Tabáninak ez az ötcsillagos otthon

A Blikk meglátogatta a Csillag születik nyertesét a csepeli 65 négyzetméteren

Blikk

Az énekes legnagyobb büszkesége a Mona Lisát ábrázoló festménye. „Évek óta készül, de még csak a negyede van meg. Azt mondják, az eredeti kiköpött mása”

Tabáni István bebizonyította: 32 évesen, társ nélkül is lehet boldogan élni egy csepeli lakótelep 10 emeletes panelházában a szülőkkel. A Csillag születik nyertese egy aprócska félszobában húzza meg magát.

– Sokan furcsállják, hogy ennyi idősen a szüleimmel élek. Valószínűleg azért, mert a fiatalok elég korán kirepülnek a családi fészekből a tanulás vagy éppenséggel a szerelem miatt. Bizonyára ha az anyagiak engedték volna, én is így tettem volna. Mindenesetre örülök, hogy így alakult, mert nagyon szoros a kapcsolatom velük – mondta el István, aki egy 1 és 2 fél szobás lakásban él családjával.

A Csillag születik győztese imád teázni, valóságos rituálé nála, ha elkészít egy csészével

– Amikor kicsik voltunk, a húgom, Erzsike is velünk lakott a másik félszobában. Átlagos lakás a miénk, régi bútorokkal és holmikkal, de bennünket nem zavar. Édesapám szoba- és díszítőfestő, ezért a lakás tele van gyönyörű stukkókkal. Persze én is besegítettem neki, együtt dobtuk fel az üres falakat – tudtuk meg az ország első számú kedvencétől.

Házi készítésű gipszstukkók

Forrás: Blikk

5 hozzászólás “Tabáninak ez az ötcsillagos otthon” bejegyzésre

  1. Földhözragadva szerint:

    Ha festeni is úgy tudsz, ahogy énekelni, akkor megveszem a képet…:)

  2. Iványi Gabi szerint:

    A szeretet….az öt* nélkül is működik…sőt…sokkal jobban!

  3. ződ szerint:

    Ne szégyelld István! Leonardónak is három év kellett hozzá, pedig Ő még az eredetit sem láthatta! Azért utcai portrét vagy szobafestést ne vállalj! Ma már türelmetlenebbek a zemberek!

  4. Jeniszej szerint:

    István szobafestést ne vállalj. Nincs sok perspektíva egy festő ember előtt.
    🙁

  5. Vátesz szerint:

    Na a bécsi művészeti akadémia kekeckedős festőtanárainak lehet, hogy nem volt túl sok perspektívájuk! 😉

Itt lehet hozzászólni !