Tarlós István az m1 Ma reggel című műsorában

Ma reggel

10 hozzászólás “Tarlós István az m1 Ma reggel című műsorában” bejegyzésre

  1. Gordon szerint:

    Azért nem bírta ki a kérdező, hogy Orbán Viktort bele ne keverje a mondandójába.

  2. hehehehe szerint:

    ne foglalkozzunk tarlóssal, csepelnek önállósodnia kell. remélhetőleg Tarlós partner lesz ebben, és nem kezd ellenkampányba.

  3. nem jani szerint:

    hehehehe: szívemből beszélsz, Csepelnek ki kellene már válnia Bp-ből.

  4. hehehehe szerint:

    jani: civil mozgalmat kell indítani. sztem most van olyan a közhangulat, hogy meggyőzhetőek a csepeliek erről,és idén lehetne erről helyi népszavazást tartani

  5. zed szerint:

    Ha Csepel elszakad Pesttől, mi lesz N. Sz. karrierjével a Főv. Kgy.-ben? Hát így hálálnátok meg annak a drága embernek az odaadó munkáját, aki nap mint nap azért tesz, szaggatja magát, hogy nektek jó legyen?! Nem lehettek ennyire önzőek! 😉

  6. Manitu szerint:

    Zed, előbb talán a főváros teljesítse kötelességét: teljes gerincút, teljes csatornázás, teljes úthálózat: amit Podolák, Avarkeszi, Demszky barátaitok képtelenek voltak.

    Talán az MSZP-nek is ideje volna már megtagadni ezeket a nulla embereket.

  7. csepelino1 szerint:

    De Manitu! Most is, ebben a (önkormányzati) kampányban is meg lehet, majd ígérni, hogy csatornázzuk királyerdőt, hogy megépítjük a gerincutat! :-))))) Csak most ez már nem fog bejönni.

  8. Manitu szerint:

    Gondolod? 1994, 1998, 2002, 2006: mindig bekajálta a csepeli nép az MSZP-sek és Demszky hazugságait. Pedig pl. 2006-ban már pontosan lehetett tudni, hogy eszük ágában sincs gerincutat építeni.

  9. Papi szerint:

    hehehehe! nem jani!
    Lehet, hogy ti autóval jártok nem tudom (magán ügy) de miért kellene nekem (és sok ezer társammal) megvenni a távolsági bérletet és külön a BKV bérletet? (és ez csak egy példa volt a sok közül ami az ellen szól, hogy Csepel önálló legyen.)

  10. Papi szerint:

    Zed!
    Tudod a mondást! :
    Bölcsebb lettél volna ha hallgatsz!

Itt lehet hozzászólni !