Forgalomterelés és esetleges vízhiány Csepelen

Vízművek, Mr. Gabee, Csepel.info

Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy 2021. június 16. és 30. között társaságunk vízhálózat-felújítási munkálatokat végez Csepelen.

A munkavégzés idejére a XXI., Kossuth Lajos utcában megváltozik a forgalmi rend. A Kossuth Lajos utcát a Völgy utcától a Szent István utca felé egyirányúsítják. A forgalmat a Völgy utca irányába a Kossuth Lajos utcai víztoronytól a Baross utcába terelik.

A Völgy utcától a megszokott közlekedési rend marad érvényben. Kérjük, hogy az erre közlekedők a forgalomterelés miatt megnövekedett menetidővel számoljanak.
A munkálatok víznyomáscsökkenést, vízzavarosodást, a lakótelep déli részén esetlegesen átmeneti vízhiányt okozhatnak. Hosszabb vízhiány esetén az érintett lakókat előzetesen tájékoztatjuk.

A víz esetlegesen tapasztalható zavarosodása természetes kísérő jelenség, amely nem befolyásolja az ivóvíz minőségét, az néhány perces ülepítés után nyugodtan fogyasztható.
Társaságunk a járványhelyzetre való tekintettel mindent megtesz annak érdekében, hogy a vízellátás zavartalan legyen, vannak azonban olyan halaszthatatlan karbantartási és felújítási munkák, melyek elmulasztása esetlegesen a vízminőség biztonságát veszélyeztethetné. A munkák tervszerű elvégzése hosszú időre garantálja a kerületek lakosainak a megbízható és kiváló minőségű vízszolgáltatást.

Szíves türelmüket és megértésüket köszönjük!

#csepel
#karbantartás
#forgalom
#fővárosivízművek

Itt lehet hozzászólni !