A Kazinczy vezetője nyugdíjba megy – Köszönjük Péter bácsi!

Mr.Gabee, Csepel.info

A Kazinczy iskola pedagógusai juttatták el Mr. Gabee-nak az alábbi írást, mely az intézmény nyugdíjba vonuló vezetőjéhez, Bartok Péterhez szól. Változtatás nélkül közöljük:

Köszönjük Péter bácsi!

A Kazinczy Ferenc Értékközvetítő és Képességfejlesztő Általános Iskola volt, jelenlegi és leendő iskolapolgárai, valamint a kazinczys szülők, nagyszülők, családok nevében is köszönetet mondunk Bartok Péter igazgató úrnak az elmúlt 40 évben az iskola közösségéért tett erőfeszítéseiért.

Igazgató úr a 2020-21-es tanév végén nyugdíjba vonul, de óraadóként továbbra is tanít történelmet az intézményben. Ő az utolsó aktív képviselője annak a tehetséges és tettre kész pedagógus csapatnak, akik 1982-ben az iskola megnyitásakor elkezdték a munkát az akkori Guszev kapitány utcai Általános Iskolában. 1991-től igazgatóként vezette az intézményt. Nevéhez fűződik több pedagógiai szakmai innováció bevezetése, mint a Nyelvi- irodalmi kommunikáció, Értékközvetítő és képességfejlesztő pedagógia, személyközpontúság, melyek megalapozták és a mai napig lehetővé teszik iskolánk eredményességét és sikerét.

Az iskola arculatát és vonzerejét meghatározza az a szakmai igényesség, elfogadó attitűd és szereteten alapuló hozzáállás, ami igazgató úr sajátja és a családias hangulatot, a befogadást, humanizmust teszi alapértékké az intézményben.

Köszönjük állhatatos munkáját, szeretetét, bizalmát, megértését, ami lehetővé tette, hogy az elmúlt évtizedekben itt megforduló generációk a megfelelő felkészítés mellett jó hangulatban, építő légkörben tölthették diákéveiket egy összetartó, egymásra figyelő, együttműködő közösségben. Sokan közülük gyerekeik, sőt, már unokáik oktatását, nevelését is iskolánk közösségére bízzák tapasztalataik nyomán.

Bartok Péter igazgató úr kincs az iskolánk számára.

A nyugdíjas évekre kívánunk jó egészséget, minden jót Péter bácsinak. A továbbiakban is számítunk aktív munkájára, jelenlétére az iskolában.
Mindent köszönünk Neked és várunk vissza!
Szeretettel és hálás köszönettel a Kazinczy Iskola közössége

Itt lehet hozzászólni !