Gyurcsányék Karácsonynak: a Deák tér hétvégén egy “húgy-, szar és piaszagú végbélnyílás”

Csak hétvégén?

Mandiner, Csepel.info

Józsefváros napközben: lehet, hogy a cikkíró csak bulizni jár be a belvárosba

Véleménycikkben támadja Karácsony Gergelyt a Demokratikus Koalíció lapja, a Nyugati Fény. A szerző Barna Zsuzsa szerint a főpolgármesternek óriási szerepe van abban, hogy a Deák tér és környéke „péntek és szombat esténként egy húgy-, szar és piaszagú végbélnyílássá válik”. 

Barna Zsuzsa nem kerülte meg Karácsony Gergely felelősségét a közterületek állapota miatt – igaz, csak a hétvégi helyzet borzolta fel a kedélyét. Pedig most a baloldalon az a bevett magyarázat, hogy a drága főpolgármester úr semmiért sem felelős, ő csak van. Barna Zsuzsa azonban Karácsonyra utalva a cikkében többek között úgy fogalmaz: 

„Ha ő van annyira populista, hogy vigyorogva fotózkodik a budapestiekkel, akkor úgy érzem bátran feltehetem neki a kérdést, hogy mindezt miért, milyen alapon hagyhatja idáig elfajulni.”

Majd pár sorral később hangsúlyozza: 

„Adott az ellenzéki főpolgármester, aki 2019 óta csak elrévedezt ezen a mocskon, bár nem vitatom el Karácsonytól azt, hogy biztosan őt is zavaja a szartenger, amikor elteker mellette a Városházára tartva. (…) Nem tudom mi a megoldás, de ez nem is az én dolgom: én csak békében szeretnék átkelni a szemközti dohányboltba anélkül, hogy szarba lépnék, vagy hogy megtámadnának.”

A Nyugati Fény Facebook oldalán természetesen azonnal megkezdődött a szerecsenmosdatás. Ahogy az a főváros feladatköreivel kapcsolatban a csepeli ellenzéknél is történik, ott is arról értekeztek a balliberális hívek, hogy Karácsony Gergely semmivel sem vádolható, hiszen – azon túl, hogy mindig megemeli a tanácsadói fizetését – nincs semmi dolga. Ami mégis lenne, azt a gonosz kormány miatt nem tudja elvégezni.

A teljes véleménycikket itt olvashatják.

Forrás Mandiner

10 hozzászólás “Gyurcsányék Karácsonynak: a Deák tér hétvégén egy “húgy-, szar és piaszagú végbélnyílás”” bejegyzésre

  1. Csupajó szerint:

    Ezeket az állapotokat a tarlos pénznyelő politikájának köszönhetjük. Tarlos az első perctől kezdve kiszolgálta a fidesz GAZDASÁGI DIKTATÚRÁT okozó rémtetteit.

  2. Májkrém szerint:

    Jajj, tarlóska idejében is voltak ilyenek, sőt, ha már csepel.info, Csepelen is látni ilyeneket dögivel! Akkor borbélykának is le kéne mondania! 🙂

  3. Gary Ridgeway szerint:

    Mindenhol szarnak, húgyoznak az utcán, ez nem Európa, ez a Balkán.

  4. kormánypárti szerint:

    Nincs min csodálkozni: azt dobta a gép, amit kértetek! Ezt a kultúrát hozta el a liberalizmus eszméje és az amerikanizálódás. Tény, hogy nem KariGeri és más városvezetők (na jó, Demszkyt egyszer rajtakapták a téren hugyozás közben), meg mit tudom én milyen cégek na és persze a Kormány szemetelik, okádják, szarják-hugyozzák össze a belvárost éjjelente.

  5. Attila szerint:

    kormányos, ezt a kultúrát a fidesz hozta el a bulinegyeddel meg a trafikokkal a nemdohányzók meg a kiskorúak védelmében…

  6. Lulu szerint:

    Csepelen is ugyanez a helyzet. Remélem a bordélyt leváltják minél hamarabb.

  7. pl szerint:

    Meg lehet tudni, például a piacon mi a helyzet? Az állateledeles tíz méteres körzetében nem lehet megmaradni, olyan büdös már elég régóta. Körülötte élelmiszerek, kenyér, zöldség, hal, stb. Piacfelügyelő? Népegészségügy?
    Kinek a hátszele? Nem létezik, h így üzemelhet!!!

  8. Attila szerint:

    A piacon az a helyzet mint innen megtudtuk, nagyon elszaporodtak a patkányok amiről csak Karácsony tehet.

  9. Csepeli szerint:

    Tény, hogy történnek ilyenek. De Tarlós idejébe is volta…
    Csepelen is vannak hugyozó, szaró és szemetelő primitív emberek!
    De az utóbbi időben alig látok városgazdás takarítókat. Régen még pár éve,
    sokszor láttunk blölük. De most?? Erről is a baloldal tehet?

  10. Gary Ridgeway szerint:

    Ma az egyik csevak melóst láttam hugyozni a Béke téren.
    Kellet neki. 😁

Itt lehet hozzászólni !