Pedofilellenes törvénycsomagot nyújt be a Fidesz-frakció

Magyar Nemzet

Korábban volt egy törvényjavaslat, ahol Szabó Szabolcs, Csepel-Soroksár képviselője nem szavazta meg a pedofil tanárok eltiltását a nevelési tevékenységtől – arról még nem nyilatkozott, hogy most mit gondol

Meg kell védeni a gyermekeket, az elkövetőkre pedig szigorúbban kell lesújtani, ezért a jövő héten benyújtjuk a pedofilellenes törvénycsomagot az Országgyűlés elé – írta közösségi oldalán Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője.

„Minden jóérzésű embert megráz, de minket, szülőket különösen is megvisel, amikor pedofil bűncselekményekről hallunk a hírekben. Az sincs rendjén, hogy gyermekeink egyre több helyen találkozhatnak életkoruknak nem megfelelő tartalmakkal, de az sincs, hogy a pedofilok sokszor túl enyhe büntetést kapnak” – írta közösségi oldalán Kocsis Máté.

A Fidesz frakcióvezetője hangsúlyozta: meg kell védeni a gyermekeket, az elkövetőkre pedig szigorúbban kell lesújtani, ezért a jövő héten benyújtják a pedofilellenes törvénycsomagot az Országgyűlés elé, amelynek első pontja lesz, hogy kikötik: létre kell hozni egy kereshető pedofil-nyilvántartást azokról, akik gyermekek sérelmére követtek el szexuális bűncselekményt.

„Ez sok esetben meggátolhatja, hogy a pedofilok újra gyermekek közelébe kerüljenek” – indokolt a frakcióvezető.

Forrás: Magyar Nemzet

 

 

17 hozzászólás “Pedofilellenes törvénycsomagot nyújt be a Fidesz-frakció” bejegyzésre

  1. Előd Erika szerint:

    Ez valóban nagyon fontos. Helyeslem, hogy legyen ilyen törvény.

  2. Hozzászóló szerint:

    Épp ideje volt. Annak is ideje lenne, hogy a hírközlők ne legyenek az elkövetők cinkostársai, fedezetei. Mondom is mire gondolok: például ne K. Gábor, hanem Kaleta Gábor, vagy ne Sz. Lajos, hanem Széki Lajos kerüljön kiírásra ezentúl. Stb..stb..

  3. admin szerint:

    Csepelen az egyik MSZP-s képviselő került ezért börtönbe.

  4. kormánypárti szerint:

    Szabó semmit nem szavaz meg, amit kormánypárti képviselő terjeszt elő. Ez alapján szelektál az ő kétbites algoritmusa. Véleménye az nincsen, csak ha politikai hasznot remél.

  5. Dede szerint:

    A Kaleta meg kiköhögte a pénzbüntetést és éli világát.
    Jó párt tag… Éljen a Fidesz!

  6. Gratulálok szerint:

    Admin rosszul tudja! S.M. 1994-ben függetlenként nyerte meg a 03-as körzet egyéni önkormányzati képviselői pozícióját! 1998-ban valóban indította az MSZP abban a körzetben, viszont egy kampányeseményen az egyik megjelent Orosz Ferencet megszólította, hogy mutat neki valamit. Odahívta az egyik kampánysátorhoz, fellebbentették a ponyvát, s a megnevezett személyt látták hogy egy fiatalt orális akcióra bírt rá! Rögtön ejtették, s újrakezdték a kopogtatócédula gyűjtést, immár Takács József részére! Ő lett hivatalos jelölt, s meg is nyerte a 03-as körzetet! Ezzel a segítséggel érdemelte ki az alpolgármesterséget!

    Hivatalosan az képviselőjelölt, aki lead elég érvényes ajánlást! S.M. ilyet nem tett, tehát nem is volt az MSZP-nek még csak hivatalos jelöltje sem, nem hogy képviselője! Az 1994-es mandátumot FÜGGETLENKÉNT nyerte, a 03-as körzetben az MSZP Csaba Pétert indította! Kéretik az állítást helyesbíteni!

  7. Attila szerint:

    Admin, élvezd amíg lehet. Jövőre röpüljpáva lesz…

  8. Hozzászóló szerint:

    Admin jól tudja: S. Miklós egykori gyermekfodrász és elkötelezett baloldali aspiráns, fennen jó kapcsolatokat ápolt a kerületünk baloldali vezetőivel. Ez így volt, minek is tagadni.
    A gyermekeket nagyon szerette, csak olyan liberális módon…

  9. Gratulálok szerint:

    A HVG is rosszul tudja! S.M. 1998-ban nem lett az MSZP jelöltje, mert nem adta le a kopogtatócédulákat! Takács József lett 1998-ban az MSZP jelöltje a 03-as körzetben!

    A 2006-os pedofil történethez sem az MSZP-nek, sem a képviselőtestületnek nincs köze! Az illető nem volt baloldali aspiráns, 1994-től is függetlenként volt képviselő! A kerület baloldali vezetőivel LEGFELJEBB AZÉRT ÁPOLT JÓ KAPCSOLATOT, MERT A FELESÉGE HOSSZÚ IDŐN KERESZTÜL A POLGÁRMESTERI HIVATAL VEZETŐ TISZTVISELŐJE VOLT! ŐT UGYE NEM AKARJÁTOK BESÁROZNI! KÖZTISZTVISELŐ VOLT, NEM POLITIKUS! Nem tehet róla, hogy rosszul választott házastársat!

  10. Horváth János szerint:

    Hozzászóló!
    Kaleta meg konzervatív módon szerette a gyerekeket?

  11. Kenéz elvtárs szerint:

    Nem tudhatjuk mert 10évre titkosították az ügyét. Az isten-haza-családot hangoztatók, a hugyosmáték.

  12. kormánypárti szerint:

    Diplomáciai okokból kellett titkosítani az ügyet, mert az amcsik még nem zárták le a nyomozás operatív szakaszát a pedofilhálózat ellen.

  13. Horváth János szerint:

    Az amcsik miatt 10 évre? Na ne!

  14. kormánypárti szerint:

    Márpedig ez a helyzet. Nem a magyar nyomozószervek szolgáltatták a bizonyítékokat. Egy pedofilhálózat ellen folytatott, országokon és földrészeken átívelő kiterjedt nyomozásban bukott le Kaleta. Rengeteg videofelvételről van szó. A felderítés éveket vesz igénybe.

  15. Horváth János szerint:

    Nem kevered az igeidőket?

Itt lehet hozzászólni !