TELJES ÚTZÁR: Hatalmas baleset a Szent István út és a Táncsics Mihály utca kereszteződésében

Mr.Gabee, Csepel.info

Sajnos ismét benézték a kiegészítő lámpát…

Mr.Gabee és a K. Attila információi szerint hatalmas baleset történt a Szent István út és a Táncsics Mihály utca kereszteződésében pénteken délután.

Katasztrófavédelem információi szerint Karambolozott két személygépkocsi Budapest XXI. kerületében, a Szent István út és a Táncsics Mihály utca kereszteződésénél. A balesetnél a fővárosi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egység áramtalanította az autókat. Egy közlekedési lámpa is kidőlt az ütközés következtében. A karambol miatt teljes szélességében lezárták a Szent István út érintett szakaszát.

Szerkesztőnk és olvasónk a balesetnél van. Helyszínről folyamatosan frissíti a cikket.

Update:

  • A Szent István úton, az Erdőalja utca felől érkező Audi a kereszteződésben összeütközött a Suzuki Iginis gépkocsival. A balesetet követően az Audi kidöntötte a kereszteződésben található lámpaoszlopot.
  • A 148-as és a 71-es buszok a Táncsics Mihály utcán keresztül közlekedik. Megálló nem marad ki.
  • A balesetben minimum 3 ember sérült meg. A kiérkező mentőszolgálat az Audiból egy fejsérültet, a Suzukiban egy mellkas sérültet kórházba szállította. A harmadik sérültről nincs információnk.
  • 17:00 – Megérkeztek a lámpát szerelők is.
  • Egy szemtanú, aki a baleset pillanatában a Táncsics MIhály utcai lámpánál tartózkodott látta, hogy az előtte haladó piros Ignisbe nagy sebességgel csapódott be az Audi. elmondása szerint sajnos a kiegészítő táblát nézte be az Audi, ahogy ez rendszeresen előfordul.

10 hozzászólás “TELJES ÚTZÁR: Hatalmas baleset a Szent István út és a Táncsics Mihály utca kereszteződésében” bejegyzésre

  1. Tóth Ervin szerint:

    Tudom, a KRESZ nem ismerete nem mentesít, de ha ennyi baleset van ebben a kereszteződésben, miért nem változtatják meg a forgalmi helyzetet? Miért kell erőltetni a kiegészítő lámpát, Kész stressz átmenni ezen a kereszteződésen. Sosem tudni mikor jön belém egy autó.

  2. 1Csepeli szerint:

    Teljesen egyetértek az előttem hozzászólóhoz. Ha a Nép egy része hülye a vezetéshez, akkor meg kell ott változtatni, hogy kevesebb baleset legyen a többiek éppsége érdekében. Polgármeszter tehetne egy javaslatot az érintett szervnek.

  3. YT szerint:

    Ugranak a megvásárolt jogsik!Maradjon csak a lámpa!!!Ervin te meg menjél másfele, ha félsz!

  4. Tóth Ottó szerint:

    A múltkor én is fordultam volna rà a Táncsicsról a Szent Istvánra a zöld jelzèsen át ès balról két hülye is egymást követve húzott el keresztbe, alig bírtam megállni, a mai napig nem gondolják, hogy ők piros jelzèsen hajtottak át 🤦‍♂️

  5. George szerint:

    YT! Ez nem félelem, autós a balfék!

  6. Sallai szerint:

    Elkell végre tüntetni azt a kiegészítő lápát! Sokan csak a zöld színt érzékelik, nem figyelik a nyilat. Még bele is gyorsítanak, ha messziről látják, hogy átférjenek még a zöldön-ami nem zöld az egyenesen haladók számára. Akit vétlenként, jól oldalba ver egy ilyen hülye, azt nem nagyon vigasztalja, hogy ha elveszik a vétkes fél ” megvásáárolt” jogsiját! Veszélyes ez a kereszteződés, nem lehet belátni oldalra! Ez a kiegészítő lámpa még veszélyesebbé teszi!

  7. vazulnéniszerint szerint:

    Sallai Pontosan így van . Igazad van .

  8. 1Csepelu szerint:

    Ha így marad, előbb utóbb lesz egy olyan száguldozó/figyelmetlen aki telibe találja a baloldalon ülőket, és…

  9. George szerint:

    A kiegészítő lámpa nem rossz, csak a gyökér magyar nem tudja használni, mint a körforgalmat sem!

  10. […] Nemrég adtunk hírt arról, hogy az olvasóink körében jól ismert kiegészítő lámpa okozott csúnya galibát a Táncsics Mihály utca és a Szent István út keresztőzésében. Mr.Gabee sajnos ismét egy balesetről kapott hírt egy nagyon kedves olvasónktól. […]

Itt lehet hozzászólni !