Fájó döntést hozott Tabáni

Blikk

Lazítás. A Csillag születik győztese munkanélküli, de keveset ücsöröghet a foteljében. (Fotó: Blikk, Török Attila)

Munkanélküli lett Tabáni István (31), a Csillag születik nyertese! Az énekes beadta felmondását a múzeumban, így véget vetett teremőri pályafutásának.

Az ország első számú kedvence jó pár álmatlan éjszakán van túl, ami nem csoda, hiszen nehéz döntést kellett meghoznia: mit kezdjen régi foglalkozásával? Visszamenjen teremőrnek, vagy inkább adja fel eddigi életét az éneklésért? Hiszen a két életvitel nem fér meg egymás mellett. István belecsapott a lecsóba, elbúcsúzott a múzeumtól azért, hogy az éneklésnek szentelhesse minden idejét.

Hamarosan megkapja a győzelemmel járó első havi millióját és fellépései is vannak – igaz, az első önálló klubfellépésre még nem került sor -, valamint a nyereményautó kulcsait is átveheti az elkövetkező napokban.

– Lezártam az életem eddigi szakaszát. Egyedül döntöttem így, noha szüleim véleményét meghallgattam. A pihenés alatt állandóan erre a kérdésre kerestem a választ: Mit szeretnék az életben elérni? Mi kell ahhoz? – nézett maga elé Tabáni, aki végül meghozta a fájó döntést.

– Rájöttem, muszáj felmondanom a múzeumban. Ha valamit csinálok, akkor azt teljes gőzzel akarom csinálni. A két életvitel amúgy sem összeegyeztethető. Lényegében a sztárságot választottam, de nem érzem magam annak – árulta el az elméletben milliomos csillag, akinek most kell a legjobban meghúznia a nadrágszíját.

– Furcsa, hogy elvileg több mint 10 millió forint gazdája vagyok, mégis gondot okoz minden forint összeszedése, nagyon nem költekezhetek. Tudom, hogy ez csak egy néhány napos átmeneti állapot, a döntésem velejárója. El kell fogadnom. Ahogy szokták mondani: lesz ez még így se! – viccelődött a volt teremőr, aki tehát beállt a munkanélküliek sorába, de unatkozni nincs ideje: próbák és interjúk követik egymást nap nap után.

Forrás: Blikk

14 hozzászólás “Fájó döntést hozott Tabáni” bejegyzésre

  1. Iványi Gabi szerint:

    István!

    A nehéz döntéseink mindig az életünk gyökeres változásait hozzák…A változások…nem feltétlenül járnak a jellem változásával…Nálad, aki ennyire megfontolt..ez különösen igaz…Sok sikert a terveid megvalósításához…Védd Magad a hiénáktól…amikor csak teheted pihenj sokat!

  2. xy szerint:

    dehogy pihenjen, nem lesz semmi baja, fiatal férfi!:) amúgy meg a döntés egyértelmű. mostanában is megoldható, hogy vki énekes legyen (művész), ne sztár, csak ahhoz ekkora tehetség kell. úgyhogy Igen! Húzzunk bele!

  3. csepeli szerint:

    Megértem, hogy nehéz volt a döntés. Hiszen kit ne vonzana az egész nap egy helyben ücsörgés, bámészkodás szép, nemes, férfias hivatása. Lemondani az egyébként ígéretes teremőri karrierről – piszok kemény döntés, de a hős Tabáni meghozta!

  4. diák szerint:

    Csepeli:
    Szerinted nem arról van szó, hogy a biztosat a bizonytalanért? Egy ilyen típusú embernek nagyon nehéz föladni a biztosat, még ha rossz is… és ez többekre is igaz az élet elég sok területén!

  5. Vátesz szerint:

    A szoci szavazókra eddig ez volt a jellemző, mindent elviseltek a napi egy vödör biztos moslékért. De ennek most vége, aki biztos megélhetést akar, elmegy “teremőrnek” a bűntetésvégrehajtási intézetekbe őrizni csepelit, meg tőle felfelé az összes szocit!

  6. diák szerint:

    Ok, ezt megértem és én is újító típus vagyok, csak az embernek szüksége van a biztonságra is. (A nőknek mindenképp!)
    De sztem mindenkinek valamilyen formán, nem?

    Egyébként meg hajrá István, aki mer, az nyer!

  7. én szerint:

    Csepeli! Te magaddal is akkora negatív vagy, mint mindenki mással? Vagy te és a coci haverjaid közelebb állnak a nullához?

    István!
    Ne figyelj az ilyenekre. Sok sikert! Nekünk adtál ajándékot.

  8. Iványi Gabi szerint:

    Csepeli!

    Szégyelld magad ezért a bejegyzésedért, de nagyon! Sok mindenben gusztustalan a megnyilatkozásod, de vannak kifejezetten azok! Tabányi István Csepelnek..legalább hírnevet hozott, pozitív értelemben…EMBERI értelemben…(vagy elfelejtetted a kedvenc pártod kerületi ügyeit? Deme, Gulyás, a Néma Leventéid!)…

  9. ződ szerint:

    Iványi Gabi! Tabáni!!!

  10. Gigi szerint:

    Csepeli,
    ironikus bejegyzésed egyszerre sérti az ücsörgésre ítélt munkanélkülieket, a felkérésektől, hakniktól függő művészeket, a tisztes munkát végző teremőröket és nem utolsósorban magát Istvánt… Valamennyiük nevében visszautasítom ezt a hangot, szégyellhetnéd magad!

  11. Iványi Gabi szerint:

    ződ: köszönöm, jogos!

  12. lolka szerint:

    Megértem Tabáni tépelődését, mert aki évekig egy megszokott kiszámitható életvitelt folytatott, annak furcsa a váltás, főleg egy nyüzsgő, mozgás teli stilusra. De hát nincs vesztenivalója terem mindig lesz, de ilyen lehetőség (azt szokták mondani az életben egyszer). Persze hirtelen furcsa, de majd belejőn, csak észnél kell lenni, hogy ne használják ki…

  13. lolka szerint:

    csepeli:
    Egy marhajopofa ember vagy, nem gondoltam volna, hogy ilyen humoros is tudsz lenni. Eddig mindig olyan komoly életbevágó hozzászolásaid voltak…de most ez az irónia…hát én nem is tudom…na, hát kivagyok akadva…hát ez a csepeli…tiszta humor…

  14. baniko21 szerint:

    Kedves Csepeli!
    Most egy kicsit vonatkoztassunk el a méltán dicsőségre érdemes Tabáni
    Istvántól. Nem hiszem, hogy azért volt teremőr, mert másra nem képes.
    Lenne hozzád egy kérdésem. Neked nem fáj látni, hogy életerős fiatal-
    emberek biztonsági őrként tengetik az életüket mert, hogy más lehetősé-
    gük nincs? Esetleg mehetnek zsoldosnak Irakba, Iránba, Afganisztánba.
    Szerinted a fiataljainknak ezek a lehetőségek vágyaik natovábbja?
    Mielött bárkit is megszólnál, talán sorolj fel pár álláslehetőséget, mert
    sokan szeretnének mondjuk a szakmájukban elhelyezkedni (mivel ahhoz
    értenek!), de sajnos egyre kevesebb a lehetőség.

Itt lehet hozzászólni !