Rendőrségi közlemény a lekapcsolt csepeli autótolvajokról

Police.hu, Csepel.info

Újabb részletek jelentek meg arról az autólopásról, ahol egy kolléga vette észre, és követte a lopott járművet. Közben hívta a rendőrséget is, akik négy, látszólag erősen kábult fiatalt vettek őrizetbe. Az alábbiakban a rendőrség közleményét olvashatják.

Egy futár 2021. július 22-én este leparkolt az autójával Csepelen, majd pár percre őrizetlenül hagyta a nyitott autót, benne a kulccsal. Mire kiszállította a megrendelt ételt, autójának hűlt helyét találta.

Három nappal később a sértett ismerőse felfigyelt a korábban ellopott autóra, és azonnal értesítette a rendőröket, hogy az autó a Határ úton közlekedik. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztály, valamint a XX. és XXIII. Kerületi Rendőrkapitányság munkatársai megállították az autót, és elfogták a 22 éves, budapesti A. Istvánt, aki a járművet vezette. A férfit a csepeli rendőrök jármű önkényes elvétele bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki; a férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését. Az autó utasánál kábítószergyanús anyagot találtak, emiatt külön eljárás indul.

Forrás: Police.hu

2 hozzászólás “Rendőrségi közlemény a lekapcsolt csepeli autótolvajokról” bejegyzésre

  1. Kisnyugdijas szerint:

    Mögötted a törvény, előtted is az legyen – A magyar királyi csendőrség.

  2. Lajos szerint:

    Bizony, és annyi fogát verték volna ki a tolvajnak, ahány éves.
    A mostani rendőrfőnök inkább szocreál disztárgy(a).

Itt lehet hozzászólni !