Halálos gázolás Csepelen, áthajtott a férfi testén a BKV-busz

Indirekt

Szörnyű tragédiának lehettek szemtanúi pénteken a II. Rákóczi Ferenc úton közlekedők Csepelen. Egy BKV-busz elütött egy embert, aki a HÉV-megállóból akart átszaladni az úton. A férfit nem élte túl a balesetet. Nagy felfordulás volt a környéken.

Csepelen a II. Rákóczi Ferenc utca 167. szám előtt, a HÉV-végállomásnál egy busz elütött egy gyalogost. A balesetben a férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – írták a rendőrség közleményében.

A Baleset-info.hu úgy tudja, hogy a külső sávban jött a Szent Imre tér felé a 138-as busz, amikor egy fiatalember egy konténerszállító kamion takarásából át akart szaladni a túloldalra. A busz nem jött gyorsan, azonnal fékezett, de nem tudott megállni, elütötte és átment a gyalogoson. A tűzoltók emelték ki a testet a busz alól, de már élettelenül. A helyszínelés idejére a rendőrök lezárták a balesettel érintett útszakasz két forgalmi sávját, a járműforgalom mindkét irányba egy sávon haladhatott. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Forrás: Indirekt

18 hozzászólás “Halálos gázolás Csepelen, áthajtott a férfi testén a BKV-busz” bejegyzésre

  1. kormánypárti szerint:

    Nyugodjék békében.
    Az első ajtós felszállás következménye, hogy aki szalad a busz után, az első ajtót kell elérnie, vagyis azt célozza meg rohanás közben. Így amennyiben az út másik oldaláról jön, nagyobb eséllyel fog a busz előtt átsietni, mint mögötte. Ha a buszvezető a visszapillantó tükröt figyeli a megállóból való induláskor, nem veszi észre a jármű előtt lévő gyalogost. KariGeriék nem gondolták át eléggé az első ajtós felszállást, ami sajnos emberéletet követelt. Részvétem a hozzátartozóknak.

  2. Csepeli szerint:

    Nem a “karigeri” miatt halt meg, hanem azèrt mert figyelmetlen volt. Bárki lehet az. Rèszvètem a családnak!
    Az első ajtós felszállással egyèbkènt kevesebb nem jòl szituált ember száll majd fel ezekre a járatokra, teljesen egyetértek a döntèssel.
    Teljesen felesleges mindenbe politikát keverni. Ilyet csak az ostobák csinálnak.

  3. Betke szerint:

    Kormánypárti, nagy a meleg, ennek tudjuk be a hozzászólása tartalmát!

  4. pl szerint:

    Ne légy ennyire megengedő…
    Sajnos ez egy mocskos alávaló gazember hozzászólása volt!

  5. Hozzászóló szerint:

    Feketelistás hozzászóló szerint egy rejtett erőforrás volt az áldozat, aki éppen menekült. Jó lenne tudni erről többet.

  6. Pityu szerint:

    El tudná nekem valaki magyarázni, hogy ez a tragédia hogy fordulhatott elő? Akárhogy is nézem, nem áll össze a kép. Ha a busz a külső sávban megy a Szent Imre felé, a gyalogos pedig a HÉV megállótól szeretett volna a túloldalra eljutni, hogyan takarhatta egy kamion?

    Nincs pont a szemem előtt, hogy mekkora a hely a villanyoszlopok között a járdán, beférne -e oda egy kamion. Az viszont biztos, hogy 20 éve egy kamiont se láttam még azon a helyen a járdán parkolni.

  7. Nagyapó szerint:

    Pityu! Van egy vélhető történet akkor, ha eltekintünk a cikk kavarásától (HÉV-végállomás, vagy HÉV-megálló) és csak a Baleset-info.hu-t nézzük. A fiatalember a kifelé menő buszok megállójából akart az induló HÉV-hez átszaladni. Ekkor a Kereszt utcába kanyarodni akaró kamionok között futhatott át. Persze ez is csak feltevés.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  8. Nagyapó szerint:

    Bocs. Nem Kereszt, hanem Betü utca!

  9. pl szerint:

    A kamion egy irányba ment a busszal, de forgalmi okból éppen állt, ezért tudott előtte átszaladni. A busz a buszsávban meg rendesen tudott haladni az álló járművek mellett, így esélye nem volt, h a kamion előtt átfutót észre vegye.

  10. Pityu szerint:

    Köszönöm a válaszokat! A képek alapján – már amennyire be tudom azonosítani – a háttérben az a Nemzeti Dohánybolt és a kifelé menő buszok megállója. Ezt alátámasztja a baleset-infón levő többi kép, ahol látszik, hogy a nádszövetes kerítés mellől készültek és a busz szembe néz a kamerával.

    Tehát a képek alapján a busz valóban a Szent Imre tér felé haladt.

    Persze elképzelhető, hogy rosszul tájolok.

  11. Szilvia fekete¹ szerint:

    Hat ez nagyon érthetetlen ez a dolog jogy történgetett ez a baleset a dràga testvéremmel de reméljük ki derülni az igazsàg és aki bünös szen
    vedni fog érte

  12. Lennox szerint:

    Kedves Szilvia részvétem, de sajnos úgy tűnik a gyalogos volt a hibás: figyelmetlenül, egy álló jármű takarásából lépett az úttestre. Kicsit arrébb (jobbra és balra) két gyalogátkelőhely is van lámpával ellátva. Bárcsak ott ment volna át a testvére… 🥀

  13. Spacejam szerint:

    Sajnos én is napi szinten látom, hogy egyátalán nem tartják be az alapvető közlekedési szabályokat. Sajnos ebben az esetben is a gyalogos volt a hibás, mert nem nézett körül, nem zebrán ment át.

  14. Csepeli szerint:

    Kormánypártinak üzenem! 138 busz régóta elsőajtós! Tarlósnál is az volt..
    akkor ne Karigerinek a számlájára írd, hanem Tarlósnak!?
    De szerintem józan ésszel úgy gondolom, egyik sem tehet erről!
    Hozzátartozónak pedig : bűnös szenvedni fog.
    Itt úgy néz ki a bűnös maga az áldozat volt.
    Nem a zebrán ment át forgalmas időszakban.

  15. Szilvia fekete¹ szerint:

    Ha a buszsoför fékez talan nem törtenik meg a baleset ugy hogy hibas volt ö is a kamera delvetelen meg latszik hogy egy lepek valasztotta el a testvérem a jàrdàtol.csak ez az hogy a buszsöför végig ment rajta meg vagy jo 10 métert ha fékezett volna talan nem hizza magaval meg vagy 10_15 métert

  16. Feketelistas szerint:

    A kamera felvételén lehet látni elől hátul a kijelölt gyalogos átkelő helyet?
    Talán ha szabályosan ment volna át nem kellett volna jobban fékezni a sofőrnek.
    Most sem az a gond hogy nem tartjátok be a kreszt a szabályt a törvényeket.
    Mindent lehet.
    Ha baj van akkor meg a sofőr a társadalom mindenki más a hibas

  17. Karcsi szerint:

    Az emberek többsége nem tart önkritikát. Mindenki hibás, csak az adott egyén nem. Sajnálatos, ami történt, és remélem a következő èletében erre jobban figyel. Szerencsés következő inkarnációt kivànok az elhunytnak.

Itt lehet hozzászólni !