Tragédia a csepeli Kis-Dunában

Csepel.info

Meghalt az a középkorú férfi, akit vasárnap este kerestek a katasztrófavédelem búvárai a Kis-Dunában – értesült a Csepel.info.

Lapunk információi szerint három férfi fürdőzött a Kis-Dunában a Daru dombhoz közel, a csőhídtól nagyjából ötven méterre. Az esetet jelentették a vízirendészetnek, akik meg is jelentek a helyszínen. Ám közben az egyik férfi átúszott a Kis-Duna erzsébeti oldalára, ahonnan elkezdett ugyan visszaúszni, de nem érte el a csepeli partot. Olvasóink szerint 15 méterre volt a parttól, amikor elmerült. A Kis-Dunában egyébként tilos a fürdőzés – nem véletlenül. Az alábbiakban a szemtanú olvasónk bejegyzéseit idézzük a történtekről:

“Sajnos láttuk az esetet, 3 férfi fürdőzött a Dunába igen jókedvűen, a vízi rendőrök szóltak nekik, ki is mentek, de a harmadik előtte már át úszott az erzsébeti oldalra, őt nem látták. A két férfi kiabált neki, hogy ússzon vissza gyorsan mielőtt vissza jönnek a rendőrök, biztatták végig, de sajnos a cél előtt kb. 15 méterre elmerült. Borzosztó volt látni az emberi felelőtlenséget 😔Részvétem😔

– fogalmazott olvasónk. Az információink szerint 47 éves férfi holttestét az eset után megtalálták, és kiemelték.

Csepel.info

Egy hozzászólás “Tragédia a csepeli Kis-Dunában” bejegyzésre

  1. Dórika szerint:

    Pénteken voltam lent a Daru dombnál és akkor láttam hogy fürdenek a kis dunában, lehet pont ők voltak azok 🙁

Itt lehet hozzászólni !