Akváriumot festettek a buszváróból a kétfarkú passzivisták

Csepel.info

A “Vízművek” szellemisége ragadta meg őket.

Másként értelmezi a hiperpasszív életformát Karácsony Gergely főpolgármester és a Magyar Kétfarkú Kutya Párt. Előbbi a kudarcait, utóbbi a sikereit indokolja hiperpasszivitásával. A kétfarkúak csepeli falkája most partizánakcióval folytatta azt a jeles hagyományt, amely során a csepeli buszvárók a kerület színfoltjaivá válnak.

Megszoktuk már, hogy a csepeli ellenzék nagy pártjai mindig mindent csak elleneznek, és a feketeöves szájkaratén kívül mást nem csinálnak. Ebben hozott üde színfoltot a kisebbek ám nem unalmasak közé tartozó kutyapárt csepeli falkája, amikor megoldották a hat- és nyolclábú csepeli polgárok lakhatási szegénységét az Erdősor utcában. Most a kétlábúaknak  kedveskedtek, amikor kifestették a Vízművek lakótelep buszváróját.

A buszvárók többségét a csepeli önkormányzat építette vagy építtette meg egy reklámügynökséggel azokon a helyeken, ahol jellemzően sok a várakozó. A régebbi várókat szintén a 2010-es évek elején kezdték kifesteni csepeli iskolások segítségével, ami budapesti szinten is kivételesnek számít. A vidám jelenetekkel díszített buszvárókat mindenhol szeretik a gyerekek. Ám a Vízművek lakótelep buszváróját a Vízművek építette, így ott az évek során nem történt változás. Egészen a múlt hétig. De most inkább idézzük az alkotókat:

“A hétköznap délutáni időpont, a korai sötétedés és a hideg sem tántorította el a maroknyi bátor passzivistát és környékbeli lakót attól, hogy a ganümédeszi törvényeknek eleget téve megalkossa Csepel első akvárium köntösbe öltöztetett buszmegállóját. Mivel a munka során még a vak sötétben is észleltük, hogy a szembe lévő megállóból abszolút hiányzik a fedett várakozó, ezt a problémát is orvosolni fogjuk a jövőben, majd ha 20 fok lesz és napsütés.”

– fogalmaztak Facebook posztjukban.

Csepel.info

5 hozzászólás “Akváriumot festettek a buszváróból a kétfarkú passzivisták” bejegyzésre

  1. Előd Erika szerint:

    Nagyon tetszik. Éljenek az ügyes alkotók!

  2. László szerint:

    Nagyon szép lett! Kedvem lenne órákig várni itt a buszt…

  3. János szerint:

    Végre az ellenzék is csinál valami hasznosat.

  4. Németh Andrea szerint:

    Jó pofa dolognak tartom,hogyha egy szürke megállót “kicsinositanak”. 🙂 Minden ilyen jellegű megállót ki lehetne festeni ehhez hasonlóan 🙂

  5. PáLoS TReND szerint:

    Kovács Gergelyék életvidám közössége többek között eme szellemes lelemények és jókedvre derítő alkotásaik miatt sem mosódhatnak és/vagy “fosódhatnak” össze az amis pitbull állkapcsuval, a halvállú gyurcsótánnyal és az álomgyilkos momentumosokkal!!!…- mert rögvest kiölnék belőlük a derűt; – és a lelküket akarnák!!!

Itt lehet hozzászólni !