Özvegye bojkottálta a Jimmy-koncertet

Bors

Jimmy özvegye, Edit asszony (kis kép) szerint az emlékest csak a pénzről szólt (fotó: Bors)

Még Tabáni Istvánt, a Csillag Születik győztesét is felvonultatták a szombati Jimmy-emlékkoncerten, az énekes özvegye Edit asszony, és a fiai nemem tették be lábukat a Csepeli Munkásotthonba.

Negyven fellépő művész szorongott a Csepeli Munkásotthon hátsó folyosóján szombat este, a „Tíz év Jimmy nélkül” címen meghirdetett emlékkoncerten. Egymásnak adta a mikrofont Zalatnay Cini, Karda Bea, LL Junior, Győzike és még sokan mások. A közel négyszáz fős állig felékszerezett nézőközönség csillogó szemekkel bámulta a színpadra lépőket, a bejáratnál lévő harmadosztályú büfében felkapaszkodni vágyó ifjú titánok kortyolták a háromszáz forintért kínált kommerszeket.

A műsor szünetében az emberek a svédasztalokhoz tömörültek, a sonkás szendvicsek között egyszer csak zsibongani kezdtek. A beszűrődő hangokból kiderült, Tabáni István lépett a hallba, így a hajszálvékony szalvétákon árválkodó fél szelet kenyereket hátrahagyva az autogramvadászok azonnal le is csaptak. A szomorú szemű énekest alig tudták a bőrnyakú biztonsági emberek az öltözőbe menekíteni.

– Fantasztikus érzés, hogy ennyien szeretnek – nyögte ki a Bors kérdésére az énekes, aki rettentően izgul a fellépés előtt.
– Még sosem álltam a munkásotthon színpadán, pedig többször is jártam itt. Csepeli vagyok, ezért mondtam igent a felkérésre. A nézőtér első sorában ült a tragikus sorsú énekes édesanyja, és több családtag is, a profi szervezés Zámbó Árpy és Marietta nevét dicséri, de hiába kerestük Jimmy özvegyét és fiait.

– Eszem ágában sem volt elmenni oda! – nyilatkozta Edit asszony.
– Sem én, sem a fiaim nem adjuk a nevünket ilyen rangon aluli rendezvényhez, ami csak a pénzről szól. Ráadásul a tízéves évforduló valójában jövőre lesz, amit a fiaim kérésére nem engedünk ki a kezünkből. A Thália Színházba szervezünk méltó megemlékezést.

Forrás: Bors

5 hozzászólás “Özvegye bojkottálta a Jimmy-koncertet” bejegyzésre

  1. Földhözragadva szerint:

    Nem értem, hogy egy újságíró miért akar kalandregényt írni…:)

  2. Lexon szerint:

    Újságíró? A Borsnál? Nanemáááár…. muhaha

  3. lolka szerint:

    Kicsinyes pórnép…mindenki ott volt aki “számit” (kivétel Tabáni) Ő nem oda való, csak még nem tudja. Remélem az Árpi énekelt…hát ez a gazdasági válság…meg a csatorna, viz, gáz, villanydijjak…

  4. Iványi Gabi szerint:

    Commers:-( ..no comment:-(

  5. nem csepeli szerint:

    Csak a pénzről szól…Edit asszony, amikor lelőtte a férjét, az miről szólt????

Itt lehet hozzászólni !