Bajnok lett a CSUSE női futsalcsapata

csepel.hu

A CSUSE női futsalcsapata május 8-án a Viadukt SE ellen lépett pályára. Ha a csepeliek legalább egy pontot szereznek a Viadukt otthonában, akkor bebiztosítják bajnoki címüket a Nyugati csoportban.

Így is lett, a találkozó döntetlennel végződött, a csepeli lányok nyakába került az aranyérem.

 Kincses Ernővel, a csapat trénerével a mérkőzés után a futsalhangary.hu készített interjút. Ebben többek között ezt mondta: „Szerettük volna, hogy Csepelnek hosszú évek után legyen első osztályú csapata és ez sikerült! Nagyon sokat dolgoztak a lányok ezért a sikerért. Az utolsó fordulókban szó szerint a szívük vitte őket előre.” A kérdésre, hogy milyen elképzelési vannak a jövőre, így válaszolt: „Szeretnénk magunkat megméretni az első osztályban. Tudjuk, hogy az egy másik kávéház. De a sport arra is nevel, hogy a kihívások elől nem elfutni kell, hanem megoldani őket. Olyan karakterű játékosaink vannak, akikkel neki kell menni az NBI-nek. Életünk nagy élménye lehet a következő szezon. Ha ez egy évig lesz a legfelső osztály, akkor egy évig, de ígérem, nem erre készülünk! Vannak előttünk példák, akik megmutatták, hogy bent lehet maradni, csak dolgozni kell becsülettel! Remélem, hogy jövőre már nézők előtt játszhatjuk az I. osztályú mérkőzéseinket!„

A futsalcsapat tagjai: Kapusok: Káli Zsuzsanna, Forgács Szimonetta, Kovács Angéla. Mezőnyjátékosok: Gula Eszter, Horváth Teodóra, Schuszter Anna, Mayer Lilla, Buchmüller Adrienn, Szűcs Éva, Diamanat Nikolett (a csapat házi gólkirálynője 19 góllal), Boda Dzsenifer, Nagy Boglárka, Mesterházi Csilla, Horváth Kitti, Tajti Nikolett, Pável Dominika, Kókai Krisztin.
csepel.hu

3 hozzászólás “Bajnok lett a CSUSE női futsalcsapata” bejegyzésre

  1. Feketelistas szerint:

    Aki arra járt mindenki kapott érmet?
    Vagy polgármesterünk a szakmai stáb tagja!?

  2. Feketelistas szerint:

    A lányoknak gratulálok az eredményhez

  3. kormánypárti szerint:

    Jó kezekben van a csepeli sport, gratulálok a szép eredményhez!

Itt lehet hozzászólni !