Erősen ittas autós borult fel a Szent István úton

Mr.Gabee, Csepel.info

Mr. Gabee információi szerint egy Toyota Aygo gépkocsi borult fel Csepelen a Szent István úton az Orgonás utcánál. Szerkesztőnk információit a katasztrófavédelem is megerősíti:

Felborult egy személyautó Budapest XXI. kerületében, a Szent István úton. A műszaki mentést a fővárosi hivatásos tűzoltók végzik. A helyszínre kérték a mentőket is. Az érintett szakaszon forgalmi akadályra kell számítani.

Mr. Gabeenak a helyszínen tartózkodók elmondták, hogy a Martinász utca felől érkező Aygo vezetője az alkohol befolyásoltság miatt nem bírta egyenesen tartani a kormányt (folyamatosan cikázva közlekedett) mindaddig, míg a gépkocsit az út menti padka meg nem dobta.

Ezt követően a jármú átrepült a szemközti oldalra, ahol egy járdán parkoló gépkocsinak ütközött. Az ütközés akkora elejű volt, hogy a parkoló Fordot öt méterre lévő kerítésnek csapta.

A manővert követően a Toyota az oldalára borult.

Értesüléseink szerint a gépjárművet vezető férfi olyan ittas állapotban volt, hogy képtelen volt a helyszínen megfújni a szondát. Őt további intézkedésre a mentőszolgálat a kapitányságra szállította rendőri felvezetéssel.

A helyszínelés és műszaki mentés idejére A 148-as autóbusz terelve közlekedett, nem érintette a Sporttelep és a Csepel, Soroksári rév közötti megállókat.

5 hozzászólás “Erősen ittas autós borult fel a Szent István úton” bejegyzésre

  1. Horváth János szerint:

    20 éve kemény alkoholista vagyok, de még soha nem okoztam balesetet, amire büszke vagyok.

  2. Horváth János szerint:

    Látom valamelyik szimpatizánsom nagyon be akarja nyalni magát. Már csak az a
    kérdés, hogy ez Ábel Attila saját maga, vagy kiadta gebinbe? És tényleg, ha már
    kitüntették ezt a blogot, a tisztességes működés nem volt feltétel?

  3. Marika szerint:

    Horváth János, gondolom még autója sincsen, így mégis hogy okozott volna balesetet? Nem lepődöm meg hogy 20 éve kemény alkoholista, aki ilyen idióta barom mint maga annak már csak az maradt hogy a túloldalra átigya magát!

  4. Horváth János szerint:

    Marika!
    Látom kibújt belőled keresztény! Hasonló jókat!

  5. Hajrá Magyarország! szerint:

    Elképesztő, hogy vannak olyanok akik büszkék arra, hogy 20 éve kemény alkoholisták… 😟

Itt lehet hozzászólni !