Önkényes lakásfoglaló ölte meg Deutsch apósát: vadászkéssel szúrta le a férfi

Blikk

Két nappal 67. születésnapja előtt késelte halálra albérlője Lazsányi Lászlót, a Csepel egykori labdarúgóját a Nánási úti apartmanházban. 

A sportember Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő apósa volt, a politikus kilenc éve vette el a lányát, Lazsányi Erikát. A Blikk úgy tudja, kiváló kapcsolatban voltak, ha Deutsch Budapesten tartózkodott, akkor az apósa házának felső szintjén lakott. A sporttársadalom megdöbbent a tragédia hallatán, rendkívül szeretetre méltó sportembernek írták le Lazsányit.

A Blikk tegnap a gyilkosság helyszínén járt. Az apartmanház külső kapuját lezárták, nem lehetett bejutni, de az épület gondnokával tudtunk beszélni. Egyelőre felfüggesztették a szobák hirdetését, bár a jelenlegi vendégek maradhatnak, és az ünnepi időszakra tervezett zenés szórakoztató programokat is törölték.

A Duna partján álló kétszintes épületben borzasztó vérengzés zajlott le péntek délután. A gyilkosság gyanúsítottja egy 57 éves informatikus férfi, aki egy éve érkezett az épületbe bérlőként. Eleinte nem volt vele semmi probléma, ám pár hónappal ezelőtt már késett a bérleti díjjal, és az utóbbi hónapokban egyáltalán nem fizetett.

– Többször is távozásra szólították fel, Lazsányi László is határozottan kérte, hogy hagyja el a szobáját. Sőt a zárat is többször cserélték. A férfi azonban egyre erőszakosabban tért vissza, volt, hogy az ajtó zárját is felfeszítette

– mondta a Blikknek az ügy ismerője.

Péntek délután is úgy tért vissza, hogy a szobája ajtaján már új zár volt. Ekkor elővette a nála lévő vadászkést, és azzal feszítette fel a zárat. Erről értesülve ment fel a Dunára néző apartmanba László, és kérte számon a történteket. A vita veszekedésig fajult, ekkor a korábbi bérlő a behatoláshoz korábban használt vadászkéssel megszúrta az ingatlan tulajdonosát 

– folytatta a neve elhallgatását kérő illető.

A Blikk úgy tudja, hogy a családot rendkívül megviselték a történtek, hiszen napok óta az após születésnapjának megünneplésére készültek, amikor értesültek a rettenetes bűntettről.

Forrás: Blikk

Egy hozzászólás “Önkényes lakásfoglaló ölte meg Deutsch apósát: vadászkéssel szúrta le a férfi” bejegyzésre

  1. Saco szerint:

    Az Úr büntetése.

Itt lehet hozzászólni !