Keleti oltóanyag: nekiestek az ellenzéki vakcinazombik Szandinak

Blikk, Csepel.info

Szandi kedden újságolta el a Facebook-oldalán, hogy megkapta második Szputnyik-oltását is.

A bejegyzés azonban indulatot váltott ki az ellenzéki, oltásellenességgel megvadított Facebook-kommentelőkből és trollokból. Ezért az énekesnő szerdán egy videóban is kifejtette a véleményét.

Nem fizettek érte

Sokan kérdeztétek, miért pont a Szputnyik. Ezt ajánlották fel, én meg elfogadtam, mert úgy gondolom, bármelyik oltás jobb annál, mint hogy elkapjam ezt a betegséget

– mondta videójában Szandi, aki azt is hozzátette: közeli ismerősei is megszenvedték a betegséget.

Az énekesnő azt is leszögezte, senki nem fizetett neki ezért, csupán szerette volna megosztani követőivel. Valamint arról is beszámolt, hogy a második oltása után rosszul lett, belázasodott, majd a következő napon egyre jobban lett, azóta pedig semmi baja.

Forrás: Blikk

8 hozzászólás “Keleti oltóanyag: nekiestek az ellenzéki vakcinazombik Szandinak” bejegyzésre

  1. Werthan szerint:

    Sok szerencsét neki!

  2. Tóth kati szerint:

    Karácsony,Schmuck Erzsébet,Gőgös elvti,Tordai büdösszájú Bence,és még kimtudja hányan ,mind keketi vakfinával oltakoztak.Farizeus,féreg banda.

  3. Hozzászóló szerint:

    Széles ismeretségi körömben lefolytatott beszélgetések -tehát személyes tapasztalat- alapján, a vakcina-ellenesség nem igazán politikai oldaltól függő dolog. Jobban köze van inkább az életkorból fakadó biztonságérzethez, mint ahhoz, hogy az aktuális választásoknál ki és merre húzza be az ikszet. A huszonéves, vagy a jobb kondícióval bíró ismerősök konkrétan leszarják az oltást és a vírust, mivel vagy nem kapták el, vagy nem kottyant meg nekik, így majdhogynem nem létőző fenyegetésként definiálják. Ugyanígy vannak azok, akik valamilyen ok folytán burokban éltek ezidáig és nem volt olyan családtagjuk, vagy szomszédjuk, akit jobban megfektetett volna ez a betegség, mint egy erős nátha. Ők szintén figyelmen kívül hagyják a legtöbb ezzel kapcsolatos hírt, sőt mi több, unják már, hogy a csapból is jóformán ez folyik.
    Nem elhanyagolható az ezzel kapcsolatos félreinformáltság, vagy konteók sorozata, amiben valamilyen csoda folytán ugyanakkor vakon hisznek (DNS-átprogramozás; malária a vakcinában; meddővé tétel, hogy előkészítség a terepet a jövő évtizedekben érkező bevándorlóknak; esetleg valamilyen egyéb chip az oltóanyagban; stb.) Ezeket mind hallottam az oltást elutasító, felmerülő okaik között.
    Ami viszont nagyon érdekli őket és átlépte az ingerküszöböt, az a védettségi igazolvány adta lehetőségek széles tárháza, vagy a vakcinaútlevél. Most már puffognak a jogaikért, meg az általuk birkaigazolványnak csúfolt kártyaért is leperkálnának akár egy húszezrest. Tele vannak haraggal és gyűlölettel, sokakat megváltoztatott ez az időszak, rendkívül sajnálatos módon. Jelenleg -ha jól tudom- négy és fél millió oltásra regisztrált személy nevét tartalmazza a rendszer, ez jóval több, mint akik a kormányra szavaztak a legutóbb, vagy akik valaha is fognak. Az egyes baloldali szarházi vezéralakok társadalmi hatása ebben a kérdésben, véleményem szerint nem mérhető.

  4. Attila szerint:

    Próbáltam ott az összes hozzászólást elolvasni. Szandikát nem bántotta senki. Vakcinazombik. Lesz majd zombimenet mehettek arra bégetni.

  5. pl szerint:

    “Az egyes baloldali szarházi vezéralakok társadalmi hatása ebben a kérdésben, véleményem szerint nem mérhető.”
    …viszont a Fideszes szarházi vezéralakok társadalmi hatása véleményem szerint mérhető!
    Amúgy nagyon összeszedetten, és érdekes összefüggésekre mutattál rá találóan. Az utolsó mondatodért kár, nem ide való volt.

  6. admin szerint:

    Kedves Attila, mert nem a reagálásánál kell keresnie. A videóban azokra a hozzászólásokra válaszolt, amit korábban kapott. Így logikus.

  7. Gyula szerint:

    És ezt ki nem szarja le?

Itt lehet hozzászólni !