Peter Šrámek Csepelről költözött új lakásába

Bumm.sk

A 27 éves énekes öt évig albérletben élt, tavaly vette meg élete első otthonát.

Az énekes pályafutása 2007-ben kezdődött, amikor szerepelt az STV Môj najmilší hit című vetélkedőjének döntőjében. Tanulmányait a pozsonyi zenei konzervatóriumban folytatta, ahol 2015-ben végzett. 2013-ban Magyarországon a Rising Star vetélkedőben bejutott a Top 12-be, és végül a 3. helyezést érte el.

„Öt éven át éltem albérletben Csepelen, és folyamatosan spóroltam, nem jártam bulizni a fellépések után, nem költöttem a pénzt, hanem gyűjtögettem, hogy vehessek egy saját házat. Augusztusban vettem meg, és október elején költöztem be.” – mesélt az énekes a Storynak.

Peter Šrámek az új házát is Magyarországon vásárolta, Budapesthez közel, de vidékies környezetben. „Egész életemben lakásban laktam, és mindig családi házra vágytam. A nagymamám élt falun, imádtam azt a hangulatot, a csirkéket a kertben, és a nyugalmat. Most úgy vagyok vele, hogy néha jó bemenni a fővárosi forgatagba, de alapvetően nekem sokkal jobban tetszik a nyugodt, vidéki élet. Inkább a csendesebb helyeket kedvelem” – mondta Šrámek.

A ház egyből lenyűgözte és igazán stílusosan rendezte be.

„Amikor megkaptam a kulcsokat, rögtön itt akartam aludni, de még kellett néhány hét, hogy beköltözzek, és lakhatóvá tegyem a házat. Az érzés, hogy 27 évesen egy kis segítséggel meg tudtam venni az első saját otthonomat, leírhatatlan boldogság számomra.” – mesélt az énekes új otthonáról, amelyben a fehér a domináns.

A koronavírus-járvány azonban őt is elérte, a felújítási munkák is elhúzódtak. A lapnak bevallotta talán még várnia kellett volna a vásárlással, hiszen a járvány miatt ősszel ismét kevesebb fellépése volt.

Forrás: Bumm.sk

Itt lehet hozzászólni !