Ki számolta a beírt marhaságot, milyen adatok alapján?
    A Portfolio cikkét olvasva más kép bontakozódik ki: https://www.portfolio.hu/gazdasag/20210322/ksh-veglegesek-a-tavalyi-halalozasi-szamok-475202
    “Az EU 27 állama közül még mindig a hatodik legalacsonyabb többlethalálozást lehetett Magyarországon mérni. Csak Lettország, Izland, Finnország, Dánia és Észtország adatai mutatnak kisebb halálozási növekedést 2020-ben, míg a “szomorú lista” másik végén Lengyelország és Szlovénia áll..”
    Gondolom az Eurostatt is Orbán irányítása alatt áll!😛
    László a népmesék szebbek!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  6. Betke szerint:

    Nagyapó, az ön fogaivall minden rendben, nincs semmi kivetni való? Reméljük az önkritika is működik!

  7. Gyula szerint:

    Büdös az öreg szája?
    Öreg broki!
    Miért hazudsz? A WHO adatai mást mutatnak, oda is mi küldjük az adatokat, de ne zavarjon! Lakosságarányosan nemsokára “bronzérmesem” leszünk ismét, igen, siker.
    A forrást a cenzúrátok nem engedi linkelni.

  8. László szerint:

    Azok 2020-as adatok fater, azóta aratott a halál. Márkizai megmondta a fideszre szavazó nyugdíjasok pusztultak 😛

  9. Nagyapó szerint:

    László! Ennyire Kórozs, a nagy tanítója sem hülye. Honnan vesz 2021-es adatokat? Ja, hazudik reggel, este, meg éjjel!
    Eljutott a moslékkoalíció tudatáig, hogy a legtöbb öreg a DK-an és az MSZP-ben van?😛
    Eljutott a moslékkoalíció tudatáig, hogy a legtöbb oltatlan a fenti szimpatizánsok között van?😛
    Eljutott a moslékkoalíció tudatáig, hogy az utóbbi idők elhunytainak 94%-a oltatlan volt?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  10. Nagyapó szerint:

    Betke! Elolvasta a Portfolio cikkét? Ja nem, mert az Fidesz bérenc újság?😀
    Talán elgondolkodna!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  11. László szerint:

    A “bukott” Donald Trump jókivánságait küldte felcsutok géniuszának…

  12. Betke szerint:

    Nagyapó, a kérdésre kérdés a válasz? Jellemző!

  13. László szerint:

    2021-es halálozási adat? Nem volt könnyű hozzájutni. Napi elhunytak száma szorozva 365-tel. Még a Pentagon szerverét sem kellett feltörni hozzá.

  14. Gyula szerint:

    Még az öreg komcsi azt írja, hogy a baloldaliak az oltatlanok? Köztük több van, csak szar beismerni. 😁👏👍

Itt lehet hozzászólni !