Így indul újra a csepeli HÉV

BKK, MÁV-HÉV, Csepel.info

A vágányépítési-felújítási, hídfelújítási munkák befejezésének köszönhetően csepeli HÉV szeptember 1-től, szerdától újra a teljes vonalon, a Boráros tér és Csepel között közlekedik. Ennek köszönhetően Csepel központjából – a legforgalmasabb időszakokban is – újra 9 perc alatt lehet eljutni a Boráros térre.

Szeptember 1-től a Boráros téren az 54-es és az 55-ös buszokra újra a tér közepén lehet felszállni. Szeptember 4-étől  hétvégén és ünnepnapokon a H7-es HÉV-en is díjmentesen lehet kerékpárt szállítani. A kerékpárszállítás általános tudnivalói ezen a linken olvashatók. A menetrendekért, kérjük, látogassanak el a bkk.hu/menetrendek#H7 weboldalra, vagy használják a BKK FUTÁR utazástervezőt!

4 hozzászólás “Így indul újra a csepeli HÉV” bejegyzésre

  1. kismiska szerint:

    Lesz fotó ahogy Németh Szilárd pózol a híd mellett és a saját sikerének tekinti hogy 15hónap után újra jár a HÉV?
    A 9 hónapos csúszásról a stadion építés szervezési hibája meg nem beszélünk mert ciki?

  2. Nagyapó szerint:

    kismiska! A kivitelezők úgy számoltak, hogy 2020 első felében megkezdődik az építkezés, de a kivitelezői szerződést csak novemberben sikerült aláírni. Vajon miért? A kormány nem akarta? (2019. november 27-én fogadta el a stadion tervét a IX ker. önkormányzata)

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. kismiska szerint:

    “Eredetileg már tavaly év végétől újra járhattak volna a Kvassay híd felújítása miatt még múlt nyáron leállított hévek, de az új atlétikai stadion közúti bekötésének építése miatt meg kellett hosszabbítani a vágányzárat, mivel az utóbbi munkálat időközben átkerült a Kiemelt Kormányzati Beruházások Központjától és Fürjes Balázs államtitkártól a tavaly gründolt Beruházási Ügynökséghez és Mager Andrea nemzeti vagyonkezelésért felelős tárca nélküli miniszterhez, ami jelentős csúszást eredményezett a projekt megvalósításában.”
    (Írja a már fideszes index)
    Ugye emlékszünk hogy a Lénárdot hogy lepattintotta az illetékes a minisztériumban(válaszra sem méltatta)amikor az kérdezni akarta hogy hogyis van ez a további pályazár?Pedig milyen egyszerű lett volna IX.kerületre kenni propagandából…

  4. Gerzson szerint:

    M0-s híd másfél év csúszás.

Itt lehet hozzászólni !