Ezt tették a rendőrök, amikor rájuk dudált a motoros

Hegylakók, Youtube, Csepel.info

Látta már? Egymillió megtekintésnél jár a rendőrökre dudáló motoros videója.

A rendőrkocsin bekapcsolva felejtették a megkülönböztető fényjelzést. A motoros dudálva figyelmeztette őket erre – máshogy nehéz lett volna. A KRESZ 30. § szerint viszont tilos lakott területen dudálni, kivéve ha az baleset megelőzését szolgálja. Nézze meg, hogy mi történt ez után!

Ha ez alapján valaki arra számít, hogy a zsaruknak állt feljebb, hogy rájuk dudáltak, tévedni fog. Ehelyett igazi mintapéldáját láthatjuk a közúti partnerségnek: az egyik hibázik, a másik szól neki, mire ő megköszöni – ennek mindig így kéne történnie.

“Jól tetted, példamutató. Mi is jártunk így, a pirosnál állva láttuk, hogy furcsán néznek az emberek és nevetnek, aztán a mellénk álló busz oldalán csillant meg a megkülönböztető fénye 😀 Persze nem szólt volna senki…… Köszönet érte a kollégák nevében is!”

– olvasható a Youtube videó egyik kommentjében.

Hegylakók, Csepel.info

2 hozzászólás “Ezt tették a rendőrök, amikor rájuk dudált a motoros” bejegyzésre

  1. Srácok, szívesen látjuk a cikkeinket más oldalon, de nem egy az egyben kimásolva a honlapunkról… Az lenne a minimum, hogy jelzitek, ha szeretnétek átvenni a kész anyagot, egyébként pedig itt találjátok az átvett cikkekre vonatkozó szabályokat:

    https://hegylakok.hu/adatvedelem/

    Üdv,
    Hegylakók Motoros Magazin szerkesztői

  2. admin szerint:

    Kedves Szerkesztők!

    Alaposan átírtuk a cikket, mert rövidebbre akartuk venni azt. A forrást tisztességesen megadtuk, két helyen is szerepel, az idézetet meg a Youtube-ról vettük. Köszönjük!

Itt lehet hozzászólni !