Lerepült egy autó a Weiss Manfréd útról

BalesetInfo, Mr.Gabee, Csepel.info

A szalagkorlátot átszakítva a fák közé hajtott egy személyautó Budapest XXI. kerületében, Csepelen, a Weiss Manfréd úton. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járművet. A balesethez kivonult a katasztrófavédelem doktorszolgálata is.

Az alábbiakban a Baleset-info.hu beszámolóját olvashatják:

A csepeli Weiss Manfréd úton belső sávjában közlekedett a képeken látható Lexus gépkocsi, melyet egy idős férfi vezetett. Haladása közben rosszullett, ennek következtében keresztül hajtott a szemközti két sávon. Nagy szerencse, hogy a manőver közben nem ütközött senkivel.

Ezt követően felhajtott a járdára, majd áthajtott a bicikliúton, majd átszakította a korlátott és a több métert zuhant lefelé, majd a fák között állt meg.

Szerencsére annyi lélekjelenléte volt, hogy képes volt az autót valamennyire megfékezni, így a zuhanás és az érkezés sem volt olyan komoly.

A Gyorsforgalmin közlekedő autósok a manővert látva kiszálltak a gépjárműből, oda szaladtak a balesetet szenvedett autóhoz, de képtelenek voltak kiszabadítani a sofőrt, ugyanis a kocsi központi zárja nem engedte nyitni az ajtót.

A sofőrt a Katasztrófavédelem munkatársai láncfűrész és speciális hordágy segítségével hozták fel a mélyből, és adták át a mentőszolgálat munkatársainak.

https://youtu.be/Gto_6ruCI48

 

4 hozzászólás “Lerepült egy autó a Weiss Manfréd útról” bejegyzésre

  1. libernyak szerint:

    Jobbulást a sofőrnek, de mit kerestek ott a gépfegyveres katonák?? már úgy nézünk ki mint egy igazi katonai junta..egyébként jól sikerült beilleszteni a képeket..

  2. Lakos szerint:

    Gratulálok a beágyazott képekhez; ragyogó elmére, feltétlen igényességre, és magasfokú hozzáértésre enged következtetni.

  3. kormánypárti szerint:

    A sofőrt elvitték a mentők, viszont a járműben értékek maradtak, ezért a műszaki mentés elvégzéséig biztosítani kellett a helyszínt. Halottunk már olyanról, hogy hasonló esetben a rézbőrűek segítségnyújtás helyett megszabadították a balesetet szenvedőt az értékeitől.

  4. gary ridgeway szerint:

    A Lexus1-2 hónap múlva eladó lesz sérülésmentesen.

Itt lehet hozzászólni !