Márki-Zay bejelentette: eltörölné a gyermekvédelmi törvényt

Mandiner

A baloldal miniszterelnök-jelöltje azt mondta a Híradónak, hogy az LMBTQ-lobbi kiskorúakat célzó propagandáját nem tartja valós problémának, illetve megjegyezte, hogy a jogszabály gyűlöletkeltő.

Nem akar válaszolni a népszavazás – általa ostobának tartott – kérdéseire a baloldal miniszterelnök-jelöltje. Márki-Zay Péter – miután az országgyűlés elrendelte a népszavazás kiírását – az M1 Híradójának azt mondta, ha tehetné, eltörölné a gyermekvédelmi törvényt. Nem védené meg a kiskorú gyermekeket például a szexuális fejlődésüket befolyásoló, vagy a nemváltoztatást népszerűsítő médiatartalmaktól, mint ahogy azt sem korlátozná, hogy az iskolákban a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozásokat tartsanak.

Hozzátette:

„Ki az az elmeháborodott, aki azt gondolja, hogy szülői engedély nélkül akar bárki Magyarországon, vagy bárhol a világon óvodás gyerekeknek nemet változtatni?”

Márki-Zay Péter szerint a törvény gyűlöletkeltő és ő az LMBTQ-lobbi kiskorúakat célzó propagandáját nem tartja valós problémának. Arra ugyanakkor nincs ötlete, hogy mit tenne akkor, ha kiderül, hogy tévedett és mégis valós a probléma.

Forrás: Mandiner

7 hozzászólás “Márki-Zay bejelentette: eltörölné a gyermekvédelmi törvényt” bejegyzésre

  1. László szerint:

    Valós probléma nálunk? Nem! Kit érdekel mit csinálnak Amerikában, Ausztráliában. Meg a kdnp-s műkeresztény Halász János szerint: “Sokkoló, de Svédországban 1500 százalékkal nőtt meg a magukat fiúnak érző kislányoknak a száma” – odament aztán alájuk nézett?

  2. Nagyapó szerint:

    László hülyesége is határtalan!😛 Olyat hazudik megint, ami nincs a cikkben!
    Valószínűleg nem hallott még felmérésekről, statisztikákról.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. László szerint:

    Egyetlenegy ember tett hazánkban valamit az LMBTQ ellen. Dúró Dóra ledarált egy könyvet. Orbán meg külön polcra rakja hogy jobban meg lehessen találni. Tudja statisztikailag.

  4. Gyula szerint:

    A fiatalok nem tv-t néznek, hanem azt a Youtube-ot, Tik-Tok, ot, mifaszt, ami a fidióták is teleszarnak agitproppal, bár nekem nem, kifizetem a havi ezrest. 😁😜👏👍

  5. László szerint:

    És akkor gondolj bele Gyula hogy vidéken mi néznek, hallgatnak az emberek. MindigTv m1 csatorna, vagy pár hete Esztergomban jártam, rákerestem egy helyi rádió adóra amin más nem ment csak kb. 5percenként a “Mészáros és Mászáros kft a lakosság szolgálatában…!” utána lejátszották a felcsút indulóját: “Hajrá Felcsút, hajrá Felcsút győzni fogunk-győzni fogunk. Teljes agymosás.

  6. László szerint:

    Nagyapó, milyen statisztikáról beszél? Akkor beszéljünk. Hogy világelsők vagyunk a covid halálozásban? Hogy 2016-ban százezer lakosra 345 rák miatti haláleset jutott Magyarországon, ez a legnagyobb arány az Európai Unión belül? Az hogy 1 millió alkoholista országa vagyunk? Az hogy uniós első helyezett vagyunk infláció terén? Az hogy Magyarország továbbra is az EU egyik legkorruptabb tagállama? Inkább nézek egy kis M1 agymosó Híradót ahol a nyilak csak felfelé mennek.

  7. Gyula szerint:

    László!
    Van, aki igen, ehhez jut hozzá, de azért 1 millió feletti a DTH előfizetők száma, vagyis ahol csekély igény valami többre is, ott egy lavórt kiraknak a gangra. A legalja pedig a szavazóbázisuk, zsák a foltját. Ja és oltásellenesek is! 👍

Itt lehet hozzászólni !