Boldog szülinapot! Tabáni István 32 éves

Blikk

Boldog szülinapot! Tabáni István a Blikktől kapott tortán fújja el a gyertyát. (Fotók: Blikk, Simon Judit)

A Blikk-kel ünnepelt  Tabáni  István  (32)!  Az énekest tegnap délután otthonában leptük meg tortával: 32 éves lett. Amilyen nagy sztár lett, annyira csendesen telt a születésnapja a Csillag születik nyertesének, aki ennek kimondottan örült. Szüleivel való kapcsolatáról is mesélt korábban  a  Blikknek,  sőt  a  szülei saját magukat okolják István félszegségéért, de ez nem vert éket a fiú és az „ősök” közé.

– Nem számítottam erre, és nem is akartam nagy felhajtást. Általában nálunk a szülinapok mindig csendben zajlanak. Otthon a szüleimmel és a húgommal eszünk egy jót, majd jön anyu isteni tortája, a magamban elmormolt kívánságlista a gyertyaelfújás előtt, és a szokásos estig tartó beszélgetés – mondta el István, aki vasárnap üli körbe az ünnepi asztalt szeretteivel.

– Tegnap a lemezemmel foglalkoztam, azt hiszem, ez a legnagyobb születésnapi ajándék. Anyuék már felköszöntöttek, de az eszem-iszom vasárnapra tolódik – nevette el magát Tabáni, miközben elfújta tortáján a gyertyákat. – Nem lehetne a két számot felcserélni? Sokkal jobban nézne ki! – viccelődött.

–  Mindig  bensőséges  ez  a nap.  Csak  otthon  ünneplek, nem szoktam eljárni a barátaimmal. A harmincadik szülinapom volt a legjobb, de még akkor sem volt ereszd el a hajam buli. Igazából nem is igénylem – árulta el a félszeg énekes, akinek lehet, hogy ez volt az utolsó „gyermeki” születésnapja? Nagy valószínűséggel ugyanis egy év múlva már a saját lakásában vágja fel a 33 darab gyertyával kirakott tortát.

– Gyűjteni fogom a tehetségkutatóban nyert pénzt, jövőre már a zsebemben lesz a 12 millió forint. Mindenképpen lakásra szeretném költeni, ha minden jól megy, egy év múlva már a saját otthonomban látom vendégül a szüleimet és a Blikket – nevetett István.

Forrás: Blikk

12 hozzászólás “Boldog szülinapot! Tabáni István 32 éves” bejegyzésre

  1. Iványi Gabi szerint:

    Boldog születésnapot kívánok!

    Egy idézettel:

    “Mi a nagy álom? A nagy álom sok kis álomból és az alázatnak, az álom jelzései előtt való meghódolásnak sok aktusából áll. A nagy álom a jövő és annak az új világnak a képe, amelyet még nem értünk.”

    (Jung, Carl Gustav)

  2. bolemann lajos szerint:

    Bulvárosodunk, bulvárosodunk?

  3. Manitu szerint:

    Lajos, miért fáj, hogy másoknak is van szülinapjuk, és arról beszámol az újság? Irigykedsz?

  4. Villanyírógép szerint:

    Ki ez az ember?

  5. lolka szerint:

    hát Ő a Tabáni István…ki voltál eddig húzva?

  6. én szerint:

    Villanyírógép! Dugd be magad a konnektorba! Működni fogsz.

  7. kispajtás szerint:

    A sok-sok vélemény közül egy: “Szeretni való EMBER, olyan aki a képeivel, az énekével és csak úgy önmagában is megérinti a másik ember lelkét. Hálásak lehetünk, hogy megosztja velünk a tehetségét!”

    bolemann, te megfeszülhetsz, akkor se lesznek rólad hasonló véleménnyel. Te az epebajodat osztod itt meg velünk.

    Villanyírógép, te pedig konkrétan zárlatos vagy!!! (és egy kissé ósdi)

  8. Nagyapó szerint:

    bolemann, villanyírógép is szeretné Őt, csak zavarja őket, nem illik kommunista neveltetésükbe, a falon függő kereszt. Ez minden szoc-libot ingerel, mivel ott más – betiltott, be nem tiltott – jelképet szeretnének látni.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  9. ződ szerint:

    Lemezt kapott a szülinapjára? Nekem miért mindig csak nyakkendő jár?

  10. kispajtás szerint:

    Mert kappan vagy! 🙂

  11. lolka szerint:

    ződ:

    2010. január 24. 07:29-kor -talán azért kapod a nyakkendőt, hogy használd, de ne öltözék kiegészitőnek… “Nekem miért mindig csak nyakkendő jár?”

  12. Dia szerint:

    nagyon jó a hangod istván a többi hülyegyerekkel meg ne foglalkozz mer ha nem tudják a neved hogy kerültek az oldalra
    szia
    😀

Itt lehet hozzászólni !